Internationalt etikettræf i Malmø

PUBLICERET: 15 March 2017
OPDATERET: 15 March

I uge 10 var der i flere dage fuldt hos etikettrykkeriet Strongpoint i Malmø. Etikettrykkere fra hele Europa var mødt op til et arrangement sat i scene af HP og Visutech. I løbet af to dage havde man omkring 100 interesserede besøgende, mens den tredje dag var forbeholdt de internt ansatte.

Der blev diskuteret intenst med operatørerne på Strongpoint (billedet er fra Packnews.dk).

Strongpoint flyttede sidste år ind i nye lokaler i Malmø og investerede i den forbindelse i en ny digital HP Indigo 8000 etiketpresse, som var blevet præsenteret på DRUPA og som kan printe 80 meter i minuttet. Derudover har de købt en AGB Fast Track offline stansemaskine, som står i forlængelse af Indigoen. AGB Fast Track havde også premiere på DRUPA og kan håndtere hastigheder på op til 150 meter i minuttet, og har samtidig meget korte omstillingstider.

Det var de to maskiner, der var anledningen til, at de mange etikettrykkere befandt sig i Malmø. HP fik hjælp af Strongpoint til at vise maskinen i drift og til at afholde et interessant seminarprogram henover dagene. Det var de åbne døres politik hos Strongpoint, som uden at tøve lukkede konkurrenter fra nær og fjern ind i butikken.

Læs videre

Print og Medier går sammen med Sign&Print

Efter at have arbejdet tæt sammen i syv år har Print og Medier og selskabet bag Sign&Print, AGI Publishing House, besluttet at lægge sig sammen. Så fremover kommer nyhedsbrevet, hjemmesiden og magasinet Print og Medier til at hedde Sign Print & Pack.
po

Ricoh femdobler indsatsen på Sign Print & Pack-messen

Med overtagelsen af Quadient har Ricoh valgt at femdoble den standplads på Sign Print og Pack-messen i Odense, som ellers var reserveret til Quadient. Jan Brændholt fra Ricoh fortæller, at de med det nye set-up har så meget at vise, at de lige nu er i gang med begrænsningens kunst.
RDK_quadient

Tag med på Burning Man og hør om 10 typer af innovation

Sign&Print i Odense den 14. og 15. september er lig med ny viden, ny inspiration og masser af nyheder fra udstillerne. På seminarscenen kan du blandt andet få en helt unik mulighed for et levende indblik i udbyttet at 7 kreative dage i Nevadas ørken.
Skærmbillede 2022-06-29 kl. 10.21.58

Kodak tilbyder alternativ skilteløsning til detailhandelen

Skiltning er en fuldstændig uomgængelig del af detailhandelen – fra indkøbscentre, modebutikker, supermarkeder og dagligvarebutikker til boligforbedringsbutikker, fødevarebutikker og mange andre detailforretninger. Som en del af butiksmiljøet og ofte som en del af butikkens indretning, udfylder skiltene forskellige funktioner.
kodak_ascend

De seneste nyheder

Hexis udvider med ny salgskonsulent

Det er en erfaren konsulent, som bydes velkommen hos Hexis.
michael_dyg

Heidelberg fejrer ny printerserie med spritny DFE

Heidelberg benyttede deres ”Commercial Days” til at lancere tredje generation af Versafire tonerprinter-serien samt en helt ny digital front-end (DFE) overfor deres kunder.
Heidelberg_CD_01

Kodak styrker Prinergy i version 10

Kodak fortsætter med at forbedre ydeevnen, funktionaliteten og sikkerheden i deres workflowsoftware.
kodak prinergy

Nye produkter og ny direktør hos Horizon

Horizon Nordic havde ikke kun produktnyheder med på Sign&Print-messen, men også en ny administrerende direktør.
Horizon-01