NIZE equipment kåret til Gazelle igen

PUBLICERET: 9 November 2016
OPDATERET: 9 November

Dagbladet Børsen har netop kåret NIZE equipment som Gazelle-virksomhed 2016. Med kåringen bliver NIZE equipment en del af en innovativ skare af virksomheder, der de sidste 22 år har fået tildelt den eftertragtede Gazelle-titel.

Et stort skulderklap
Udnævnelsen glæder administrerende direktør Lars Nikolajsen: – Vi er meget stolte over at blive udnævnt til Gazelle virksomhed. Det viser at selv i trange tider, kan det lade sig gøre at starte og vækste en virksomhed, endda med kvalitetsprodukter i den dyre ende. For os er udnævnelsen en anerkendelse af vores måde at drive forretning på, hvor service og gode kundesamarbejder er i fokus. Men det er også et stort skulderklap til vores dedikerede medarbejdere, som hele tiden arbejder på vores fokus: At være en god samarbejdspartner for vores kunder. Vi vil bruge den flotte anerkendelse til, i fremtiden, at arbejde endnu mere koncentreret og fokuseret på at “levere varen” til vores nuværende og fremtidige kunder, slutter Lars Nikolajsen.

Hvad er Gazelle?
En Gazelle-virksomhed udmærker sig ved at være en virksomhed, der i løbet af de seneste fire regnskabsår har haft positiv vækst i omsætning eller bruttoresultat og samlet set har mere end fordoblet omsætningen eller bruttoresultatet i perioden. Kriterierne for udvælgelsen er objektive og sker på baggrund af faktuel data fra Erhvervs- og Selskabsstyrelsen.

 

Læs videre

Print og Medier går sammen med Sign&Print

Efter at have arbejdet tæt sammen i syv år har Print og Medier og selskabet bag Sign&Print, AGI Publishing House, besluttet at lægge sig sammen. Så fremover kommer nyhedsbrevet, hjemmesiden og magasinet Print og Medier til at hedde Sign Print & Pack.
po

Ricoh femdobler indsatsen på Sign Print & Pack-messen

Med overtagelsen af Quadient har Ricoh valgt at femdoble den standplads på Sign Print og Pack-messen i Odense, som ellers var reserveret til Quadient. Jan Brændholt fra Ricoh fortæller, at de med det nye set-up har så meget at vise, at de lige nu er i gang med begrænsningens kunst.
RDK_quadient

Tag med på Burning Man og hør om 10 typer af innovation

Sign&Print i Odense den 14. og 15. september er lig med ny viden, ny inspiration og masser af nyheder fra udstillerne. På seminarscenen kan du blandt andet få en helt unik mulighed for et levende indblik i udbyttet at 7 kreative dage i Nevadas ørken.
Skærmbillede 2022-06-29 kl. 10.21.58

Kodak tilbyder alternativ skilteløsning til detailhandelen

Skiltning er en fuldstændig uomgængelig del af detailhandelen – fra indkøbscentre, modebutikker, supermarkeder og dagligvarebutikker til boligforbedringsbutikker, fødevarebutikker og mange andre detailforretninger. Som en del af butiksmiljøet og ofte som en del af butikkens indretning, udfylder skiltene forskellige funktioner.
kodak_ascend

De seneste nyheder

Sign Service og College360 gør eleverne klar til Skills

For tredje år i træk er skilteteknikerne med til DM i Skills som konkurrencefag.
skills_05

– Vi må stå sammen om skiltetekniker-uddannelsen

Fredag den 12. april var der generalforsamling i Skilt- og Print Branchen, hvor der var stor fokus på at fastholde og udvikle skiltetekniker-uddannelsen.
claus-tvangso

HP vil fortsætte med at drive udviklingen

Nøgleordene for HP på Drupa-messen er automation, integration og bæredygtighed som vil de adressere med tre teknologier.
drupa24_hp

Huuray for en printer

Den danske virksomhed, Huuray, investerede i sommeren 2023 i en ny printer for at udvide sit udbud af personaliserede gavekort.
Huuray-PR-Billeder