Agfa og EFI lover kunderne bedre workflow

PUBLICERET: 12 October 2016
OPDATERET: 12 October

Agfa Graphics og EFI har udviklet og forbedret integrationen mellem EFIs Fiery Digital Front Ends (DFE) og Agfas nye Apogee 10 workflow software. Udviklingen vil gøre det muligt Apogee-brugere at håndtere såvel offset, som digitale processer i samme workflow. Via JDF-standarden bliver der adgang til at styre hele den vifte af digitale printer og trykmaskiner, som benytter EFIs DFEere.

– Fordelen ved integrationen er, at der kun er et sted jobbene starter, og et sted hvorfra man kan styre kapacitetsudnyttelsen, fortæller Erik Peeters, chef for workflow solutions i Agfa.

Det vil med den løsning være lettere at splitte job mellem forskellige enheder, hvor det giver særlig mening, og integrationen betyder også, at Fiery DFEen rapporterer tilbage til Apogee, så operatøren hele tiden har fuld information om produktionsstatus.

Brugere af begge produkter kan udnytte EFIs avancerede color management teknologi med fuld kontrol over både farveprofiler og rendering intents fra Apogee-platformen. Det vil også være muligt at styre parametrene for inline-færdiggørelse via Apogee.

– Denne integration åbner nye muligheder for virksomheder, der anvender begge produkter. Workflowet bliver meget mere strømlinet og tager både tid og berøringspunkter ud af ligningen til stor gavn for hele processen, udtaler Toby Weiss, senior vicepresident hos EFI.

agfa_apogee_integration_diagram

Læs videre

Print og Medier går sammen med Sign&Print

Efter at have arbejdet tæt sammen i syv år har Print og Medier og selskabet bag Sign&Print, AGI Publishing House, besluttet at lægge sig sammen. Så fremover kommer nyhedsbrevet, hjemmesiden og magasinet Print og Medier til at hedde Sign Print & Pack.
po

Ricoh femdobler indsatsen på Sign Print & Pack-messen

Med overtagelsen af Quadient har Ricoh valgt at femdoble den standplads på Sign Print og Pack-messen i Odense, som ellers var reserveret til Quadient. Jan Brændholt fra Ricoh fortæller, at de med det nye set-up har så meget at vise, at de lige nu er i gang med begrænsningens kunst.
RDK_quadient

Tag med på Burning Man og hør om 10 typer af innovation

Sign&Print i Odense den 14. og 15. september er lig med ny viden, ny inspiration og masser af nyheder fra udstillerne. På seminarscenen kan du blandt andet få en helt unik mulighed for et levende indblik i udbyttet at 7 kreative dage i Nevadas ørken.
Skærmbillede 2022-06-29 kl. 10.21.58

Kodak tilbyder alternativ skilteløsning til detailhandelen

Skiltning er en fuldstændig uomgængelig del af detailhandelen – fra indkøbscentre, modebutikker, supermarkeder og dagligvarebutikker til boligforbedringsbutikker, fødevarebutikker og mange andre detailforretninger. Som en del af butiksmiljøet og ofte som en del af butikkens indretning, udfylder skiltene forskellige funktioner.
kodak_ascend

De seneste nyheder

Sign Service og College360 gør eleverne klar til Skills

For tredje år i træk er skilteteknikerne med til DM i Skills som konkurrencefag.
skills_05

– Vi må stå sammen om skiltetekniker-uddannelsen

Fredag den 12. april var der generalforsamling i Skilt- og Print Branchen, hvor der var stor fokus på at fastholde og udvikle skiltetekniker-uddannelsen.
claus-tvangso

HP vil fortsætte med at drive udviklingen

Nøgleordene for HP på Drupa-messen er automation, integration og bæredygtighed som vil de adressere med tre teknologier.
drupa24_hp

Huuray for en printer

Den danske virksomhed, Huuray, investerede i sommeren 2023 i en ny printer for at udvide sit udbud af personaliserede gavekort.
Huuray-PR-Billeder