Agfa og EFI lover kunderne bedre workflow

PUBLICERET: 12 October 2016
OPDATERET: 12 October

Agfa Graphics og EFI har udviklet og forbedret integrationen mellem EFIs Fiery Digital Front Ends (DFE) og Agfas nye Apogee 10 workflow software. Udviklingen vil gøre det muligt Apogee-brugere at håndtere såvel offset, som digitale processer i samme workflow. Via JDF-standarden bliver der adgang til at styre hele den vifte af digitale printer og trykmaskiner, som benytter EFIs DFEere.

– Fordelen ved integrationen er, at der kun er et sted jobbene starter, og et sted hvorfra man kan styre kapacitetsudnyttelsen, fortæller Erik Peeters, chef for workflow solutions i Agfa.

Det vil med den løsning være lettere at splitte job mellem forskellige enheder, hvor det giver særlig mening, og integrationen betyder også, at Fiery DFEen rapporterer tilbage til Apogee, så operatøren hele tiden har fuld information om produktionsstatus.

Brugere af begge produkter kan udnytte EFIs avancerede color management teknologi med fuld kontrol over både farveprofiler og rendering intents fra Apogee-platformen. Det vil også være muligt at styre parametrene for inline-færdiggørelse via Apogee.

– Denne integration åbner nye muligheder for virksomheder, der anvender begge produkter. Workflowet bliver meget mere strømlinet og tager både tid og berøringspunkter ud af ligningen til stor gavn for hele processen, udtaler Toby Weiss, senior vicepresident hos EFI.

agfa_apogee_integration_diagram

Læs videre

Print og Medier går sammen med Sign&Print

Efter at have arbejdet tæt sammen i syv år har Print og Medier og selskabet bag Sign&Print, AGI Publishing House, besluttet at lægge sig sammen. Så fremover kommer nyhedsbrevet, hjemmesiden og magasinet Print og Medier til at hedde Sign Print & Pack.
po

Ricoh femdobler indsatsen på Sign Print & Pack-messen

Med overtagelsen af Quadient har Ricoh valgt at femdoble den standplads på Sign Print og Pack-messen i Odense, som ellers var reserveret til Quadient. Jan Brændholt fra Ricoh fortæller, at de med det nye set-up har så meget at vise, at de lige nu er i gang med begrænsningens kunst.
RDK_quadient

Tag med på Burning Man og hør om 10 typer af innovation

Sign&Print i Odense den 14. og 15. september er lig med ny viden, ny inspiration og masser af nyheder fra udstillerne. På seminarscenen kan du blandt andet få en helt unik mulighed for et levende indblik i udbyttet at 7 kreative dage i Nevadas ørken.
Skærmbillede 2022-06-29 kl. 10.21.58

Kodak tilbyder alternativ skilteløsning til detailhandelen

Skiltning er en fuldstændig uomgængelig del af detailhandelen – fra indkøbscentre, modebutikker, supermarkeder og dagligvarebutikker til boligforbedringsbutikker, fødevarebutikker og mange andre detailforretninger. Som en del af butiksmiljøet og ofte som en del af butikkens indretning, udfylder skiltene forskellige funktioner.
kodak_ascend

De seneste nyheder

Åbent hus hos Mark Andy og Pulse

Torsdag den 26. september 2024 kan du tage med til Mark Andy i Polen for at opdage, hvordan PureTones farvesæt og Monolox aniloxsystemet skaber nye muligheder på en moderne flexomaskine.
Heidi_Pulse

Hurtig omstilling på veje- og etiketteringslinje

Espera Nova er en serie af effektive veje- og etiketteringsmaskiner, som nu udvides med den nye  model Nova ES-E.
Espera_Linien

Gå ikke glip af Packnorth Award

Bidragene til årets Packnews Award kommer nu ind i en lind strøm. Det er fjerde gang, konkurrencen afholdes, og i år er prisoverrækkelsen tilbage på Scanpack-messen.
p-award_01

Addbrand overtager ICE Kuvert

Addbrand køber ICE Kuverts aktiver med virkning fra 1. august 2024. Dette skridt markerer også et generationsskifte, hvor Nanna Enemark ansættes hos Addbrand i København for at fortsætte med at servicere kunderne
ICE-Addbrand