InterMail henter ny leder hos Neopost

PUBLICERET: 11 October 2016
OPDATERET: 11 October

Søren Kirketerp skifter pr. 1. november jobbet som salgs- og marketingschef hos Neopost A/S ud, med en stilling som Chief Operating Officer (COO) for Kommunikationsdivisionen hos InterMail A/S.

Søren Kirketerp det meste af sin karriere har beskæftiget sig med salg- og marketing, og har en fortid hos bl.a. GBC Scandinavia AB (nu Acco), Lyreco A/S og Meyers Madhus A/S – og senest altså Neopost Danmark A/S.

Søren Kirketerp startede i Neopost som marketingschef i marts 2013, og blev allerede året efter udnævnt til salgs- og marketingchef. Blandt de store opgaver han har løst i Neopost var re-brandingen fra Scani til det nuværende Neopost.

Som salgs- og marketingchef i Neopost Danmark A/S havde Søren Kirketerp desuden en væsentlig rolle i planlægningen af den strategisk vigtige transformation over mod flere digitale løsninger som fx output management, data rensning, samt track & trace-løsninger.

Det er en solid erfaring Søren Kirketerp tager med over i InterMail A/S, hvor der er gang i en lignende transformation mod et digitalt marked der er i eksplosiv vækst, og hvor visionen er, at blive den førende leverandør af integrerede løsninger til effektiv eksekvering af direkte markedskommunikation, også kaldet Marketing Automation.

InterMail er en af Nordens største konvolutleverandører, og udbyder tillige en lang række digitale løsninger, som fx fullfilment-service, e-fakturering og it-baserede kundeloyalitetssystemer.

Læs videre

Print og Medier går sammen med Sign&Print

Efter at have arbejdet tæt sammen i syv år har Print og Medier og selskabet bag Sign&Print, AGI Publishing House, besluttet at lægge sig sammen. Så fremover kommer nyhedsbrevet, hjemmesiden og magasinet Print og Medier til at hedde Sign Print & Pack.
po

Ricoh femdobler indsatsen på Sign Print & Pack-messen

Med overtagelsen af Quadient har Ricoh valgt at femdoble den standplads på Sign Print og Pack-messen i Odense, som ellers var reserveret til Quadient. Jan Brændholt fra Ricoh fortæller, at de med det nye set-up har så meget at vise, at de lige nu er i gang med begrænsningens kunst.
RDK_quadient

Tag med på Burning Man og hør om 10 typer af innovation

Sign&Print i Odense den 14. og 15. september er lig med ny viden, ny inspiration og masser af nyheder fra udstillerne. På seminarscenen kan du blandt andet få en helt unik mulighed for et levende indblik i udbyttet at 7 kreative dage i Nevadas ørken.
Skærmbillede 2022-06-29 kl. 10.21.58

Kodak tilbyder alternativ skilteløsning til detailhandelen

Skiltning er en fuldstændig uomgængelig del af detailhandelen – fra indkøbscentre, modebutikker, supermarkeder og dagligvarebutikker til boligforbedringsbutikker, fødevarebutikker og mange andre detailforretninger. Som en del af butiksmiljøet og ofte som en del af butikkens indretning, udfylder skiltene forskellige funktioner.
kodak_ascend

De seneste nyheder

Hexis udvider med ny salgskonsulent

Det er en erfaren konsulent, som bydes velkommen hos Hexis.
michael_dyg

Heidelberg fejrer ny printerserie med spritny DFE

Heidelberg benyttede deres ”Commercial Days” til at lancere tredje generation af Versafire tonerprinter-serien samt en helt ny digital front-end (DFE) overfor deres kunder.
Heidelberg_CD_01

Kodak styrker Prinergy i version 10

Kodak fortsætter med at forbedre ydeevnen, funktionaliteten og sikkerheden i deres workflowsoftware.
kodak prinergy

Nye produkter og ny direktør hos Horizon

Horizon Nordic havde ikke kun produktnyheder med på Sign&Print-messen, men også en ny administrerende direktør.
Horizon-01