Emballagegruppen overtager Digitalhuset i Vejle

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 6 September 2016
OPDATERET: 6 September

Emballagegruppen, der blev etableret for blot nogle få år siden i 2013, har på trods af sin unge alder temmelig mange års erfaring i bagagen – mere end 100. Virksomheden er resultatet af en sammenlægning af Mammens Emballage A/S, Schweitzer A/S og Højrup Æskefabrik A/S. De flyttede i 2014 fysisk sammen i Vejle på 12.000 kvm. Også Dan Labels A/S indgår i Emballagegruppen.

Ønsker at blive totalleverandør
Emballagegruppen har et ønske om at blive totalleverandør for deres kunder. Derfor har de nu overtaget aktiemajoriteten i Digitalhuset i Vejle.

Med indlemmelsen af Digitalhuset får Emballagegruppen mulighed for at kunne tilbyde flere mindre opgaver løst på kortere tid end hvad der hidtil været muligt for gruppen. Og omvendt kan Digitalhuset nu tilbyde deres kunder at få løst større opgaver.

Parat til flere opkøb
I meddelelsen fra Emballagegruppen står der, at overtagelsen af aktiemajoriteten skal ses som Emballagegruppens vilje til at styrke sig i branchen fremadrettet. Og hvis der opstår flere lignende muligheder, vil de føle sig parate til at gribe dem, fordi selskabet nu præsterer resultater, som beviser, at de efter sammenlægningen i 2013 og den efterfølgende indkøring har opnået en mærkbar effektivisering af produktionen.

Digitalhuset en del af gruppen men som selvstændig virksomhed
Lindy Graversen og Digitalhuset vil fortsætte som hidtil på samme adresse i Vejle som hidtil og som selvstændigt selskab, og der vil ikke ske ændringer i personalegruppen. Men det forventes, at når synergien på salgssiden vinder ind, vil der blive ansat flere medarbejdere.

 

Vil du læse flere nyheder fra emballagemarkedet så besøg packnews.dk

Læs videre

GRAKOM inviterede til KOMM-Dagen

Flere end 220 deltager havde tilmeldt sig det årlige arrangement, som i år havde ændret navn fra GRAKOM-Dagen til KOMM-Dagen.
Komm-dagen_05

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Johnsen Graphic Solution indgår partnerskab med Boostly

Johnsen Graphic Solutions og reklamebureaet Boostly har indgået et partnerskab med gensidige kompetenceløft for begge virksomheder.
johnsen_boostly_01

Macrodot går konkurs og genopstår i en version 2.0

Pr. 1. januar 2023 har et nyt selskab set dagens lys. Det er Macrodot 2.0 ApS som er et fællesejerskab mellem ejeren af det tidligere Macrodot A/S, Sean Jälpelt Holm, og Nordsign.
macrodot_01

De seneste nyheder

Dansk virksomhed vil vinde Packnorth Award med nyt emballageprodukt

Den danske virksomhed Grathwol oplyser, at de, som den første i verden, kan fremstille en PET-dåse med et låg af samme materiale.
Grathwol_01

Åbent hus hos Mark Andy og Pulse

Torsdag den 26. september 2024 kan du tage med til Mark Andy i Polen for at opdage, hvordan PureTones farvesæt og Monolox aniloxsystemet skaber nye muligheder på en moderne flexomaskine.
Heidi_Pulse

Hurtig omstilling på veje- og etiketteringslinje

Espera Nova er en serie af effektive veje- og etiketteringsmaskiner, som nu udvides med den nye  model Nova ES-E.
Espera_Linien

Gå ikke glip af Packnorth Award

Bidragene til årets Packnews Award kommer nu ind i en lind strøm. Det er fjerde gang, konkurrencen afholdes, og i år er prisoverrækkelsen tilbage på Scanpack-messen.
p-award_01