Fuldautomatisk bogproduktion i helt små oplag

PUBLICERET: 3 August 2017
OPDATERET: 3 August

For firmaet Printondemand, som leverer online-trykordre over hele verden, hører lagerføring fortiden til. Med en Vareo indbindingsmaskine og en InfiniTrim trekant-trimmer fra Müller Martini har de gjort 100% automatiseret efterbehandling mulig.

Virksomheden, som er beliggende i Cambridgeshire i England, fik installationen i juni i år og den har allerede vist sig uundværlig i produktionen af softcover-bøger.

– En one-touch løsning mellem indbinding og trim er helt essentielt for vores produktion af de helt små serier, udtaler stifteren af printondemand, Andy Cork. De har opbygget deres eget web-to-print system, hvor forlagene og selvudgivere kan uploade deres udgivelser. Ordrene processes i et in-line workflow, der starter med digitaltryk og slutter med trimning af bogen.

Kunderne lagrer selv deres udgivelser i Printondemands ”boghylde” og kan til enhver tid rette og/eller genbestille eksemplarer til levering inden for mellem 24 og 48 timer. Hvis bøgerne skal have specialomslag eller skal indpakkes i folie tager det lidt længere tid.

Læs videre

Print og Medier går sammen med Sign&Print

Efter at have arbejdet tæt sammen i syv år har Print og Medier og selskabet bag Sign&Print, AGI Publishing House, besluttet at lægge sig sammen. Så fremover kommer nyhedsbrevet, hjemmesiden og magasinet Print og Medier til at hedde Sign Print & Pack.
po

Ricoh femdobler indsatsen på Sign Print & Pack-messen

Med overtagelsen af Quadient har Ricoh valgt at femdoble den standplads på Sign Print og Pack-messen i Odense, som ellers var reserveret til Quadient. Jan Brændholt fra Ricoh fortæller, at de med det nye set-up har så meget at vise, at de lige nu er i gang med begrænsningens kunst.
RDK_quadient

Tag med på Burning Man og hør om 10 typer af innovation

Sign&Print i Odense den 14. og 15. september er lig med ny viden, ny inspiration og masser af nyheder fra udstillerne. På seminarscenen kan du blandt andet få en helt unik mulighed for et levende indblik i udbyttet at 7 kreative dage i Nevadas ørken.
Skærmbillede 2022-06-29 kl. 10.21.58

Kodak tilbyder alternativ skilteløsning til detailhandelen

Skiltning er en fuldstændig uomgængelig del af detailhandelen – fra indkøbscentre, modebutikker, supermarkeder og dagligvarebutikker til boligforbedringsbutikker, fødevarebutikker og mange andre detailforretninger. Som en del af butiksmiljøet og ofte som en del af butikkens indretning, udfylder skiltene forskellige funktioner.
kodak_ascend

De seneste nyheder

Hexis udvider med ny salgskonsulent

Det er en erfaren konsulent, som bydes velkommen hos Hexis.
michael_dyg

Heidelberg fejrer ny printerserie med spritny DFE

Heidelberg benyttede deres ”Commercial Days” til at lancere tredje generation af Versafire tonerprinter-serien samt en helt ny digital front-end (DFE) overfor deres kunder.
Heidelberg_CD_01

Kodak styrker Prinergy i version 10

Kodak fortsætter med at forbedre ydeevnen, funktionaliteten og sikkerheden i deres workflowsoftware.
kodak prinergy

Nye produkter og ny direktør hos Horizon

Horizon Nordic havde ikke kun produktnyheder med på Sign&Print-messen, men også en ny administrerende direktør.
Horizon-01