To hæderkronede gamle familieejede virksomheder går sammen

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 24 August 2016
OPDATERET: 24 August

Tilsammen vil de to virksomheder have 192 år på bagen. Det er to af vores store bogbinderier her i landet, der nu har besluttet, at Danmark skal have én spiller på markedet, der har styrken til at matche de krav, som stilles og matche de konsolideringer, der også sker inden for trykkerierne, og den stadigt stigende konkurrence fra det internatonale marked.

Grafisk færdiggørelseSkærmbillede 2016-08-24 kl. 10.28.49 copyPer 1. september i år overtager Centrum – grafisk færdiggørelse a/s aktiviteterne i Sandersen Clément i Næstved. Begge virksomheder er som nævnt ejerledet. I Randers er det de tre søskende Gitte J. Amby, Lars Justesen og Jan Justesen, der udgør ledelsen i virksomheden, som stammer fra 1926, og i 1971 blev købt af deres far, Jørn Justesen.

 

SandersenSkærmbillede 2016-08-24 kl. 10.28.10 copyI Næstved er det Tom Sandersen, der siden 203 har stået i spidsen for virksomheden, som han overtog i et generationsskifte med sin far Birger Sandersen. Han havde haft trykkeriet siden 1965.

– Vi må trække på samme hammel, hvis vi skal bevare konkurrencedygtigheden og være en stærk samarbejdspartner for vores kunder, lyder det fra adm. direktør Jan Justesen, Centrum – grafisk færdiggørelse.

– Det kræver flere muskler, mere kapacitet, flere flerholdsskift etc. at kunne drive en rentabel bogbindervirksomhed. Vores forretning hænger tæt sammen med de danske trykkerier, som også konstant skal optimere og gøre tingene en tand bedre. Det er vi overbeviste om, at vi med konsolideringen kan være endnu skarpere til at bakke op om. Fremover bliver vi en stærkere medspiller for vores kunder, siger Tom Sandersen, Sandersen Clément Bogbinderi.

Produktionen samles i løbet foråret 2017 i Randers, men Tom Sandersen og Michele Sandersen vil fortsætte med kontor i Næstved, hvor de bl.a. vil varetage salg og markedsføring i Danmark, Sverige og Norge.

– Vores værdier ændres der ikke ved. For kunderne bliver det ’business as usual’, dvs. uændrede leveringstider og de samme kontaktpersoner, hvor Tom Sandersen og Michele Sandersen fortsat vil være helt i front ift. tilbud og styring af ordrer, fastslår adm. direktør ved Centrum – grafisk færdiggørelse, Jan Justesen.

Læs videre

GRAKOM inviterede til KOMM-Dagen

Flere end 220 deltager havde tilmeldt sig det årlige arrangement, som i år havde ændret navn fra GRAKOM-Dagen til KOMM-Dagen.
Komm-dagen_05

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Johnsen Graphic Solution indgår partnerskab med Boostly

Johnsen Graphic Solutions og reklamebureaet Boostly har indgået et partnerskab med gensidige kompetenceløft for begge virksomheder.
johnsen_boostly_01

Macrodot går konkurs og genopstår i en version 2.0

Pr. 1. januar 2023 har et nyt selskab set dagens lys. Det er Macrodot 2.0 ApS som er et fællesejerskab mellem ejeren af det tidligere Macrodot A/S, Sean Jälpelt Holm, og Nordsign.
macrodot_01

De seneste nyheder

Hexis udvider med ny salgskonsulent

Det er en erfaren konsulent, som bydes velkommen hos Hexis.
michael_dyg

Heidelberg fejrer ny printerserie med spritny DFE

Heidelberg benyttede deres ”Commercial Days” til at lancere tredje generation af Versafire tonerprinter-serien samt en helt ny digital front-end (DFE) overfor deres kunder.
Heidelberg_CD_01

Kodak styrker Prinergy i version 10

Kodak fortsætter med at forbedre ydeevnen, funktionaliteten og sikkerheden i deres workflowsoftware.
kodak prinergy

Nye produkter og ny direktør hos Horizon

Horizon Nordic havde ikke kun produktnyheder med på Sign&Print-messen, men også en ny administrerende direktør.
Horizon-01