Trojanlabel gav branchen et par øjenåbnere

PUBLICERET: 13 June 2016
OPDATERET: 13 June

Trojanlabel var på Drupa for første gang i virksomhedens korte historie. Og det blev på mange måder en udbytterig oplevelse. Administrerende direktør Mikkel Wichmann fortæller:

– Det går op for en, hvor stor branchen egentlig er, når man kommer på Drupa. Det kan i første omgang virke lidt intimiderende at gå ind på fx Konica Minoltas stand, som er en helt by i forhold til vores egen 110 m2 store stand. Men det var en fantastisk positiv oplevelse, dels fordi vi fik stor anerkendelse og ros for Trojan2, som er solgt i mere end 150 eksemplarer og har opnået et godt ry som en robust og prisattraktiv digital etiketpresse, dels fordi vi kan se flere markeder åbne sig for vores nye Trojan3 overprinter, som kan forvandle kuverterings-, transport- og konverteringsmaskiner til digitale 4-farve trykmaskiner.

Ny satsning på overprint
Trojan3 er Trojanlabels nye satsning, som er baseret på printenheden fra Trojan2, men som i princippet kan monteres på hvad som helst, der bevæger materialer i et jævnt tempo på op til 18 meter i minuttet. Materialet skal have en porøs overflade eller være forbehandlet til modtagelse af vandbaseret inkjet.

– Drupa var en føler på, om der kunne være det marked for en high-end digital 4-farve overprinter til førnævnte markeder, og det må vi sige, at det kan der svares klart og tydeligt ja til! Vi oplevede en stor interesse, ikke mindst fra leverandører af konverteringsmaskiner i etiket- og emballagebranchen, siger Mikkel Wichmann.

Trojan3 er specielt rettet mod OEM-partnere inden for kuverterings-, transport- og konverteringsudstyr, som kan opgradere deres udstyr til en high-end 4-farve trykmaskine, ved at implementere den i deres eget udstyr.

Trojanlabel havde allerede en OEM-partner på standen, nemlig Rollenco, som har specialiseret sig i konvolut-overprint, og som netop anvender den nye Trojan3.

En øjenåbner til trykkerierne
En anden interessant oplevelse for Mikkel Wichmann var, at flere traditionelle grafiske trykkerier var forbi for at høre, hvordan de kunne bruge Trojanlabels produkter i udviklingen af forretningen.

– Offsettrykkerierne har stor fokus på at undersøge mulighederne inden for etiket og emballage, og vi ligger med vores produkter i en attraktiv position, da de dels er professionelle og robuste nok til grafiske virksomheder, dels ikke kræver meget store investeringer. Og så er de grafiske virksomheder mere digitalt modne end fx mange af etikettrykkerierne, så jeg tror vi kommer til at se ting ske på dette område også, slutter Mikkel Wichmann.

Læs videre

Print og Medier går sammen med Sign&Print

Efter at have arbejdet tæt sammen i syv år har Print og Medier og selskabet bag Sign&Print, AGI Publishing House, besluttet at lægge sig sammen. Så fremover kommer nyhedsbrevet, hjemmesiden og magasinet Print og Medier til at hedde Sign Print & Pack.
po

Ricoh femdobler indsatsen på Sign Print & Pack-messen

Med overtagelsen af Quadient har Ricoh valgt at femdoble den standplads på Sign Print og Pack-messen i Odense, som ellers var reserveret til Quadient. Jan Brændholt fra Ricoh fortæller, at de med det nye set-up har så meget at vise, at de lige nu er i gang med begrænsningens kunst.
RDK_quadient

Tag med på Burning Man og hør om 10 typer af innovation

Sign&Print i Odense den 14. og 15. september er lig med ny viden, ny inspiration og masser af nyheder fra udstillerne. På seminarscenen kan du blandt andet få en helt unik mulighed for et levende indblik i udbyttet at 7 kreative dage i Nevadas ørken.
Skærmbillede 2022-06-29 kl. 10.21.58

Kodak tilbyder alternativ skilteløsning til detailhandelen

Skiltning er en fuldstændig uomgængelig del af detailhandelen – fra indkøbscentre, modebutikker, supermarkeder og dagligvarebutikker til boligforbedringsbutikker, fødevarebutikker og mange andre detailforretninger. Som en del af butiksmiljøet og ofte som en del af butikkens indretning, udfylder skiltene forskellige funktioner.
kodak_ascend

De seneste nyheder

Scanpack stiller det store spørgsmål: Gik du glip af fremtiden?

Dette års seminarprogram har fire fokusområder, der afspejler nogle af de mest afgørende faktorer for industriens fremtid.
scanpack-seminar

Kreativ konkurrence for designspirer på Sign Print & Pack-messen

Fremtidens Receptioner: Grafisk konkurrence for designstuderende på Sign Print & Pack i Odense 18. - 19. september 2024
reception

Drupa tiltrak væsentligt færre gæster end forventet

Besøgstallene på årets Drupa-messe er offentliggjort, og de må være en skuffelse for Drupa og Messe Düsseldorf.
drupa-besøgende

600 samlede og limede papkasser i timen med fuldt farveprint på alle sider

På Drupa præsenterede EFI sammen med Packsize en løsning til personaliseret fuldfarveprint på bølgepapkasser.
efi_drupa_01