Forbedret drift og sikkerhed med videoovervågning i falsemaskinen

PUBLICERET: 14 March 2017
OPDATERET: 14 March

For at beskytte operatøren har de fleste falsemaskiner skærme, låg eller lignende, der forhindrer, at man får hænderne eller andet i klemme. For at forbedre overvågningen og driften har MBO valgt at installere videoovervågning inde bag afskærmningen i deres seneste falsemaskine, Le Mans, så man kan bevare en tæt overvågning uden at kompromittere sikkerheden.

Navnet Le Mans er ikke tilfældigt valgt, men skal udtrykke den fokus som MBO har på at levere produkter, som kører med høj hastighed, hurtige skift, døgnet rundt, som det er nødvendigt for en supereffektiv moderne virksomhed. Med en årlig volumen på op til 70 millioner ark og med op til 23.000 ark i timen (fx en 16 sider falset til A4) når maskinen hastigheder, hvor det giver god mening at kunne overvåge processerne uden fare for operatøren.

Systemet er udviklet i samarbejde med MATRIX VISION, som er eksperter i udvikling af professionelle kamerasystemer til videoovervågning. Systemet består af tre kameraer, der overvåger hver sin fals. Kameraerne optager high-speed film konstant. Operatøren får vist billeder fra alle tre kameraer simultant, men med en nedsat billedrate. Først når man klikker ind på et specifikt kamera bliver billedraten vist i almindelig videokvalitet. Videoerne gemmes i et stykke tid i high-speed opløsning og kan hentes frem og vises i slow-motion, hvis man fx vil analysere hvordan en fejl er opstået.

Le Mans blev vist første gang på DRUPA, og der var generelt en god modtagelse af ideen om videoovervågning. Især mulighederne for at ”se ind i fortiden” og analysere situationer i slow-motion blev modtaget særdeles positivt. MBO forhandles i Danmark og Sverige af Müller Martini og yderligere information om MBO og Le Mans kan indhentes der.

Læs videre

Print og Medier går sammen med Sign&Print

Efter at have arbejdet tæt sammen i syv år har Print og Medier og selskabet bag Sign&Print, AGI Publishing House, besluttet at lægge sig sammen. Så fremover kommer nyhedsbrevet, hjemmesiden og magasinet Print og Medier til at hedde Sign Print & Pack.
po

Ricoh femdobler indsatsen på Sign Print & Pack-messen

Med overtagelsen af Quadient har Ricoh valgt at femdoble den standplads på Sign Print og Pack-messen i Odense, som ellers var reserveret til Quadient. Jan Brændholt fra Ricoh fortæller, at de med det nye set-up har så meget at vise, at de lige nu er i gang med begrænsningens kunst.
RDK_quadient

Tag med på Burning Man og hør om 10 typer af innovation

Sign&Print i Odense den 14. og 15. september er lig med ny viden, ny inspiration og masser af nyheder fra udstillerne. På seminarscenen kan du blandt andet få en helt unik mulighed for et levende indblik i udbyttet at 7 kreative dage i Nevadas ørken.
Skærmbillede 2022-06-29 kl. 10.21.58

Kodak tilbyder alternativ skilteløsning til detailhandelen

Skiltning er en fuldstændig uomgængelig del af detailhandelen – fra indkøbscentre, modebutikker, supermarkeder og dagligvarebutikker til boligforbedringsbutikker, fødevarebutikker og mange andre detailforretninger. Som en del af butiksmiljøet og ofte som en del af butikkens indretning, udfylder skiltene forskellige funktioner.
kodak_ascend

De seneste nyheder

Åbent hus hos Mark Andy og Pulse

Torsdag den 26. september 2024 kan du tage med til Mark Andy i Polen for at opdage, hvordan PureTones farvesæt og Monolox aniloxsystemet skaber nye muligheder på en moderne flexomaskine.
Heidi_Pulse

Hurtig omstilling på veje- og etiketteringslinje

Espera Nova er en serie af effektive veje- og etiketteringsmaskiner, som nu udvides med den nye  model Nova ES-E.
Espera_Linien

Gå ikke glip af Packnorth Award

Bidragene til årets Packnews Award kommer nu ind i en lind strøm. Det er fjerde gang, konkurrencen afholdes, og i år er prisoverrækkelsen tilbage på Scanpack-messen.
p-award_01

Addbrand overtager ICE Kuvert

Addbrand køber ICE Kuverts aktiver med virkning fra 1. august 2024. Dette skridt markerer også et generationsskifte, hvor Nanna Enemark ansættes hos Addbrand i København for at fortsætte med at servicere kunderne
ICE-Addbrand