Nyt værktøj til at skabe informationsgrafik i InDesign

PUBLICERET: 11 July 2017
OPDATERET: 11 July

Danske Cacidi, som er kendt for at udvikle automatiseringsmoduler til Adobe InDesign, introducerer et nyt værktøj til at skabe og redigere skemaer og grafer i InDesign.

Cacidi Charts CC er et plug-in som giver mulighed for at skabe både kreative og informative grafer og skemaer i InDesign baseret på data som enten skrives direkte ind i paletten eller hentes ind via en csv-fil. Der er et stort udvalg af grafikmuligheder og et ligeledes stort antal muligheder for at justere afstande, størrelser, transparens m.m. for at få den ønskede effekt. Enhver justering kan umiddelbart ses på grafen og kan derfor hurtigt tilrettes.

Grafer i Cacici Chart CC

  • Pie Chart
  • Column Chart
  • Bar Chart
  • Stacked Column Chart
  • Area Chart
  • Line Scatter Chart

 

Cacidi Charts CC opdatere øjeblikkeligt ændringer i såvel indstillinger og data som design. En ændring i en af parametrene vil øjeblikkeligt afspejle sig i grafikken. Ændringer af fx størrelsen på grafikken vil øjeblikkeligt blive beregnet og en ny version med proportionelt tilpassede streger vil blive vist.

Automatisk fremstilling af infografik kan udføres ved anvendelse af Cacidi Extreme CC eller Cacidi LiveMerge CC. For begge gælder det, at grafikken bliver en del af en snippet og at data kan flyde direkte ind i grafen. Der er 100% support for Javascript, Applescript og Visual Basic.

Cacidi inviterer dig til at blive en del af beta-fasen som løber frem til slutningen af august.
Du kan downloade programpakken her.
Og aktivere programmet ved at anvende serienummeret: 100-73-47-72.
Licensen udløber med udgangen af august.

Indtastningsmodulet ExcelKeyIn.

 

Læs videre

Print og Medier går sammen med Sign&Print

Efter at have arbejdet tæt sammen i syv år har Print og Medier og selskabet bag Sign&Print, AGI Publishing House, besluttet at lægge sig sammen. Så fremover kommer nyhedsbrevet, hjemmesiden og magasinet Print og Medier til at hedde Sign Print & Pack.
po

Ricoh femdobler indsatsen på Sign Print & Pack-messen

Med overtagelsen af Quadient har Ricoh valgt at femdoble den standplads på Sign Print og Pack-messen i Odense, som ellers var reserveret til Quadient. Jan Brændholt fra Ricoh fortæller, at de med det nye set-up har så meget at vise, at de lige nu er i gang med begrænsningens kunst.
RDK_quadient

Tag med på Burning Man og hør om 10 typer af innovation

Sign&Print i Odense den 14. og 15. september er lig med ny viden, ny inspiration og masser af nyheder fra udstillerne. På seminarscenen kan du blandt andet få en helt unik mulighed for et levende indblik i udbyttet at 7 kreative dage i Nevadas ørken.
Skærmbillede 2022-06-29 kl. 10.21.58

Kodak tilbyder alternativ skilteløsning til detailhandelen

Skiltning er en fuldstændig uomgængelig del af detailhandelen – fra indkøbscentre, modebutikker, supermarkeder og dagligvarebutikker til boligforbedringsbutikker, fødevarebutikker og mange andre detailforretninger. Som en del af butiksmiljøet og ofte som en del af butikkens indretning, udfylder skiltene forskellige funktioner.
kodak_ascend

De seneste nyheder

Åbent hus hos Mark Andy og Pulse

Torsdag den 26. september 2024 kan du tage med til Mark Andy i Polen for at opdage, hvordan PureTones farvesæt og Monolox aniloxsystemet skaber nye muligheder på en moderne flexomaskine.
Heidi_Pulse

Hurtig omstilling på veje- og etiketteringslinje

Espera Nova er en serie af effektive veje- og etiketteringsmaskiner, som nu udvides med den nye  model Nova ES-E.
Espera_Linien

Gå ikke glip af Packnorth Award

Bidragene til årets Packnews Award kommer nu ind i en lind strøm. Det er fjerde gang, konkurrencen afholdes, og i år er prisoverrækkelsen tilbage på Scanpack-messen.
p-award_01

Addbrand overtager ICE Kuvert

Addbrand køber ICE Kuverts aktiver med virkning fra 1. august 2024. Dette skridt markerer også et generationsskifte, hvor Nanna Enemark ansættes hos Addbrand i København for at fortsætte med at servicere kunderne
ICE-Addbrand