CS Grafisk holder sig til ilden med ny trykpresse

PUBLICERET: 28 September 2016
OPDATERET: 28 September

CS Grafisk, som ligger i Hadsten mellem Aarhus og Randers, har netop fået installeret en ny 8-farve Heidelberg XL 106-8-P-L Inpress Control med vandlak. Den afløser to andre 5 og 8-farvemaskiner og skal sikre, at CS Grafisk forbliver konkurrencedygtige på blandt andet markederne for magasiner og flexbindsbøger.

– Teknologien har udviklet sig en del, siden vi sidste investerede, og vi vil med den nye maskine være i stand til at producere stort set det samme, som vi kunne med de to gamle, fortæller direktør Søren K. Nielsen. Det skyldes dels en højere hastighed, men også at vi kan skifte plader på to minutter, og at indretningen sker på færre end 100 ark. Tidligere tog et pladeskift 15 minutter og vi brugte omkring 300 ark på indretning.

Papirforbruget har de stor fokus på, for som Søren K. Nielsen siger, så er 200 sparet ark på ca. 1.000 månedlige produktioner altså ret meget papir. I forvejen har de installeret et Bielomatik rullestel, så de køber papiret i ruller og skære det selv op i ark. Der ligger også en pæn besparelse, siger Søren K. Nielsen med vanlig jysk underdrivelse.

Det er den sjette Heidelberg trykmaskine de køber i løbet af 17 år de har eksisteret, så de har både en vis erfaring i indkøb af maskiner, og gode erfaringer med Heidelberg. Derudover får man mere for sine gamle maskiner, når man handler med den oprindelige leverandør, fortæller Søren K. Nielsen som forklaring på, hvorfor de har valgt Heidelberg.

Læs videre

Print og Medier går sammen med Sign&Print

Efter at have arbejdet tæt sammen i syv år har Print og Medier og selskabet bag Sign&Print, AGI Publishing House, besluttet at lægge sig sammen. Så fremover kommer nyhedsbrevet, hjemmesiden og magasinet Print og Medier til at hedde Sign Print & Pack.
po

Ricoh femdobler indsatsen på Sign Print & Pack-messen

Med overtagelsen af Quadient har Ricoh valgt at femdoble den standplads på Sign Print og Pack-messen i Odense, som ellers var reserveret til Quadient. Jan Brændholt fra Ricoh fortæller, at de med det nye set-up har så meget at vise, at de lige nu er i gang med begrænsningens kunst.
RDK_quadient

Tag med på Burning Man og hør om 10 typer af innovation

Sign&Print i Odense den 14. og 15. september er lig med ny viden, ny inspiration og masser af nyheder fra udstillerne. På seminarscenen kan du blandt andet få en helt unik mulighed for et levende indblik i udbyttet at 7 kreative dage i Nevadas ørken.
Skærmbillede 2022-06-29 kl. 10.21.58

Kodak tilbyder alternativ skilteløsning til detailhandelen

Skiltning er en fuldstændig uomgængelig del af detailhandelen – fra indkøbscentre, modebutikker, supermarkeder og dagligvarebutikker til boligforbedringsbutikker, fødevarebutikker og mange andre detailforretninger. Som en del af butiksmiljøet og ofte som en del af butikkens indretning, udfylder skiltene forskellige funktioner.
kodak_ascend

De seneste nyheder

Hexis udvider med ny salgskonsulent

Det er en erfaren konsulent, som bydes velkommen hos Hexis.
michael_dyg

Heidelberg fejrer ny printerserie med spritny DFE

Heidelberg benyttede deres ”Commercial Days” til at lancere tredje generation af Versafire tonerprinter-serien samt en helt ny digital front-end (DFE) overfor deres kunder.
Heidelberg_CD_01

Kodak styrker Prinergy i version 10

Kodak fortsætter med at forbedre ydeevnen, funktionaliteten og sikkerheden i deres workflowsoftware.
kodak prinergy

Nye produkter og ny direktør hos Horizon

Horizon Nordic havde ikke kun produktnyheder med på Sign&Print-messen, men også en ny administrerende direktør.
Horizon-01