InterMail investerer i Xerox Impika inkjetprinter

PUBLICERET: 29 November 2016
OPDATERET: 29 November

I august 2016 blev InterMails A/S seneste investering, en Xerox Impika Compact rulleprinter, installeret og taget i brug. Det er en 4-farve dupleks inkjetprinter med en printbredde på 474 mm, og en hastighed på op til 127 meter i minuttet. I processen med valg af printer var flere leverandører i spil, men valget faldt på Xerox, kombineret med efterbehandlingsudstyr fra Hunkeler.

– Vores volumen på Impika-printeren, overstiger klart vores forventninger, udtaler produktionschef Allan Rasmussen og fortsætter: – Det har vist sig at kvaliteten er så god, at vi nu kan klare mange af de opgaver, vi til tidligere håndterede som offset. Kvaliteten er for de fleste kunders vedkommende fuldt tilfredsstillende, især på simple print som fakturapapir, brevpapir, følgesedler og den slags.

intermail_02

Muligheden for at kunne producere print med dynamisk kommunikation (fx trans-promoer) ser InterMail som en stor fordel. – Med de muligheder vi har i dag for at behandle og segmentere vores kunders data, kan vi målrette kundens budskab til den enkelte modtager, ikke kun med flettede personlige budskaber, men også med aktive links i fx mails via billedtekster og tilbud, der er styret af kundens adfærd, fortæller Allan Rasmussen.

Det tilkoblede Hunkeler udstyr kan lave dynamiske perforeringer, samt efterfølgende skære i de ønskede formater. Dertil kommer muligheden for at false med udstyr fra Müller Martini.

For kunderne er den store fordel, at der kan produceres variable data i en hastighed og kvalitet som gør, at overproduktion af fortrykte dokumenter er overflødigt, og at de ikke har behov for at lagerføre deres varer. Foreningshæfter, manualer, fagblade med mere kan produceres i meget små oplag, og er meget konkurrencedygtigt i forhold til offsetproduktion. Allan Rasmussen forventer, at mange opgaver, især inden for bank, forsikring og pension, vil flytte fra offset til Impikaen

InterMails investering i Xerox Impika Compact forventes at gå i break even seks måneder før planlagt.

Læs videre

Print og Medier går sammen med Sign&Print

Efter at have arbejdet tæt sammen i syv år har Print og Medier og selskabet bag Sign&Print, AGI Publishing House, besluttet at lægge sig sammen. Så fremover kommer nyhedsbrevet, hjemmesiden og magasinet Print og Medier til at hedde Sign Print & Pack.
po

Ricoh femdobler indsatsen på Sign Print & Pack-messen

Med overtagelsen af Quadient har Ricoh valgt at femdoble den standplads på Sign Print og Pack-messen i Odense, som ellers var reserveret til Quadient. Jan Brændholt fra Ricoh fortæller, at de med det nye set-up har så meget at vise, at de lige nu er i gang med begrænsningens kunst.
RDK_quadient

Tag med på Burning Man og hør om 10 typer af innovation

Sign&Print i Odense den 14. og 15. september er lig med ny viden, ny inspiration og masser af nyheder fra udstillerne. På seminarscenen kan du blandt andet få en helt unik mulighed for et levende indblik i udbyttet at 7 kreative dage i Nevadas ørken.
Skærmbillede 2022-06-29 kl. 10.21.58

Kodak tilbyder alternativ skilteløsning til detailhandelen

Skiltning er en fuldstændig uomgængelig del af detailhandelen – fra indkøbscentre, modebutikker, supermarkeder og dagligvarebutikker til boligforbedringsbutikker, fødevarebutikker og mange andre detailforretninger. Som en del af butiksmiljøet og ofte som en del af butikkens indretning, udfylder skiltene forskellige funktioner.
kodak_ascend

De seneste nyheder

Hexis udvider med ny salgskonsulent

Det er en erfaren konsulent, som bydes velkommen hos Hexis.
michael_dyg

Heidelberg fejrer ny printerserie med spritny DFE

Heidelberg benyttede deres ”Commercial Days” til at lancere tredje generation af Versafire tonerprinter-serien samt en helt ny digital front-end (DFE) overfor deres kunder.
Heidelberg_CD_01

Kodak styrker Prinergy i version 10

Kodak fortsætter med at forbedre ydeevnen, funktionaliteten og sikkerheden i deres workflowsoftware.
kodak prinergy

Nye produkter og ny direktør hos Horizon

Horizon Nordic havde ikke kun produktnyheder med på Sign&Print-messen, men også en ny administrerende direktør.
Horizon-01