KLS Pureprint tæt på at blive Entrepreneur of the Year

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 30 November 2016
OPDATERET: 30 November

skaermbillede-2016-11-30-kl-17-27-04E&Y nominerer hvert år en række virksomheder til prisen Entrepreneur of the Year. Prisen uddeles inden for en række forskellige kategorier.

Til dette års Cleantech-kategori var KLS Pureprint nomineret for deres arbejde med at producere klimaneutrale tryksager og for deres indsats for at gøre tryksager komplet fri for skadelige kemikalier og tungmetaller.

De blev dog påmålstregen slået af DanWEEE Recycling, der den 24. November modtog E&Y prisen Entrepreneur of the Year.

Kasper Larsen, kommerciel direktør hos KLS PurePrint

– Det er et kæmpe stort skulderklap at blive nomineret. Vi ved ikke, hvem der har anbefalet E&Y at se nærmere på os som mulig prismodtager, men vi kendte naturligvis prisen i forvejen, og vi er meget stolte af, at der bliver lagt mærke til vores arbejde, siger Kasper Larsen fra KLS Pureprint.

Læs videre

GRAKOM inviterede til KOMM-Dagen

Flere end 220 deltager havde tilmeldt sig det årlige arrangement, som i år havde ændret navn fra GRAKOM-Dagen til KOMM-Dagen.
Komm-dagen_05

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Johnsen Graphic Solution indgår partnerskab med Boostly

Johnsen Graphic Solutions og reklamebureaet Boostly har indgået et partnerskab med gensidige kompetenceløft for begge virksomheder.
johnsen_boostly_01

Macrodot går konkurs og genopstår i en version 2.0

Pr. 1. januar 2023 har et nyt selskab set dagens lys. Det er Macrodot 2.0 ApS som er et fællesejerskab mellem ejeren af det tidligere Macrodot A/S, Sean Jälpelt Holm, og Nordsign.
macrodot_01

De seneste nyheder

Sign Service og College360 gør eleverne klar til Skills

For tredje år i træk er skilteteknikerne med til DM i Skills som konkurrencefag.
skills_05

– Vi må stå sammen om skiltetekniker-uddannelsen

Fredag den 12. april var der generalforsamling i Skilt- og Print Branchen, hvor der var stor fokus på at fastholde og udvikle skiltetekniker-uddannelsen.
claus-tvangso

HP vil fortsætte med at drive udviklingen

Nøgleordene for HP på Drupa-messen er automation, integration og bæredygtighed som vil de adressere med tre teknologier.
drupa24_hp

Huuray for en printer

Den danske virksomhed, Huuray, investerede i sommeren 2023 i en ny printer for at udvide sit udbud af personaliserede gavekort.
Huuray-PR-Billeder