Ny trykteknologi rammer emballagemarkedet først

PUBLICERET: 11 April 2017
OPDATERET: 11 April

Benny Landa lancerede sin nye Nanographic Printing Press på Drupa i 2012 og var atter talk-off-the-town i 2016 med en imponerende messestand og et super hypet show. Der har også været masser af kritik fordi, det har været relativt svært at finde ud af, hvor langt de var i processen med denne nye teknologi. Men nu skulle det være ganske vist. Om tre måneder opstilles den første beta-maskine i Rehovot i Israel hos trykkeriet Graphica Bezalel, som dermed bliver den første beta-kunde.

Om installationen siger direktør for Graphica Bezalel, Eyal Harpak:
– Nanografi er den første teknologi, der frister os ind i den digitale trykverden. Indtil vi så hvad en Landa S10 Nanographic Printing Press er i stand til, har vi ikke troet på, at digitaltryk kan matche den kvalitet og hastighed som er nødvendig i mellemvolumen kartonmarkedet. Vi er overbevist om, at det er nu det sker.

Graphica Bezalel er emballage- og etiketfabrikant og har blandt andre Calvin Klein, Carlsberg Nestlé, Coca-Cola og SodaStream blandt deres kunder.

I november stilles beta-installtion nummer to op i USA hos firmaet Imagine!, der fremstiller Point-of-Sales og In-store marketing materiale. Den tredje, og første europæiske, beta-installation bliver hos tyske Edelmann. Edelmann er en global leverandør af high-end karton- og emballageløsninger til helse-, skønheds- og konsumentprodukter.

Oliver Sattel, teknisk direktør hos Edelmann siger:
– Varemærkeejerne er konstant på jagt efter at strømline processer og forbedre effektiviteten uden at det går ud over kvalitet eller pris. Det bliver nu muligt med Landa S10. Den fjerner de barrierer, der har været med minimum ordre og den unødvendige binding i fortrykt emballage og lagerfaciliteter. Denne nye fleksibilitet vil ikke bare interessere indkøbsafdelingerne, men også de kreative teams. Vi kan allerede mærke interessen og glæder os til at tilbyde de nye muligheder til vores kunder.

Hvis alt forløber planmæssigt, vil Landa og Graphica Bezalel afholde et kundearrangement den 12. september 2017 for at demonstrere Landa S10 i et rigtigt produktionsmiljø.

Læs videre

Print og Medier går sammen med Sign&Print

Efter at have arbejdet tæt sammen i syv år har Print og Medier og selskabet bag Sign&Print, AGI Publishing House, besluttet at lægge sig sammen. Så fremover kommer nyhedsbrevet, hjemmesiden og magasinet Print og Medier til at hedde Sign Print & Pack.
po

Ricoh femdobler indsatsen på Sign Print & Pack-messen

Med overtagelsen af Quadient har Ricoh valgt at femdoble den standplads på Sign Print og Pack-messen i Odense, som ellers var reserveret til Quadient. Jan Brændholt fra Ricoh fortæller, at de med det nye set-up har så meget at vise, at de lige nu er i gang med begrænsningens kunst.
RDK_quadient

Tag med på Burning Man og hør om 10 typer af innovation

Sign&Print i Odense den 14. og 15. september er lig med ny viden, ny inspiration og masser af nyheder fra udstillerne. På seminarscenen kan du blandt andet få en helt unik mulighed for et levende indblik i udbyttet at 7 kreative dage i Nevadas ørken.
Skærmbillede 2022-06-29 kl. 10.21.58

Kodak tilbyder alternativ skilteløsning til detailhandelen

Skiltning er en fuldstændig uomgængelig del af detailhandelen – fra indkøbscentre, modebutikker, supermarkeder og dagligvarebutikker til boligforbedringsbutikker, fødevarebutikker og mange andre detailforretninger. Som en del af butiksmiljøet og ofte som en del af butikkens indretning, udfylder skiltene forskellige funktioner.
kodak_ascend

De seneste nyheder

Hexis udvider med ny salgskonsulent

Det er en erfaren konsulent, som bydes velkommen hos Hexis.
michael_dyg

Heidelberg fejrer ny printerserie med spritny DFE

Heidelberg benyttede deres ”Commercial Days” til at lancere tredje generation af Versafire tonerprinter-serien samt en helt ny digital front-end (DFE) overfor deres kunder.
Heidelberg_CD_01

Kodak styrker Prinergy i version 10

Kodak fortsætter med at forbedre ydeevnen, funktionaliteten og sikkerheden i deres workflowsoftware.
kodak prinergy

Nye produkter og ny direktør hos Horizon

Horizon Nordic havde ikke kun produktnyheder med på Sign&Print-messen, men også en ny administrerende direktør.
Horizon-01