Oppilningsværktøj er en eksportsucces

PUBLICERET: 22 November 2016
OPDATERET: 22 November

Der er solgt flere end 400 Vinyl Removere VR15 siden dette oppilningsværktøj blev præsenteret på et åbent hus arrangement hos Vikiallo i maj 2015.
20 er solgt i Danmark mens de øvrige 95% er solgt til udlandet, hvor især Holland, Spanien, Frankrig og Sverige har taget godt fra. Vikiallo har allerede forhandlere i 19 lande og er på vej til at udvide med yderligere seks.

– Det er interessant at se, hvordan brugerne tager den til sig, fortæller administrerende direktør i Vikiallo Kim Harris. Kunder bruger den til både mindre job og meget store job. Det er lidt sjovt at have et produkt, hvor kunderne har lyst til at sende videoer af hvordan de bruger den, dem har vi fået nogle stykker af. Flere og flere bruger også VR15 til labelproduktion. Kunderne fortæller at de sparer op til 70% af den normale tid, samt at det er rart man får sit folieaffald til at fylde mindre, da det er dyrt at bortskaffe. Vi hører også, at det er godt man kan holde en pause når telefonen ringer uden at skulle lave noget om.

Uddannelse øger produktivitet og salg
Det er ikke alle typer opgaver, der kan løses med en Vinyl Remover, men Kim Harris anslår at 90% af alle opgaver vil kunne udføres mere effektivt. Når de ind i mellem oplever modstand er det oftest fordi, at der udfordringer andre steder i produktionsprocessen, typisk ved at skæremaskinen ikke skærer optimalt.

– Det giver også udfordringer ved manuel oppilning, men mange accepterer af uransaglige årsager dette forhold, i stedet for at få indstillet udstyret korrekt, siger Kim Harris.

Af samme grund har Vikiallo udarbejdet en kursusdag for deres forhandlere og kunder, VR15 Academy, hvor de lærer at få styr på udskæring og hvordan de bruger VR15 til en lang række af forskellige job. De har allerede haft de første forhandlere på dette kursus og kan virkelig se forskel i deres salgstal når de har styr på forskellige job, folietyper og udskæring.

Den mest solgte model har en rullebredde på 143 cm, mens 85 og 170 cm modellerne sælger stort set lige meget, fortæller Kim Harris. Vinyl Remover RV15 er fremstillet i aluminium for at få tilstrækkelig med stabilitet.

Ny oppiller til transfer på vej?
Vikiallo har desuden udviklet en mediecounter, så man kan opmåle en bestemt længde folie. Det er en ekstra funktion til VR15.
– Og så er vi er også i gang med udvikling af en speciel Transfer Weeder, som vil gøre oppilning af transfer let og hurtig. De fleste transfer materialer er meget fleksible og tager endnu længere tid at pille op end folie. Det bliver en anden maskine end VR15 men dog med samme funktion, mere kan jeg ikke sige endnu, slutter Kim Harris.

> Du kan se hvordan VR15 virker her

Læs videre

Print og Medier går sammen med Sign&Print

Efter at have arbejdet tæt sammen i syv år har Print og Medier og selskabet bag Sign&Print, AGI Publishing House, besluttet at lægge sig sammen. Så fremover kommer nyhedsbrevet, hjemmesiden og magasinet Print og Medier til at hedde Sign Print & Pack.
po

Ricoh femdobler indsatsen på Sign Print & Pack-messen

Med overtagelsen af Quadient har Ricoh valgt at femdoble den standplads på Sign Print og Pack-messen i Odense, som ellers var reserveret til Quadient. Jan Brændholt fra Ricoh fortæller, at de med det nye set-up har så meget at vise, at de lige nu er i gang med begrænsningens kunst.
RDK_quadient

Tag med på Burning Man og hør om 10 typer af innovation

Sign&Print i Odense den 14. og 15. september er lig med ny viden, ny inspiration og masser af nyheder fra udstillerne. På seminarscenen kan du blandt andet få en helt unik mulighed for et levende indblik i udbyttet at 7 kreative dage i Nevadas ørken.
Skærmbillede 2022-06-29 kl. 10.21.58

Kodak tilbyder alternativ skilteløsning til detailhandelen

Skiltning er en fuldstændig uomgængelig del af detailhandelen – fra indkøbscentre, modebutikker, supermarkeder og dagligvarebutikker til boligforbedringsbutikker, fødevarebutikker og mange andre detailforretninger. Som en del af butiksmiljøet og ofte som en del af butikkens indretning, udfylder skiltene forskellige funktioner.
kodak_ascend

De seneste nyheder

Dansk virksomhed vil vinde Packnorth Award med nyt emballageprodukt

Den danske virksomhed Grathwol oplyser, at de, som den første i verden, kan fremstille en PET-dåse med et låg af samme materiale.
Grathwol_01

Åbent hus hos Mark Andy og Pulse

Torsdag den 26. september 2024 kan du tage med til Mark Andy i Polen for at opdage, hvordan PureTones farvesæt og Monolox aniloxsystemet skaber nye muligheder på en moderne flexomaskine.
Heidi_Pulse

Hurtig omstilling på veje- og etiketteringslinje

Espera Nova er en serie af effektive veje- og etiketteringsmaskiner, som nu udvides med den nye  model Nova ES-E.
Espera_Linien

Gå ikke glip af Packnorth Award

Bidragene til årets Packnews Award kommer nu ind i en lind strøm. Det er fjerde gang, konkurrencen afholdes, og i år er prisoverrækkelsen tilbage på Scanpack-messen.
p-award_01