Henrik Larsen fra Xerox skifter til Ricoh

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 21 October 2016
OPDATERET: 21 October

Der sker en del nyansættelser rundt om i den grafiske branche. Nogle af rokaderne har man tidligere kunne læse her på Print & Medier.

Som et led i en af rokaderne er Henrik Larsen fra 1. november blevet ansat hos Ricoh som Production Print Specialist med hovedfokus på Sjælland, hvor han skal rådgive kunderne om Ricohs produktportefølje inden for PP. Henrik Larsen overtager Leif Damgaards stilling, da Leif har takket ja til et job hos Neopost.

Henrik Larsen kommer fra en stilling hos Xerox, hvor han var PSG & CPS Specialist. Henrik har været 18 år hos Xerox, så han kender virksomhederne og deres behov, og er en respekteret person i branchen.

Hos Ricoh bliver han Production Print Specialist med hovedfokus på Sjælland, hvor han skal rådgive kunderne om Ricohs produktportefølje inden for Production Print, fortæller Lasse Poulsen, Country Manager PP og RSC.

 

 

 

Læs videre

GRAKOM inviterede til KOMM-Dagen

Flere end 220 deltager havde tilmeldt sig det årlige arrangement, som i år havde ændret navn fra GRAKOM-Dagen til KOMM-Dagen.
Komm-dagen_05

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Johnsen Graphic Solution indgår partnerskab med Boostly

Johnsen Graphic Solutions og reklamebureaet Boostly har indgået et partnerskab med gensidige kompetenceløft for begge virksomheder.
johnsen_boostly_01

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

De seneste nyheder

Hexis udvider med ny salgskonsulent

Det er en erfaren konsulent, som bydes velkommen hos Hexis.
michael_dyg

Heidelberg fejrer ny printerserie med spritny DFE

Heidelberg benyttede deres ”Commercial Days” til at lancere tredje generation af Versafire tonerprinter-serien samt en helt ny digital front-end (DFE) overfor deres kunder.
Heidelberg_CD_01

Kodak styrker Prinergy i version 10

Kodak fortsætter med at forbedre ydeevnen, funktionaliteten og sikkerheden i deres workflowsoftware.
kodak prinergy

Nye produkter og ny direktør hos Horizon

Horizon Nordic havde ikke kun produktnyheder med på Sign&Print-messen, men også en ny administrerende direktør.
Horizon-01