Ricoh viser storformatløsning til de kommercielle trykkerier

PUBLICERET: 9 May 2017
OPDATERET: 9 May

På dette års Fespa viser Ricoh en storformat hybrid-printer fra EFI, som de tror vil være dette rette redskab for de kommercielle danske trykkerier, der vil ind på skiltemarkedet. Det hybride format og de avancerede muligheder for print med hvid gør, at dette er en attraktiv printer i dette segment, fortæller Jan Brændholt, som er til stede på messen i Hamborg.

Ricoh indgik et samarbejde med EFI sidste år i forbindelse med Drupa om forhandling af EFIs VUTEk-serie. Den er først effektivt blevet implementeret i år, hvor Ricoh Danmark den 3. januar installerede en EFI VUTEk H1625 hos Jyske Banks printcenter, hvor den i stor stil bliver brugt til at lave marketingsmaterialer til kampagner, og ikke mindst når Jyske Bank skal præsenteres i sponsorsammenhæng.

VUTEk H1625 er en hybrid-printer som både kan printe rulle-til-rulle og flatbed. Printbredden 160cm og i flatbed-mode kan den printe op til fem cm i højden, så man fx kan printe på døre. Det er en 4-farveprinter med en avanceret brug af hvid farve. Ikke mindre end to printhoveder printer hvid, hvilket gør den i stand til at fremstille en intens hvid til back-lit eller dobbeltsidede billeder.

Sammen med ColorLogic-softwaren er der desuden mulighed for at opnå en omfattende vifte af metalfarver ved at kombinere print med hvid og CMYK på Mirror Board (metalpapir i forskellige nuancer). En mulighed der kendes fra en række andre Ricoh-produkter.

Ricoh Danmarks Fespa-invitation er fremstillet på EFI VUTEk H1625 og udsendt til udvalgte kunder.

Jan Brændholt fortæller:
– Storformat er et nyt marked for Ricoh, men vi forestiller os da, at vi kan hente nogle markedsandele i skiltemarkedet. Men der, hvor vores forventninger nok er størst, er hos de kommercielle trykkerier. Dem kender vi særdeles godt, og deres parathed til at gå ind i skiltebranchen er væsentlig større end skiltebranchens parathed til at gå ind på kommercielt tryk.

Læs videre

Print og Medier går sammen med Sign&Print

Efter at have arbejdet tæt sammen i syv år har Print og Medier og selskabet bag Sign&Print, AGI Publishing House, besluttet at lægge sig sammen. Så fremover kommer nyhedsbrevet, hjemmesiden og magasinet Print og Medier til at hedde Sign Print & Pack.
po

Ricoh femdobler indsatsen på Sign Print & Pack-messen

Med overtagelsen af Quadient har Ricoh valgt at femdoble den standplads på Sign Print og Pack-messen i Odense, som ellers var reserveret til Quadient. Jan Brændholt fra Ricoh fortæller, at de med det nye set-up har så meget at vise, at de lige nu er i gang med begrænsningens kunst.
RDK_quadient

Tag med på Burning Man og hør om 10 typer af innovation

Sign&Print i Odense den 14. og 15. september er lig med ny viden, ny inspiration og masser af nyheder fra udstillerne. På seminarscenen kan du blandt andet få en helt unik mulighed for et levende indblik i udbyttet at 7 kreative dage i Nevadas ørken.
Skærmbillede 2022-06-29 kl. 10.21.58

Kodak tilbyder alternativ skilteløsning til detailhandelen

Skiltning er en fuldstændig uomgængelig del af detailhandelen – fra indkøbscentre, modebutikker, supermarkeder og dagligvarebutikker til boligforbedringsbutikker, fødevarebutikker og mange andre detailforretninger. Som en del af butiksmiljøet og ofte som en del af butikkens indretning, udfylder skiltene forskellige funktioner.
kodak_ascend

De seneste nyheder

Dansk virksomhed vil vinde Packnorth Award med nyt emballageprodukt

Den danske virksomhed Grathwol oplyser, at de, som den første i verden, kan fremstille en PET-dåse med et låg af samme materiale.
Grathwol_01

Åbent hus hos Mark Andy og Pulse

Torsdag den 26. september 2024 kan du tage med til Mark Andy i Polen for at opdage, hvordan PureTones farvesæt og Monolox aniloxsystemet skaber nye muligheder på en moderne flexomaskine.
Heidi_Pulse

Hurtig omstilling på veje- og etiketteringslinje

Espera Nova er en serie af effektive veje- og etiketteringsmaskiner, som nu udvides med den nye  model Nova ES-E.
Espera_Linien

Gå ikke glip af Packnorth Award

Bidragene til årets Packnews Award kommer nu ind i en lind strøm. Det er fjerde gang, konkurrencen afholdes, og i år er prisoverrækkelsen tilbage på Scanpack-messen.
p-award_01