swissQprint er en rollemodel for deres region

PUBLICERET: 18 November 2016
OPDATERET: 18 November

swissQprint, leverandør af eksklusive UV storformatprintere, har modtaget ”Der Rheintaler Wirtschaft 2017”.
Juryen tildeler prisen for virksomhedens enestående præstation og rolle som ambassadør for regionen. Tidligere vindere inkluderer regionale personligheder og foreninger samt nationale og internationale virksomheder i forskellige områder.

Markedsledende på bare ni år
Præsident for juryen, Karl Stadler, overrakte prisen den 11. november 2016 og lykønskede de tre swissQprint grundlæggere og ledere, Reto Eicher, Roland Fetting og Hansjörg Untersander, for deres forretningsmod og præstation. swissQprint blev grundlagt for blot ni år siden. I dag har virksomheden mere end 70 medarbejdere og er aktiv på verdensplan. I Europa er swissQprint blandt markedslederne inden for UV flatbed printere.

Selskabets storformatprintere er udviklet og fremstillet 100 procent i regionen, så på den måde er der mange flere end 70 mennesker, der arbejder for swissQprint i St. Gallen Rhindalen. Og sådan bliver det ved med at være, trods valutakriser og omkostningsfulde handelsbetingelser. Det er en succeshistorie, der imponerer juryen.

En rollemodel for erhvervslivet
Nominerede til ”Preis der Rheintaler Wirtschaft” skal have demonstreret en ekstraordinær og bemærkelsesværdig præstation, og have fungeret som ambassadører for Rhindalen. En kandidat er en positiv influent og tjener i en vis forstand som en rollemodel for samfundet eller økonomien som helhed.

swissQprints ledelse og medarbejdere er meget tilfredse med prisen, som de ser som både en bekræftelse og en motivator. swissQprint teamet er fast besluttet på at fortsætte succeshistorien, bekræfter Reto Eicher, administrerende direktør for swissQprint.

 

Læs videre

Print og Medier går sammen med Sign&Print

Efter at have arbejdet tæt sammen i syv år har Print og Medier og selskabet bag Sign&Print, AGI Publishing House, besluttet at lægge sig sammen. Så fremover kommer nyhedsbrevet, hjemmesiden og magasinet Print og Medier til at hedde Sign Print & Pack.
po

Ricoh femdobler indsatsen på Sign Print & Pack-messen

Med overtagelsen af Quadient har Ricoh valgt at femdoble den standplads på Sign Print og Pack-messen i Odense, som ellers var reserveret til Quadient. Jan Brændholt fra Ricoh fortæller, at de med det nye set-up har så meget at vise, at de lige nu er i gang med begrænsningens kunst.
RDK_quadient

Tag med på Burning Man og hør om 10 typer af innovation

Sign&Print i Odense den 14. og 15. september er lig med ny viden, ny inspiration og masser af nyheder fra udstillerne. På seminarscenen kan du blandt andet få en helt unik mulighed for et levende indblik i udbyttet at 7 kreative dage i Nevadas ørken.
Skærmbillede 2022-06-29 kl. 10.21.58

Kodak tilbyder alternativ skilteløsning til detailhandelen

Skiltning er en fuldstændig uomgængelig del af detailhandelen – fra indkøbscentre, modebutikker, supermarkeder og dagligvarebutikker til boligforbedringsbutikker, fødevarebutikker og mange andre detailforretninger. Som en del af butiksmiljøet og ofte som en del af butikkens indretning, udfylder skiltene forskellige funktioner.
kodak_ascend

De seneste nyheder

Dansk virksomhed vil vinde Packnorth Award med nyt emballageprodukt

Den danske virksomhed Grathwol oplyser, at de, som den første i verden, kan fremstille en PET-dåse med et låg af samme materiale.
Grathwol_01

Åbent hus hos Mark Andy og Pulse

Torsdag den 26. september 2024 kan du tage med til Mark Andy i Polen for at opdage, hvordan PureTones farvesæt og Monolox aniloxsystemet skaber nye muligheder på en moderne flexomaskine.
Heidi_Pulse

Hurtig omstilling på veje- og etiketteringslinje

Espera Nova er en serie af effektive veje- og etiketteringsmaskiner, som nu udvides med den nye  model Nova ES-E.
Espera_Linien

Gå ikke glip af Packnorth Award

Bidragene til årets Packnews Award kommer nu ind i en lind strøm. Det er fjerde gang, konkurrencen afholdes, og i år er prisoverrækkelsen tilbage på Scanpack-messen.
p-award_01