Kom godt igang med entry level-skæreprintere fra Roland DG

PUBLICERET: 14 September 2016
OPDATERET: 14 September

Roland DG lancerer to nye skæreprintere i TrueVIS-brandet med serienavnet SG. I foråret lancerede de et helt nyt brand inden for skæreprintere med navnet TrueVIS og seriebetegnelsen VG. Her var tale om en serie med syv helt nye piezo Flexfire printhoveder, nye TrueVIS eco-solvente farver, nyt skæresystem, og Roland DG Mobile Panel. Sidstnævnte er en app, der via en bluetooth-forbindelse kan styre printeren fra en tablet eller smartphone, uanset hvor du står ved maskinen.

Den nye SG-serie har nøjagtig den samme teknologi indbygget som VG-serien, men er udstyret med fire printhoveder, der gør, at de alene er CMYK-printere. VG-serien er til forskel en syvfarve-printer, hvor man har mulighed for at supplere med light magenta og light cyan, light black eller hvid.

SG-modellerne hedder SG-300 og SG-540 og er entry level-modeller som kommer i to varianter, hvor eneste forskel er printbredden – henholdsvis 76 og 137 cm. Print opløsningen er op til 900 dpi.

De første skæreprintere er allerede leveret ud af huset, fortæller produkt specialist Jens Hjort fra Roland DG og tilføjer at både hastigheden og kvaliteten er forøget markant på SG-serien i forhold til tidligere entry level-modeller. Således er afstanden til VG-serien reduceret betragteligt, når det gælder netop hastighed og kvalitet.

Læs videre

Print og Medier går sammen med Sign&Print

Efter at have arbejdet tæt sammen i syv år har Print og Medier og selskabet bag Sign&Print, AGI Publishing House, besluttet at lægge sig sammen. Så fremover kommer nyhedsbrevet, hjemmesiden og magasinet Print og Medier til at hedde Sign Print & Pack.
po

Ricoh femdobler indsatsen på Sign Print & Pack-messen

Med overtagelsen af Quadient har Ricoh valgt at femdoble den standplads på Sign Print og Pack-messen i Odense, som ellers var reserveret til Quadient. Jan Brændholt fra Ricoh fortæller, at de med det nye set-up har så meget at vise, at de lige nu er i gang med begrænsningens kunst.
RDK_quadient

Tag med på Burning Man og hør om 10 typer af innovation

Sign&Print i Odense den 14. og 15. september er lig med ny viden, ny inspiration og masser af nyheder fra udstillerne. På seminarscenen kan du blandt andet få en helt unik mulighed for et levende indblik i udbyttet at 7 kreative dage i Nevadas ørken.
Skærmbillede 2022-06-29 kl. 10.21.58

Kodak tilbyder alternativ skilteløsning til detailhandelen

Skiltning er en fuldstændig uomgængelig del af detailhandelen – fra indkøbscentre, modebutikker, supermarkeder og dagligvarebutikker til boligforbedringsbutikker, fødevarebutikker og mange andre detailforretninger. Som en del af butiksmiljøet og ofte som en del af butikkens indretning, udfylder skiltene forskellige funktioner.
kodak_ascend

De seneste nyheder

Dansk virksomhed vil vinde Packnorth Award med nyt emballageprodukt

Den danske virksomhed Grathwol oplyser, at de, som den første i verden, kan fremstille en PET-dåse med et låg af samme materiale.
Grathwol_01

Åbent hus hos Mark Andy og Pulse

Torsdag den 26. september 2024 kan du tage med til Mark Andy i Polen for at opdage, hvordan PureTones farvesæt og Monolox aniloxsystemet skaber nye muligheder på en moderne flexomaskine.
Heidi_Pulse

Hurtig omstilling på veje- og etiketteringslinje

Espera Nova er en serie af effektive veje- og etiketteringsmaskiner, som nu udvides med den nye  model Nova ES-E.
Espera_Linien

Gå ikke glip af Packnorth Award

Bidragene til årets Packnews Award kommer nu ind i en lind strøm. Det er fjerde gang, konkurrencen afholdes, og i år er prisoverrækkelsen tilbage på Scanpack-messen.
p-award_01