swissQprint – nu med LED

PUBLICERET: 1 May 2017
OPDATERET: 1 May

swissQprint introducerer to nye storformat printere på FESPA 2017. De nye modeller bygger på en mekanisk opdateret platform, der resulterer i en endnu større præcision. Desuden benytter modellerne LED-teknologi, som er mere rentabel og miljøvenlig end traditionel UV-print.

swissQprint lancerer en ny linie printere på FESPA 2017 med to forskellige flatbed-størrelser og to produktivitetsniveauer.
Den schweiziske producent siger, at de har opdateret den mekaniske platform på virksomhedens eksisterende og succesfulde serie af high-end printere og dermed opnås endnu større præcision. Desuden bruger de nye modeller LED-teknologi. Alt dette fører bl.a. til et lavere energiforbrug samt giver et bredere udvalg af materialer, fx varmefølsomme medier. Disse forbedringer giver samlet en mere bæredygtig og rentabel total løsning.

Du kan se de nye printere på FESPA i Hamborg (Hal 7, Stand C50) hvor swissQprint har LIVE demonstrationer, der viser den højere print kvalitet.

swissQprint forhandles i Norden af NIZE equipment.

NIZE equipment er blevet sponsor på Danish Thundersport Championship 2017.

NIZE equipment skriver i en pressemeddelelse, at de i DTC sæsonen 2017 har de valgt at sponsorere motorsportstalentet Max Klinkby-Silver, som kører for Danmarks største raceteam, Team Flexlease.nu.

Max Klinkby-Silver blev Danmarksmester i FDM Sportsklassen sidste år, og desuden nomineret til årets talent indenfor dansk motorsport.

Area sales manager Rasmus Boss udtaler
– Vi har valgt at gå lidt utraditionelle veje i år ved at gå ind i motorsport, men vi tror på den dygtige Max Klinkby-Silver, som er blevet udvalgt af John Nielsen, Danmarks første Le Mans 24h vinder. Vi ser frem til nogle rigtig spændende løb i sæsonen 2017 sammen med nye og eksisterende kunder.

Læs videre

Print og Medier går sammen med Sign&Print

Efter at have arbejdet tæt sammen i syv år har Print og Medier og selskabet bag Sign&Print, AGI Publishing House, besluttet at lægge sig sammen. Så fremover kommer nyhedsbrevet, hjemmesiden og magasinet Print og Medier til at hedde Sign Print & Pack.
po

Ricoh femdobler indsatsen på Sign Print & Pack-messen

Med overtagelsen af Quadient har Ricoh valgt at femdoble den standplads på Sign Print og Pack-messen i Odense, som ellers var reserveret til Quadient. Jan Brændholt fra Ricoh fortæller, at de med det nye set-up har så meget at vise, at de lige nu er i gang med begrænsningens kunst.
RDK_quadient

Tag med på Burning Man og hør om 10 typer af innovation

Sign&Print i Odense den 14. og 15. september er lig med ny viden, ny inspiration og masser af nyheder fra udstillerne. På seminarscenen kan du blandt andet få en helt unik mulighed for et levende indblik i udbyttet at 7 kreative dage i Nevadas ørken.
Skærmbillede 2022-06-29 kl. 10.21.58

Kodak tilbyder alternativ skilteløsning til detailhandelen

Skiltning er en fuldstændig uomgængelig del af detailhandelen – fra indkøbscentre, modebutikker, supermarkeder og dagligvarebutikker til boligforbedringsbutikker, fødevarebutikker og mange andre detailforretninger. Som en del af butiksmiljøet og ofte som en del af butikkens indretning, udfylder skiltene forskellige funktioner.
kodak_ascend

De seneste nyheder

Hexis udvider med ny salgskonsulent

Det er en erfaren konsulent, som bydes velkommen hos Hexis.
michael_dyg

Heidelberg fejrer ny printerserie med spritny DFE

Heidelberg benyttede deres ”Commercial Days” til at lancere tredje generation af Versafire tonerprinter-serien samt en helt ny digital front-end (DFE) overfor deres kunder.
Heidelberg_CD_01

Kodak styrker Prinergy i version 10

Kodak fortsætter med at forbedre ydeevnen, funktionaliteten og sikkerheden i deres workflowsoftware.
kodak prinergy

Nye produkter og ny direktør hos Horizon

Horizon Nordic havde ikke kun produktnyheder med på Sign&Print-messen, men også en ny administrerende direktør.
Horizon-01