KLS Pureprint tæt på at blive Entrepreneur of the Year

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 30 November 2016
OPDATERET: 30 November

skaermbillede-2016-11-30-kl-17-27-04E&Y nominerer hvert år en række virksomheder til prisen Entrepreneur of the Year. Prisen uddeles inden for en række forskellige kategorier.

Til dette års Cleantech-kategori var KLS Pureprint nomineret for deres arbejde med at producere klimaneutrale tryksager og for deres indsats for at gøre tryksager komplet fri for skadelige kemikalier og tungmetaller.

De blev dog påmålstregen slået af DanWEEE Recycling, der den 24. November modtog E&Y prisen Entrepreneur of the Year.

Kasper Larsen, kommerciel direktør hos KLS PurePrint

– Det er et kæmpe stort skulderklap at blive nomineret. Vi ved ikke, hvem der har anbefalet E&Y at se nærmere på os som mulig prismodtager, men vi kendte naturligvis prisen i forvejen, og vi er meget stolte af, at der bliver lagt mærke til vores arbejde, siger Kasper Larsen fra KLS Pureprint.

Læs videre

GRAKOM inviterede til KOMM-Dagen

Flere end 220 deltager havde tilmeldt sig det årlige arrangement, som i år havde ændret navn fra GRAKOM-Dagen til KOMM-Dagen.
Komm-dagen_05

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Johnsen Graphic Solution indgår partnerskab med Boostly

Johnsen Graphic Solutions og reklamebureaet Boostly har indgået et partnerskab med gensidige kompetenceløft for begge virksomheder.
johnsen_boostly_01

Macrodot går konkurs og genopstår i en version 2.0

Pr. 1. januar 2023 har et nyt selskab set dagens lys. Det er Macrodot 2.0 ApS som er et fællesejerskab mellem ejeren af det tidligere Macrodot A/S, Sean Jälpelt Holm, og Nordsign.
macrodot_01

De seneste nyheder

Dansk virksomhed vil vinde Packnorth Award med nyt emballageprodukt

Den danske virksomhed Grathwol oplyser, at de, som den første i verden, kan fremstille en PET-dåse med et låg af samme materiale.
Grathwol_01

Åbent hus hos Mark Andy og Pulse

Torsdag den 26. september 2024 kan du tage med til Mark Andy i Polen for at opdage, hvordan PureTones farvesæt og Monolox aniloxsystemet skaber nye muligheder på en moderne flexomaskine.
Heidi_Pulse

Hurtig omstilling på veje- og etiketteringslinje

Espera Nova er en serie af effektive veje- og etiketteringsmaskiner, som nu udvides med den nye  model Nova ES-E.
Espera_Linien

Gå ikke glip af Packnorth Award

Bidragene til årets Packnews Award kommer nu ind i en lind strøm. Det er fjerde gang, konkurrencen afholdes, og i år er prisoverrækkelsen tilbage på Scanpack-messen.
p-award_01