DS Smith på vej til at købe Deku-Pack

PUBLICERET: 9 August 2016
OPDATERET: 9 August

DS Smith Plc, mest kendt som leverandør af bølgepapemballage i Europa, skriver i en pressemeddelelse om et muligt opkøb af Deku-Pack ApS – herunder Pro-Display A/S, Deku-Stans A/S, Vejle-Print A/S, DM Plast ApS samt Emballage Form ApS.

Deku-Pack gruppen er specialiseret i udvikling, produktion og salg af Point of Sale (POS) samt Displayprodukter og -løsninger. Deku-Pack har hovedsæde i Danmark og beskæftiger 81 medarbejdere. Forretningen fokuserer hovedsagligt på at producere og levere løsninger til Fast Moving Consumer Goods (FMCG)- samt detailsegmentet og har hovedsagligt aktiviteter i Danmark og Skandinavien.

Den endelige køb forudsætter godkendelse af de danske konkurrencemyndigheder og en afklaring forventes senest i 3. kvartal 2016.

– Vi er begejstrede over at kunne annoncere denne mulige akvisation af Deku-Pack ApS og ser frem til at kunne udbygge vor samlede ekspertise på dette område. Investeringen i POS- og Displayløsninger fremmer vor evne til at kunne levere førende kundetilpassede emballageløsninger – både geografisk såvel som i et vigtigt og voksende marked, udtaler Miles Roberts, Group CEO DS Smith

Læs videre

Print og Medier går sammen med Sign&Print

Efter at have arbejdet tæt sammen i syv år har Print og Medier og selskabet bag Sign&Print, AGI Publishing House, besluttet at lægge sig sammen. Så fremover kommer nyhedsbrevet, hjemmesiden og magasinet Print og Medier til at hedde Sign Print & Pack.
po

Ricoh femdobler indsatsen på Sign Print & Pack-messen

Med overtagelsen af Quadient har Ricoh valgt at femdoble den standplads på Sign Print og Pack-messen i Odense, som ellers var reserveret til Quadient. Jan Brændholt fra Ricoh fortæller, at de med det nye set-up har så meget at vise, at de lige nu er i gang med begrænsningens kunst.
RDK_quadient

Tag med på Burning Man og hør om 10 typer af innovation

Sign&Print i Odense den 14. og 15. september er lig med ny viden, ny inspiration og masser af nyheder fra udstillerne. På seminarscenen kan du blandt andet få en helt unik mulighed for et levende indblik i udbyttet at 7 kreative dage i Nevadas ørken.
Skærmbillede 2022-06-29 kl. 10.21.58

Kodak tilbyder alternativ skilteløsning til detailhandelen

Skiltning er en fuldstændig uomgængelig del af detailhandelen – fra indkøbscentre, modebutikker, supermarkeder og dagligvarebutikker til boligforbedringsbutikker, fødevarebutikker og mange andre detailforretninger. Som en del af butiksmiljøet og ofte som en del af butikkens indretning, udfylder skiltene forskellige funktioner.
kodak_ascend

De seneste nyheder

Åbent hus hos Mark Andy og Pulse

Torsdag den 26. september 2024 kan du tage med til Mark Andy i Polen for at opdage, hvordan PureTones farvesæt og Monolox aniloxsystemet skaber nye muligheder på en moderne flexomaskine.
Heidi_Pulse

Hurtig omstilling på veje- og etiketteringslinje

Espera Nova er en serie af effektive veje- og etiketteringsmaskiner, som nu udvides med den nye  model Nova ES-E.
Espera_Linien

Gå ikke glip af Packnorth Award

Bidragene til årets Packnews Award kommer nu ind i en lind strøm. Det er fjerde gang, konkurrencen afholdes, og i år er prisoverrækkelsen tilbage på Scanpack-messen.
p-award_01

Addbrand overtager ICE Kuvert

Addbrand køber ICE Kuverts aktiver med virkning fra 1. august 2024. Dette skridt markerer også et generationsskifte, hvor Nanna Enemark ansættes hos Addbrand i København for at fortsætte med at servicere kunderne
ICE-Addbrand