Neuromarketing. Hvad er nu det?

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 28 June 2017
OPDATERET: 28 June

Det er når vi forsøger at bruge vores viden om hvordan hjernen fungerer i marketingarbejdet. Man kan bl.a. bruge neuromarketing til at kortlægge, hvad der foregår, når hjernen skal foretage en købsbeslutning. For at forstå neuromarketing, er det vigtigt at kende hjernens helt fundamentale sammensætning, symboliseret ved begreberne “System 1” og “System 2”, fortæller Lars Skjold Iversen fra Brandsite.

Han er en af de mange talere på Sign, Print & Pack-seminarscenen den 21. september. Det er vigtigt at forstå hvorfor vi vælger, som i gør. Det er også uvurderlig viden, hvis du arbejder med markedsføring, design eller kommunikation. For hvem vil ikke gerne vide, hvor nemt er det at forelske sig i netop det produkt, du arbejder med?

Sign, Print & Pack byder i år på rekordmange udstillere, spændende seminarer på den kreative scene, for alle grafikere og designere, der vil være opdateret på nye trends og tendenser. Og et lige så alsidigt og relevant seminarprogram på den kombinerede SPP/Visutech Digital Academy-scene, hvor Lars Skjold Iversen taler.

Der er gratis adgang til messen, hvis du har bestilt din adgangsbillet på signprintogpack.dk.

Læs videre

GRAKOM inviterede til KOMM-Dagen

Flere end 220 deltager havde tilmeldt sig det årlige arrangement, som i år havde ændret navn fra GRAKOM-Dagen til KOMM-Dagen.
Komm-dagen_05

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Mercoprint og BEMRK går sammen

Pr. 1 februar samler Mercoprint og Bemrk kræfterne til én større og stærkere reklamevirksomhed med lokationer i Næstved og Glostrup.
mercoprint-bemrk

De seneste nyheder

Hexis udvider med ny salgskonsulent

Det er en erfaren konsulent, som bydes velkommen hos Hexis.
michael_dyg

Heidelberg fejrer ny printerserie med spritny DFE

Heidelberg benyttede deres ”Commercial Days” til at lancere tredje generation af Versafire tonerprinter-serien samt en helt ny digital front-end (DFE) overfor deres kunder.
Heidelberg_CD_01

Kodak styrker Prinergy i version 10

Kodak fortsætter med at forbedre ydeevnen, funktionaliteten og sikkerheden i deres workflowsoftware.
kodak prinergy

Nye produkter og ny direktør hos Horizon

Horizon Nordic havde ikke kun produktnyheder med på Sign&Print-messen, men også en ny administrerende direktør.
Horizon-01