Stem på årets bedste messenyheder og vind flotte præmier

PUBLICERET: 12 September 2017
OPDATERET: 12 September

På dette års Sign, Print & Pack-messe kan du være med til at vælge årets bedste nyhed inden for tre forskellige produktkategorier, samt årets bedste stand. De tre kategorier er:

  • Skilte og udstilling (Sign)
  • Print og efterbehandling (Print)
  • Emballage (Pack)

Det er leverandørerne, som har indstillet produkterne, men publikum der kårer de bedste nyheder. Du skal bare finde en stemmeseddel og udfylde, så er du med til at bestemme årets bedste nyheder, og har samtidig chancen for at vinde flotte præmier. Der er både oplevelser, gavekort, bogpakker og chokolade blandt præmierne og en pænt høj vinderchance, når man ser på antallet af præmier i forhold til forventet antal deltagere. Så giv det et skud!

Udover at være med til at vælge årets vindere, giver konkurrencen dig også en mulighed for at overskue, hvilke nyheder, der er mest fokus på. Produkterne er udstillet på de respektive stande og en samlet videooversigt kan ses på print og mediers stand.

Stemmesedlerne fås blandt andet i receptionen og på print og mediers stand, hvor de også sal afleveres.

Du kan se alle kandidaterne her.

Læs videre

Print og Medier går sammen med Sign&Print

Efter at have arbejdet tæt sammen i syv år har Print og Medier og selskabet bag Sign&Print, AGI Publishing House, besluttet at lægge sig sammen. Så fremover kommer nyhedsbrevet, hjemmesiden og magasinet Print og Medier til at hedde Sign Print & Pack.
po

Ricoh femdobler indsatsen på Sign Print & Pack-messen

Med overtagelsen af Quadient har Ricoh valgt at femdoble den standplads på Sign Print og Pack-messen i Odense, som ellers var reserveret til Quadient. Jan Brændholt fra Ricoh fortæller, at de med det nye set-up har så meget at vise, at de lige nu er i gang med begrænsningens kunst.
RDK_quadient

Tag med på Burning Man og hør om 10 typer af innovation

Sign&Print i Odense den 14. og 15. september er lig med ny viden, ny inspiration og masser af nyheder fra udstillerne. På seminarscenen kan du blandt andet få en helt unik mulighed for et levende indblik i udbyttet at 7 kreative dage i Nevadas ørken.
Skærmbillede 2022-06-29 kl. 10.21.58

Kodak tilbyder alternativ skilteløsning til detailhandelen

Skiltning er en fuldstændig uomgængelig del af detailhandelen – fra indkøbscentre, modebutikker, supermarkeder og dagligvarebutikker til boligforbedringsbutikker, fødevarebutikker og mange andre detailforretninger. Som en del af butiksmiljøet og ofte som en del af butikkens indretning, udfylder skiltene forskellige funktioner.
kodak_ascend

De seneste nyheder

Sign Service og College360 gør eleverne klar til Skills

For tredje år i træk er skilteteknikerne med til DM i Skills som konkurrencefag.
skills_05

– Vi må stå sammen om skiltetekniker-uddannelsen

Fredag den 12. april var der generalforsamling i Skilt- og Print Branchen, hvor der var stor fokus på at fastholde og udvikle skiltetekniker-uddannelsen.
claus-tvangso

HP vil fortsætte med at drive udviklingen

Nøgleordene for HP på Drupa-messen er automation, integration og bæredygtighed som vil de adressere med tre teknologier.
drupa24_hp

Huuray for en printer

Den danske virksomhed, Huuray, investerede i sommeren 2023 i en ny printer for at udvide sit udbud af personaliserede gavekort.
Huuray-PR-Billeder