Nordsign køber partner ud – og millioninvesterer

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 5 December 2016
OPDATERET: 5 December

Skive-virksomheden Nordsign sælger Print i store formater til indoor- og outdoormarkedet I Skandinavien. Der er fem personer i salgsvirksomheden.

Produktionen foregår fra deres selskab i Poznan i Polen, hvor der arbejder omkring 50 personer. Poznan-virksomheden har i en årrække været drevet sammen med det norske firma XLP.

De seneste år har det været Nordsign, der har lagt de fleste ordrer i produktionsselskabet. Det var derfor en helt naturlig udvikling, at Nordsign valgte at købe XLP ud af virksomheden

Selskabet uden for Poznan er de to foregående år blevet kåret som Gazellevirksomhed. Hovedparten af forretningen er print på stof, rammer, lyskasser og lignende.

nordsign-michael-overgaard-beskaaretDirektør Michael Overgaard fortæller at der er lavet en større vækstplan, og at der i forbindelse med den fulde overtagelse af selskabet, er foretaget en million-investering i nye maskiner og øget kapacitet.

Med overtagelsen og investeringen ønsker Michael Overgaard, at give Nordsign et endnu mere individualiseret set-up med hurtig levering, i en god kvalitet og til en fornuftig pris.

Nordsign har også et polsk salgsselskab, der betjener kunder i Europa på kundernes eget sprog. Og de er i gang med at udvikle en online-platform, hvor kunder selv kan bestille deres varer.

Læs videre

GRAKOM inviterede til KOMM-Dagen

Flere end 220 deltager havde tilmeldt sig det årlige arrangement, som i år havde ændret navn fra GRAKOM-Dagen til KOMM-Dagen.
Komm-dagen_05

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Johnsen Graphic Solution indgår partnerskab med Boostly

Johnsen Graphic Solutions og reklamebureaet Boostly har indgået et partnerskab med gensidige kompetenceløft for begge virksomheder.
johnsen_boostly_01

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

De seneste nyheder

Hexis udvider med ny salgskonsulent

Det er en erfaren konsulent, som bydes velkommen hos Hexis.
michael_dyg

Heidelberg fejrer ny printerserie med spritny DFE

Heidelberg benyttede deres ”Commercial Days” til at lancere tredje generation af Versafire tonerprinter-serien samt en helt ny digital front-end (DFE) overfor deres kunder.
Heidelberg_CD_01

Kodak styrker Prinergy i version 10

Kodak fortsætter med at forbedre ydeevnen, funktionaliteten og sikkerheden i deres workflowsoftware.
kodak prinergy

Nye produkter og ny direktør hos Horizon

Horizon Nordic havde ikke kun produktnyheder med på Sign&Print-messen, men også en ny administrerende direktør.
Horizon-01