HP tilpasser PageWide T235HD til kunder med enklere behov

PUBLICERET: 6 March 2017
OPDATERET: 6 March

I kølvandet på PageWide T240HD, som blev introduceret på Drupa sidste år, introducerede HP på de netop overståede Hunkeler Innovation Days, en entry-level version af samme maskine med serienummeret 235. Det er en efterspørgsel fra mindre grafiske virksomheder, med et mindre budget, som har fået HP til at reagere med denne tilføjelse.

Eric Wiesner, General Manager of the HP Pagewide Industrial Division.

Forskellen mellem de to maskinerne ligger først og fremmest i, at kunder med et mindre behov for farvedækning kan undvære tørresektionen. Derudover kører den med en lidt neddroslet elektronik, der gør at hastigheden falder til 400 fod i minuttet, mod 500 for 240-modellen i det, såkaldte productivity-mode. Stort set alle øvrige parametre er identiske inklusive format, primer og HD-teknologien.

Prisforskellen anslås af HPs General Manager of the HP Pagewide Industrial Division, Eric Wiesner, at blive i størrelsesordenen 200.000 dollar. Og skulle behovet ændre sig kan PageWide T235HD efterfølgende opdateres til en PageWide T240HD.

Lasertryk er de eneste i Danmark, der endnu har investeret i en HP PageWide T240HD. Om flere vil følge efter med den neddroslede model, må tiden vise.

Læs videre

Print og Medier går sammen med Sign&Print

Efter at have arbejdet tæt sammen i syv år har Print og Medier og selskabet bag Sign&Print, AGI Publishing House, besluttet at lægge sig sammen. Så fremover kommer nyhedsbrevet, hjemmesiden og magasinet Print og Medier til at hedde Sign Print & Pack.
po

Ricoh femdobler indsatsen på Sign Print & Pack-messen

Med overtagelsen af Quadient har Ricoh valgt at femdoble den standplads på Sign Print og Pack-messen i Odense, som ellers var reserveret til Quadient. Jan Brændholt fra Ricoh fortæller, at de med det nye set-up har så meget at vise, at de lige nu er i gang med begrænsningens kunst.
RDK_quadient

Tag med på Burning Man og hør om 10 typer af innovation

Sign&Print i Odense den 14. og 15. september er lig med ny viden, ny inspiration og masser af nyheder fra udstillerne. På seminarscenen kan du blandt andet få en helt unik mulighed for et levende indblik i udbyttet at 7 kreative dage i Nevadas ørken.
Skærmbillede 2022-06-29 kl. 10.21.58

Kodak tilbyder alternativ skilteløsning til detailhandelen

Skiltning er en fuldstændig uomgængelig del af detailhandelen – fra indkøbscentre, modebutikker, supermarkeder og dagligvarebutikker til boligforbedringsbutikker, fødevarebutikker og mange andre detailforretninger. Som en del af butiksmiljøet og ofte som en del af butikkens indretning, udfylder skiltene forskellige funktioner.
kodak_ascend

De seneste nyheder

Åbent hus hos Mark Andy og Pulse

Torsdag den 26. september 2024 kan du tage med til Mark Andy i Polen for at opdage, hvordan PureTones farvesæt og Monolox aniloxsystemet skaber nye muligheder på en moderne flexomaskine.
Heidi_Pulse

Hurtig omstilling på veje- og etiketteringslinje

Espera Nova er en serie af effektive veje- og etiketteringsmaskiner, som nu udvides med den nye  model Nova ES-E.
Espera_Linien

Gå ikke glip af Packnorth Award

Bidragene til årets Packnews Award kommer nu ind i en lind strøm. Det er fjerde gang, konkurrencen afholdes, og i år er prisoverrækkelsen tilbage på Scanpack-messen.
p-award_01

Addbrand overtager ICE Kuvert

Addbrand køber ICE Kuverts aktiver med virkning fra 1. august 2024. Dette skridt markerer også et generationsskifte, hvor Nanna Enemark ansættes hos Addbrand i København for at fortsætte med at servicere kunderne
ICE-Addbrand