Mimaki lancerer kebab-printer

PUBLICERET: 13 December 2016
OPDATERET: 13 December

Kebab-printeren eller snarere kebab-modulet har fået sit navn efter processen, hvor kebab’en roterer i midten mens den behandles (grilles). I kebab-modulet kan du lægge cylindriske objekter fx flasker, som så kan printes hele vejen rundt (360 grader).

Mimaki har udvikler modulet til deres nye UJF-3042 MkII og UJF-6042 MkII printere samt UJF-7151 plus-modellen.. I modulet er monteret nogle ruller, der gør det muligt at printe på cylindriske objekter med en diameter fra 10 til 110 millimeter, hvilet dækker de fleste vand- og vinflasker, stearinlys, deodoranter og meget andet.

UJF-3042 MkII-printeren er kompatible med Kebab MkII-modulet, mens de to andre printere skal bruge Kebab MkII L-modulet.

Mike Horsten, General marketing manager for Mimaki EMEA fortæller:
– Vores kunder har været særdeles kreative i brugen af kebab-modulet, og for mange har det åbnet for helt nye forretninger. Kosmetik er et godt eksempel, hvor de mange landes forskellige mærkelovgivning, gør det fornuftigt at printe små oplag direkte på dåsen. Det er også blevet mere almindeligt at lave personaliserede flasker eller dåser til særlige begivenheder, fx dedikerede vinflasker til bryllupper eller dåser til sportsarrangementer, hvor gæsterne kan få et minde med hjem. Kunderne er begejstrede og derfor gør vi nu modulerne tilgængelige for vores nye desktopprintere.

Kebab-modulet er her installeret i en UJF-3042 MkII.
Kebab-modulet er her installeret i en UJF-3042 MkII.

Læs videre

Print og Medier går sammen med Sign&Print

Efter at have arbejdet tæt sammen i syv år har Print og Medier og selskabet bag Sign&Print, AGI Publishing House, besluttet at lægge sig sammen. Så fremover kommer nyhedsbrevet, hjemmesiden og magasinet Print og Medier til at hedde Sign Print & Pack.
po

Ricoh femdobler indsatsen på Sign Print & Pack-messen

Med overtagelsen af Quadient har Ricoh valgt at femdoble den standplads på Sign Print og Pack-messen i Odense, som ellers var reserveret til Quadient. Jan Brændholt fra Ricoh fortæller, at de med det nye set-up har så meget at vise, at de lige nu er i gang med begrænsningens kunst.
RDK_quadient

Tag med på Burning Man og hør om 10 typer af innovation

Sign&Print i Odense den 14. og 15. september er lig med ny viden, ny inspiration og masser af nyheder fra udstillerne. På seminarscenen kan du blandt andet få en helt unik mulighed for et levende indblik i udbyttet at 7 kreative dage i Nevadas ørken.
Skærmbillede 2022-06-29 kl. 10.21.58

Kodak tilbyder alternativ skilteløsning til detailhandelen

Skiltning er en fuldstændig uomgængelig del af detailhandelen – fra indkøbscentre, modebutikker, supermarkeder og dagligvarebutikker til boligforbedringsbutikker, fødevarebutikker og mange andre detailforretninger. Som en del af butiksmiljøet og ofte som en del af butikkens indretning, udfylder skiltene forskellige funktioner.
kodak_ascend

De seneste nyheder

Scanpack stiller det store spørgsmål: Gik du glip af fremtiden?

Dette års seminarprogram har fire fokusområder, der afspejler nogle af de mest afgørende faktorer for industriens fremtid.
scanpack-seminar

Kreativ konkurrence for designspirer på Sign Print & Pack-messen

Fremtidens Receptioner: Grafisk konkurrence for designstuderende på Sign Print & Pack i Odense 18. - 19. september 2024
reception

Drupa tiltrak væsentligt færre gæster end forventet

Besøgstallene på årets Drupa-messe er offentliggjort, og de må være en skuffelse for Drupa og Messe Düsseldorf.
drupa-besøgende

600 samlede og limede papkasser i timen med fuldt farveprint på alle sider

På Drupa præsenterede EFI sammen med Packsize en løsning til personaliseret fuldfarveprint på bølgepapkasser.
efi_drupa_01