DS Smith på vej til at købe Deku-Pack

PUBLICERET: 9 August 2016
OPDATERET: 9 August

DS Smith Plc, mest kendt som leverandør af bølgepapemballage i Europa, skriver i en pressemeddelelse om et muligt opkøb af Deku-Pack ApS – herunder Pro-Display A/S, Deku-Stans A/S, Vejle-Print A/S, DM Plast ApS samt Emballage Form ApS.

Deku-Pack gruppen er specialiseret i udvikling, produktion og salg af Point of Sale (POS) samt Displayprodukter og -løsninger. Deku-Pack har hovedsæde i Danmark og beskæftiger 81 medarbejdere. Forretningen fokuserer hovedsagligt på at producere og levere løsninger til Fast Moving Consumer Goods (FMCG)- samt detailsegmentet og har hovedsagligt aktiviteter i Danmark og Skandinavien.

Den endelige køb forudsætter godkendelse af de danske konkurrencemyndigheder og en afklaring forventes senest i 3. kvartal 2016.

– Vi er begejstrede over at kunne annoncere denne mulige akvisation af Deku-Pack ApS og ser frem til at kunne udbygge vor samlede ekspertise på dette område. Investeringen i POS- og Displayløsninger fremmer vor evne til at kunne levere førende kundetilpassede emballageløsninger – både geografisk såvel som i et vigtigt og voksende marked, udtaler Miles Roberts, Group CEO DS Smith

Læs videre

Print og Medier går sammen med Sign&Print

Efter at have arbejdet tæt sammen i syv år har Print og Medier og selskabet bag Sign&Print, AGI Publishing House, besluttet at lægge sig sammen. Så fremover kommer nyhedsbrevet, hjemmesiden og magasinet Print og Medier til at hedde Sign Print & Pack.
po

Ricoh femdobler indsatsen på Sign Print & Pack-messen

Med overtagelsen af Quadient har Ricoh valgt at femdoble den standplads på Sign Print og Pack-messen i Odense, som ellers var reserveret til Quadient. Jan Brændholt fra Ricoh fortæller, at de med det nye set-up har så meget at vise, at de lige nu er i gang med begrænsningens kunst.
RDK_quadient

Tag med på Burning Man og hør om 10 typer af innovation

Sign&Print i Odense den 14. og 15. september er lig med ny viden, ny inspiration og masser af nyheder fra udstillerne. På seminarscenen kan du blandt andet få en helt unik mulighed for et levende indblik i udbyttet at 7 kreative dage i Nevadas ørken.
Skærmbillede 2022-06-29 kl. 10.21.58

Kodak tilbyder alternativ skilteløsning til detailhandelen

Skiltning er en fuldstændig uomgængelig del af detailhandelen – fra indkøbscentre, modebutikker, supermarkeder og dagligvarebutikker til boligforbedringsbutikker, fødevarebutikker og mange andre detailforretninger. Som en del af butiksmiljøet og ofte som en del af butikkens indretning, udfylder skiltene forskellige funktioner.
kodak_ascend

De seneste nyheder

Huuray for en printer

Den danske virksomhed, Huuray, investerede i sommeren 2023 i en ny printer for at udvide sit udbud af personaliserede gavekort.
Huuray-PR-Billeder

Fujifilm viser deres styrkede B2-repertoire på Drupa

Sammen med en stor del af Fujifilms omfattende repertoire, vil et par nye B2-printere være udstillet på Fujifilms stand på Drupa.
drupa24_fujifilm

Ny high-end foto- og plakatprinter fra Epson

Epson lancerer ny storformatprinter til de professionelle foto-, kunst- og plakatmarkeder.
Epson_P20500Series

All Creative er stolte

All Creative A/S vil vinde emballagekonkurrencen Packnorth Awards 2024.
AllCreative_01