Visualed tager mystikken ud af digital signage

PUBLICERET: 16 January 2017
OPDATERET: 16 January

Digital signage er en af skiltebranchens udfordringer – og muligheder! For en traditionel skiltevirksomhed kan det virke uoverskueligt, at skulle lære sig helt nye teknologier at kende. Men tager man Visualeds indehaver og chefudvikler, Anders Prehn, til troende, så har de alle forudsætningerne for at få succes med digital signage.

– Langt de fleste skiltevirksomheder har i årevis lavet forarbejdet digitalt, men leveret deres output analogt i form af bannere, pyloner, skilte, plakater osv. Nå det digitale forarbejde er på plads, er resten af deres arbejde den fysiske opsætning, og det er det samme med digital signage, fortæller Anders Prehn, og tilføjer, at det ikke adskiller sig væsentligt fra det de kender i forvejen. I hvert fald ikke med Visualeds løsning.

Ejer og chefudvikler Anders Prehn (tv) har selv udviklet monteringsrammen, som gør det muligt for en mand at montere selv meget store LED-skærme.

Udviklet i samarbejde med skiltebranchen
Visualeds digital signage-løsning er udviklet i samarbejde med skiltebranchen selv, for at gøre den så let implementerbar som mulig. For Visualed har ingen planer om selv at sælge til slutbrugere. De vil sælge deres systemer via et veluddannet forhandlernet, som de netop er i færd med at opbygge. Det er Jens Olsen, der er ansvarlig for opbygning af forhandlernettet, og han siger:

– Først og fremmest har vi opbygget et system, som er robust og energieffektivt og som uanset størrelse kan monteres af én mand. Selve rammen LED-panelerne sættes i er specielt udviklet af Anders Prehn og kræver ikke andet end et vaterpas og en skruemaskine. Når den første tværskinne er monteret og i vater, så sikrer systemet at resten passer sammen. Dernæst giver vi fem års garanti på LED-panelerne, som er næsten lige så let udskiftelige som legoklodser. Garantien betyder også, at vi kan hjælpe med at opsætte særdeles attraktive leasingaftaler.

Grunden til den lange garanti på LED-panelerne er, at Anders Prehn har arbejdet med teknologien i mange år, og faktisk har været med til at opbygge en LED-produktion i Kina. Hans store indsigt har gjort, at han ved hvor man kan spare og især, hvor det ikke kan betale sig at spare, når man taler om LED-paneler. Derfor sætter han sine egne specifikationer.

Ingen projektledelse – og ingen spild
Den selvudviklede monteringsramme gør også, at alle digitale skilte kan laves ud fra standard elementer. Det betyder, at der ikke er nogen særlig projektledelse i forbindelse med udarbejdelsen af et skilt og ikke mindst, at der er minimalt spild, da alle dele kan bruges igen og igen.

En anden åbenlys fordel er, ifølge Jens Olsen, at kunder, der tidligere har fået traditionelle pyloner, kan genbruge fundamentet til disse, til opstilling af nye LED-pyloner, og derved spare en del penge.

Visualed foretager oplæring af nye partnere og støtter dem intensivt i de første installationer, så alle er sikre på at komme godt fra start. Derudover er der løbende support, som kan aftales på forskellig vis. Hvis du vi vide mere, kan du kontakte Jens Olsen hos Visualed.

Læs videre

Print og Medier går sammen med Sign&Print

Efter at have arbejdet tæt sammen i syv år har Print og Medier og selskabet bag Sign&Print, AGI Publishing House, besluttet at lægge sig sammen. Så fremover kommer nyhedsbrevet, hjemmesiden og magasinet Print og Medier til at hedde Sign Print & Pack.
po

Ricoh femdobler indsatsen på Sign Print & Pack-messen

Med overtagelsen af Quadient har Ricoh valgt at femdoble den standplads på Sign Print og Pack-messen i Odense, som ellers var reserveret til Quadient. Jan Brændholt fra Ricoh fortæller, at de med det nye set-up har så meget at vise, at de lige nu er i gang med begrænsningens kunst.
RDK_quadient

Tag med på Burning Man og hør om 10 typer af innovation

Sign&Print i Odense den 14. og 15. september er lig med ny viden, ny inspiration og masser af nyheder fra udstillerne. På seminarscenen kan du blandt andet få en helt unik mulighed for et levende indblik i udbyttet at 7 kreative dage i Nevadas ørken.
Skærmbillede 2022-06-29 kl. 10.21.58

Kodak tilbyder alternativ skilteløsning til detailhandelen

Skiltning er en fuldstændig uomgængelig del af detailhandelen – fra indkøbscentre, modebutikker, supermarkeder og dagligvarebutikker til boligforbedringsbutikker, fødevarebutikker og mange andre detailforretninger. Som en del af butiksmiljøet og ofte som en del af butikkens indretning, udfylder skiltene forskellige funktioner.
kodak_ascend

De seneste nyheder

Åbent hus hos Mark Andy og Pulse

Torsdag den 26. september 2024 kan du tage med til Mark Andy i Polen for at opdage, hvordan PureTones farvesæt og Monolox aniloxsystemet skaber nye muligheder på en moderne flexomaskine.
Heidi_Pulse

Hurtig omstilling på veje- og etiketteringslinje

Espera Nova er en serie af effektive veje- og etiketteringsmaskiner, som nu udvides med den nye  model Nova ES-E.
Espera_Linien

Gå ikke glip af Packnorth Award

Bidragene til årets Packnews Award kommer nu ind i en lind strøm. Det er fjerde gang, konkurrencen afholdes, og i år er prisoverrækkelsen tilbage på Scanpack-messen.
p-award_01

Addbrand overtager ICE Kuvert

Addbrand køber ICE Kuverts aktiver med virkning fra 1. august 2024. Dette skridt markerer også et generationsskifte, hvor Nanna Enemark ansættes hos Addbrand i København for at fortsætte med at servicere kunderne
ICE-Addbrand