Henrik Larsen fra Xerox skifter til Ricoh

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 21 October 2016
OPDATERET: 21 October

Der sker en del nyansættelser rundt om i den grafiske branche. Nogle af rokaderne har man tidligere kunne læse her på Print & Medier.

Som et led i en af rokaderne er Henrik Larsen fra 1. november blevet ansat hos Ricoh som Production Print Specialist med hovedfokus på Sjælland, hvor han skal rådgive kunderne om Ricohs produktportefølje inden for PP. Henrik Larsen overtager Leif Damgaards stilling, da Leif har takket ja til et job hos Neopost.

Henrik Larsen kommer fra en stilling hos Xerox, hvor han var PSG & CPS Specialist. Henrik har været 18 år hos Xerox, så han kender virksomhederne og deres behov, og er en respekteret person i branchen.

Hos Ricoh bliver han Production Print Specialist med hovedfokus på Sjælland, hvor han skal rådgive kunderne om Ricohs produktportefølje inden for Production Print, fortæller Lasse Poulsen, Country Manager PP og RSC.

 

 

 

Læs videre

Fortsat vækst i etiket- og emballagemarkedet

Det er opmuntrende at se, at digitale etiketter, emballage og udsmykning er i fortsat vækst, skriver Konica Minoltas Sacha-Vittorio Paolucci i en kommentar til markedsudviklingen.
KM_01

GRAKOM inviterede til KOMM-Dagen

Flere end 220 deltager havde tilmeldt sig det årlige arrangement, som i år havde ændret navn fra GRAKOM-Dagen til KOMM-Dagen.
Komm-dagen_05

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Johnsen Graphic Solution indgår partnerskab med Boostly

Johnsen Graphic Solutions og reklamebureaet Boostly har indgået et partnerskab med gensidige kompetenceløft for begge virksomheder.
johnsen_boostly_01

De seneste nyheder

Sign Service og College360 gør eleverne klar til Skills

For tredje år i træk er skilteteknikerne med til DM i Skills som konkurrencefag.
skills_05

– Vi må stå sammen om skiltetekniker-uddannelsen

Fredag den 12. april var der generalforsamling i Skilt- og Print Branchen, hvor der var stor fokus på at fastholde og udvikle skiltetekniker-uddannelsen.
claus-tvangso

HP vil fortsætte med at drive udviklingen

Nøgleordene for HP på Drupa-messen er automation, integration og bæredygtighed som vil de adressere med tre teknologier.
drupa24_hp

Huuray for en printer

Den danske virksomhed, Huuray, investerede i sommeren 2023 i en ny printer for at udvide sit udbud af personaliserede gavekort.
Huuray-PR-Billeder