Jeti Ceres tilbyder en primer for større holdbarhed og bredere medieudvalg

PUBLICERET: 24 January 2017
OPDATERET: 24 January

Agfa Graphics lancerer i slutningen af januar en ny rulleprinter i Jeti-familien: Jeti Ceres RTR3200 LED. Målet er at bringe den kvalitet og produktivitet, som kendes fra flatbed-serien Jeti Titan ind i det højproduktive rulle-til-rulle segment.

Jeti Ceres er udstyret med UV-LED som blandt andet betyder, at man kan printe på et større udvalg af materialer inklusive varmefølsomme, at nedetiden på grund af tørrelamperne reduceres markant og at strømforbruget generelt er lavere.

Derudover kan Jeti Ceres printe med hvid farve, som både kan øge farveeffekten på transparente materialer og gøre det muligt at fremstille to-sidede print. Agfa Graphics fortæller desuden at deres thin-ink-teknologi, der er baseret på deres store viden om både farvepigmenter og inkjet-teknologi, er en stærk konkurrenceparameter, når det handler om at holde omkostningerne nede.

Sidst, men ikke mindst, kan Jeti Ceres printe med en primer, der øger holdbarheden af printene markant, og samtidig gør det muligt at printe på selv de vanskeligste materialer. Denne feature vil ifølge Agfa Graphics reducere antallet af både reklamationer og ”omskud” uden at påføre printet nævneværdige meromkostninger.

Læs videre

Print og Medier går sammen med Sign&Print

Efter at have arbejdet tæt sammen i syv år har Print og Medier og selskabet bag Sign&Print, AGI Publishing House, besluttet at lægge sig sammen. Så fremover kommer nyhedsbrevet, hjemmesiden og magasinet Print og Medier til at hedde Sign Print & Pack.
po

Ricoh femdobler indsatsen på Sign Print & Pack-messen

Med overtagelsen af Quadient har Ricoh valgt at femdoble den standplads på Sign Print og Pack-messen i Odense, som ellers var reserveret til Quadient. Jan Brændholt fra Ricoh fortæller, at de med det nye set-up har så meget at vise, at de lige nu er i gang med begrænsningens kunst.
RDK_quadient

Tag med på Burning Man og hør om 10 typer af innovation

Sign&Print i Odense den 14. og 15. september er lig med ny viden, ny inspiration og masser af nyheder fra udstillerne. På seminarscenen kan du blandt andet få en helt unik mulighed for et levende indblik i udbyttet at 7 kreative dage i Nevadas ørken.
Skærmbillede 2022-06-29 kl. 10.21.58

Kodak tilbyder alternativ skilteløsning til detailhandelen

Skiltning er en fuldstændig uomgængelig del af detailhandelen – fra indkøbscentre, modebutikker, supermarkeder og dagligvarebutikker til boligforbedringsbutikker, fødevarebutikker og mange andre detailforretninger. Som en del af butiksmiljøet og ofte som en del af butikkens indretning, udfylder skiltene forskellige funktioner.
kodak_ascend

De seneste nyheder

Hexis udvider med ny salgskonsulent

Det er en erfaren konsulent, som bydes velkommen hos Hexis.
michael_dyg

Heidelberg fejrer ny printerserie med spritny DFE

Heidelberg benyttede deres ”Commercial Days” til at lancere tredje generation af Versafire tonerprinter-serien samt en helt ny digital front-end (DFE) overfor deres kunder.
Heidelberg_CD_01

Kodak styrker Prinergy i version 10

Kodak fortsætter med at forbedre ydeevnen, funktionaliteten og sikkerheden i deres workflowsoftware.
kodak prinergy

Nye produkter og ny direktør hos Horizon

Horizon Nordic havde ikke kun produktnyheder med på Sign&Print-messen, men også en ny administrerende direktør.
Horizon-01