Silkeborg Bogtryk bliver til Skabertrang

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 30 November 2016
OPDATERET: 30 November

Tilbage i 1857 så Silkeborg Bogtryk dagens lys. Som navnet antyder var det et trykkeri og de udgav også en avis. Så kommunikation og tryksager er en del af virksomhedens DNA.

Gennem de senere år har har de løbende udviklet sig og udvidet med kompetencer inden for online, bureauopgaver og konceptudvikling. Og navnet har i en årrække været Skabertrang | Silkeborg Bogtryk

Nu slettes sidste del af det gamle navn. Fremover hedder virksomheden med 28 medarbejdere slet og ret Skabertrang. Virksomheden ejes I dag af Torben Drejer Jensen, Jesper G. Nørgaard og Søren Vestergaard.

– Det unikke ved Skabertrang er, at vi er et kommunikationshus, som formår at tænke hele vejen rundt fra strategiske tanker til konceptudvikling og fra online kommunikation til håndgribelige tryksager, siger kontaktdirektør Søren Vestergaard.

skabertrang_2
Selv om sættekassen og navnet ”Silkeborg Bogtryk” er skiftet ud, så er produktionen af tryksager på ingen måde lagt på hylden hos Skabertrang

– Det hører til sjældenhederne, at man under samme tag tilbyder både reklamebureau, onlinebureau og trykkeri. Den tredeling af vores faglighed har gennem mange år været Skabertrangs helt store styrke og vil også være det i fremtiden. Navnet Skabertrang føler vi rummer netop hele denne palette – og samtidig gør det tilgangen til huset mere enkel, slutter Søren Vestergaard

Læs videre

GRAKOM inviterede til KOMM-Dagen

Flere end 220 deltager havde tilmeldt sig det årlige arrangement, som i år havde ændret navn fra GRAKOM-Dagen til KOMM-Dagen.
Komm-dagen_05

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Johnsen Graphic Solution indgår partnerskab med Boostly

Johnsen Graphic Solutions og reklamebureaet Boostly har indgået et partnerskab med gensidige kompetenceløft for begge virksomheder.
johnsen_boostly_01

Macrodot går konkurs og genopstår i en version 2.0

Pr. 1. januar 2023 har et nyt selskab set dagens lys. Det er Macrodot 2.0 ApS som er et fællesejerskab mellem ejeren af det tidligere Macrodot A/S, Sean Jälpelt Holm, og Nordsign.
macrodot_01

De seneste nyheder

Dansk virksomhed vil vinde Packnorth Award med nyt emballageprodukt

Den danske virksomhed Grathwol oplyser, at de, som den første i verden, kan fremstille en PET-dåse med et låg af samme materiale.
Grathwol_01

Åbent hus hos Mark Andy og Pulse

Torsdag den 26. september 2024 kan du tage med til Mark Andy i Polen for at opdage, hvordan PureTones farvesæt og Monolox aniloxsystemet skaber nye muligheder på en moderne flexomaskine.
Heidi_Pulse

Hurtig omstilling på veje- og etiketteringslinje

Espera Nova er en serie af effektive veje- og etiketteringsmaskiner, som nu udvides med den nye  model Nova ES-E.
Espera_Linien

Gå ikke glip af Packnorth Award

Bidragene til årets Packnews Award kommer nu ind i en lind strøm. Det er fjerde gang, konkurrencen afholdes, og i år er prisoverrækkelsen tilbage på Scanpack-messen.
p-award_01