swissQprint præsenterer grafisk 4-hjulstrækker

PUBLICERET: 6 January 2017
OPDATERET: 6 January

De allerede kendte storformatprintere fra swissQprint Nyala 2 og Imapala 2 får nu mulighed for at blive opgraderet til 4×4 som ellers er en betegnelse, der gælder 4-hjulstrækkere.I denne sammenhæng betyder det, at printerne bliver udstyret med fire printhoveder, der hver printer fire farver.

De nye 4×4 flatbed printere henvender sig til det kundesegment, som ønsker et højt output uden at gå på kompromis med kvalitet og intense farver. Det gælder såvel serigrafer som producenter af messeinventar og store trykkerier.
Højkvalitets POS/POP displays, plakater, bannere, lysskilte og andre lignende applikationer er kun nogle af mulighederne, som kan produceres med op til 100 m2/timen.

Både Nyala 2 (3.2×2 m. flatbed) og Impala 2 (2.5 x 2 m. flatbed) er nu tilgængelige som 4×4 modeller konfigureret med 4×4 printhoveder. Farvekonfigurationen kan suppleres med en valgfri hvid, primer eller lak kanal for endnu flere print muligheder. For eksempel print af støttefarver eller multi-layer print, samt visuelle og taktile effekter med lak.

swissQprints karakteristiske modulære design gør det muligt at få en storformat printer, som matcher kundens behov præcist. Begge UV printer modeller kan udstyres med rulle-til-rulle og board option, der gør det muligt at printe op til fire meter lange materialer, og de har som standard Tandem funktion, der kan øge produktiviteten ved at producere skiftevis på den ene og den anden halvdel af bordet.

Klar til automatisering
swissQprint anbefaler robotten ROB til at håndtere ensartet printproduktion på faste pladematerialer. Robotten loader og unloader og udjævner spidsbelastninger ved at udføre ubemandede skift. ROB er også kompatibel med 4 × 4 modellerne.

Der er NIZE equipment, der forhandler swissQprint i Danmark.

Læs videre

Print og Medier går sammen med Sign&Print

Efter at have arbejdet tæt sammen i syv år har Print og Medier og selskabet bag Sign&Print, AGI Publishing House, besluttet at lægge sig sammen. Så fremover kommer nyhedsbrevet, hjemmesiden og magasinet Print og Medier til at hedde Sign Print & Pack.
po

Ricoh femdobler indsatsen på Sign Print & Pack-messen

Med overtagelsen af Quadient har Ricoh valgt at femdoble den standplads på Sign Print og Pack-messen i Odense, som ellers var reserveret til Quadient. Jan Brændholt fra Ricoh fortæller, at de med det nye set-up har så meget at vise, at de lige nu er i gang med begrænsningens kunst.
RDK_quadient

Tag med på Burning Man og hør om 10 typer af innovation

Sign&Print i Odense den 14. og 15. september er lig med ny viden, ny inspiration og masser af nyheder fra udstillerne. På seminarscenen kan du blandt andet få en helt unik mulighed for et levende indblik i udbyttet at 7 kreative dage i Nevadas ørken.
Skærmbillede 2022-06-29 kl. 10.21.58

Kodak tilbyder alternativ skilteløsning til detailhandelen

Skiltning er en fuldstændig uomgængelig del af detailhandelen – fra indkøbscentre, modebutikker, supermarkeder og dagligvarebutikker til boligforbedringsbutikker, fødevarebutikker og mange andre detailforretninger. Som en del af butiksmiljøet og ofte som en del af butikkens indretning, udfylder skiltene forskellige funktioner.
kodak_ascend

De seneste nyheder

Hexis udvider med ny salgskonsulent

Det er en erfaren konsulent, som bydes velkommen hos Hexis.
michael_dyg

Heidelberg fejrer ny printerserie med spritny DFE

Heidelberg benyttede deres ”Commercial Days” til at lancere tredje generation af Versafire tonerprinter-serien samt en helt ny digital front-end (DFE) overfor deres kunder.
Heidelberg_CD_01

Kodak styrker Prinergy i version 10

Kodak fortsætter med at forbedre ydeevnen, funktionaliteten og sikkerheden i deres workflowsoftware.
kodak prinergy

Nye produkter og ny direktør hos Horizon

Horizon Nordic havde ikke kun produktnyheder med på Sign&Print-messen, men også en ny administrerende direktør.
Horizon-01