Asanti gør det nemmere at være skilteproducent

PUBLICERET: 15 March 2017
OPDATERET: 15 March

Agfa Graphics lancerer nu version 3.0 af deres Asanti software til sign- og display-markedet, som hjælper virksomhederne med at styre produktionen fra et sted, integrerer på tværs af udstyr og software og ikke mindst automatisere processer, som tidligere har været meget tidskrævende.

Med Asanti 3.0 behøver skilteproducenterne kun en software til at styre igennem hele workflowet. Via tredjepartsintegration til både printere, management information systems (MIS) og fx web-to-print-løsninger som PrintSphere og StoreFront, bliver workflowet styret fra centralt hold. – Det er en hel produktions hub, der fuldstændig strømliner workflowet fra start til slut, siger Erik Peeters, der er marketing manager for workflow solutions hos Agfa Graphics, og han tilføjer:
– Som sådan er det med til helt at eliminere fejl og forenkle hele produktionsprocessen.

Blandt specialiteterne i Asanti er IntelliTune. IntelleTune kan automatisk analyserer og forbedre billedkvaliteten ved fx at optimere hudfarver, fjerne billedstøj og ”trappeeffekter”. Ifølge Erik Peeters er det helt unikt i storformatverdenen, at kunne simplificere komplekse workflow, samtidig med at man forbedre kvaliteten på outputtet.

QuickProof er ligeledes en ny facilitet, som Agfa tro vil spille en stor rolle for mange skiltefabrikanter. For ved at have muligheden et effektivt preview af printet, hvor man fx kan se effekten af print på klare materialer, vil der være færre print der skal laves om på grund af fejl klargøringen.

Det bliver også nemmere at printe og samle motiver, der, på grund af størrelsen, er sammensat af flere medier. Interfacet hjælper med at lægge motiverne ud i printet og og koder på hver enkelt ark, hjælper med at samle og opsætte dem rigtigt.

Endelig giver et nyt oversigtspanel mulighed for at overvåge var mange print der er lavet, status på hver enkelt maskine (inkl. tredjeparts), farvemængden i maskinerne, resttid på printjob og meget mere.

Læs videre

Print og Medier går sammen med Sign&Print

Efter at have arbejdet tæt sammen i syv år har Print og Medier og selskabet bag Sign&Print, AGI Publishing House, besluttet at lægge sig sammen. Så fremover kommer nyhedsbrevet, hjemmesiden og magasinet Print og Medier til at hedde Sign Print & Pack.
po

Ricoh femdobler indsatsen på Sign Print & Pack-messen

Med overtagelsen af Quadient har Ricoh valgt at femdoble den standplads på Sign Print og Pack-messen i Odense, som ellers var reserveret til Quadient. Jan Brændholt fra Ricoh fortæller, at de med det nye set-up har så meget at vise, at de lige nu er i gang med begrænsningens kunst.
RDK_quadient

Tag med på Burning Man og hør om 10 typer af innovation

Sign&Print i Odense den 14. og 15. september er lig med ny viden, ny inspiration og masser af nyheder fra udstillerne. På seminarscenen kan du blandt andet få en helt unik mulighed for et levende indblik i udbyttet at 7 kreative dage i Nevadas ørken.
Skærmbillede 2022-06-29 kl. 10.21.58

Kodak tilbyder alternativ skilteløsning til detailhandelen

Skiltning er en fuldstændig uomgængelig del af detailhandelen – fra indkøbscentre, modebutikker, supermarkeder og dagligvarebutikker til boligforbedringsbutikker, fødevarebutikker og mange andre detailforretninger. Som en del af butiksmiljøet og ofte som en del af butikkens indretning, udfylder skiltene forskellige funktioner.
kodak_ascend

De seneste nyheder

Scanpack stiller det store spørgsmål: Gik du glip af fremtiden?

Dette års seminarprogram har fire fokusområder, der afspejler nogle af de mest afgørende faktorer for industriens fremtid.
scanpack-seminar

Kreativ konkurrence for designspirer på Sign Print & Pack-messen

Fremtidens Receptioner: Grafisk konkurrence for designstuderende på Sign Print & Pack i Odense 18. - 19. september 2024
reception

Drupa tiltrak væsentligt færre gæster end forventet

Besøgstallene på årets Drupa-messe er offentliggjort, og de må være en skuffelse for Drupa og Messe Düsseldorf.
drupa-besøgende

600 samlede og limede papkasser i timen med fuldt farveprint på alle sider

På Drupa præsenterede EFI sammen med Packsize en løsning til personaliseret fuldfarveprint på bølgepapkasser.
efi_drupa_01