Rokade blandt brancheprofiler

PUBLICERET: 6 September 2016
OPDATERET: 6 September

Jan Brændholt, Steen B. Sørensen og Flemming Løvehammer har skiftet arbejde.

Jan Brændholt er tilbage hos Ricoh efter et kort ophold hos Konica Minolta. Tilbage hos Ricoh bliver han product & business manager for deres hard- og softwareløsninger til produktionsmiljøerne.
– Jeg glæder mig til at have ansvaret for de mange spændende løsninger vi tilbyder dette segment, samt til at møde vores egne konsulenter og forhandlere igen, hvor jeg blandt andet skal fortælle dem om TotalFlow og de interessante moduler vi tilbyder inden for forberedelse, produktion og kalkulation, siger Jan Brændholt.

 

Steen B. Sørensen, salgschef for print production hos Konica Minolta.
Steen B. Sørensen, salgschef  hos Konica Minolta.

Steen B. Sørensen tiltræder en stilling som salgschef for Production Printing hos Konica Minolta. Han kommer fra en lignende stilling hos Piculell, og skal bruge sin store erfaring til at øge Konica Minoltas synlighed i det grafiske marked og i in-house markedet.

– Jeg ser frem til at skulle samle et team, som kan gå mere direkte i clinch med grafiske og in-house produktionsmiløer, med de spændende produkter som Konica Minolta har i paletten, udtaler Steen B. Sørensen

 

 

 

 

Flemming Løvehammer, Piculell.
Flemming Løvehammer, Piculell.

Flemming Løvehammer, med en fortid hos blandt andre Hugo V. Larsen, Kodak og Agfa, er startet som grafisk salgskonsulent hos Piculell. Her skal han betjene avistrykkerierne og de store kommercielle trykkerier med alt inden for forbrugsmaterialer.

Udover forbrugsmaterialer skal Flemming Løvehammer også prøve at skabe mere opmærksomhed om inkjetprintere fra det franske MGI, som hidtil har været en noget overset størrelse i Danmark.
– Jeg glæder mig til disse udfordringer, hvor jeg både kan pleje velkendte kunder og opdyrke nye markeder, siger Flemming Løvehammer.

Læs videre

Print og Medier går sammen med Sign&Print

Efter at have arbejdet tæt sammen i syv år har Print og Medier og selskabet bag Sign&Print, AGI Publishing House, besluttet at lægge sig sammen. Så fremover kommer nyhedsbrevet, hjemmesiden og magasinet Print og Medier til at hedde Sign Print & Pack.
po

Ricoh femdobler indsatsen på Sign Print & Pack-messen

Med overtagelsen af Quadient har Ricoh valgt at femdoble den standplads på Sign Print og Pack-messen i Odense, som ellers var reserveret til Quadient. Jan Brændholt fra Ricoh fortæller, at de med det nye set-up har så meget at vise, at de lige nu er i gang med begrænsningens kunst.
RDK_quadient

Tag med på Burning Man og hør om 10 typer af innovation

Sign&Print i Odense den 14. og 15. september er lig med ny viden, ny inspiration og masser af nyheder fra udstillerne. På seminarscenen kan du blandt andet få en helt unik mulighed for et levende indblik i udbyttet at 7 kreative dage i Nevadas ørken.
Skærmbillede 2022-06-29 kl. 10.21.58

Kodak tilbyder alternativ skilteløsning til detailhandelen

Skiltning er en fuldstændig uomgængelig del af detailhandelen – fra indkøbscentre, modebutikker, supermarkeder og dagligvarebutikker til boligforbedringsbutikker, fødevarebutikker og mange andre detailforretninger. Som en del af butiksmiljøet og ofte som en del af butikkens indretning, udfylder skiltene forskellige funktioner.
kodak_ascend

De seneste nyheder

Hexis udvider med ny salgskonsulent

Det er en erfaren konsulent, som bydes velkommen hos Hexis.
michael_dyg

Heidelberg fejrer ny printerserie med spritny DFE

Heidelberg benyttede deres ”Commercial Days” til at lancere tredje generation af Versafire tonerprinter-serien samt en helt ny digital front-end (DFE) overfor deres kunder.
Heidelberg_CD_01

Kodak styrker Prinergy i version 10

Kodak fortsætter med at forbedre ydeevnen, funktionaliteten og sikkerheden i deres workflowsoftware.
kodak prinergy

Nye produkter og ny direktør hos Horizon

Horizon Nordic havde ikke kun produktnyheder med på Sign&Print-messen, men også en ny administrerende direktør.
Horizon-01