Landa sælger (måske) 20 trykpresser

PUBLICERET: 2 June 2016
OPDATERET: 2 June

Der er ingen tvivl om, at Benny Landa forstår at få marketing kanonerne til at buldre. Ved dette års Drupa kunne man bestille billetter til en forestilling, hvor Benny Landa personligt præsenterede sine produkter i et show, der fint kunne gøre sig på Wallmanns. Der var høj musik, eksotiske dansere, et omfattende lysshow og mit i det hele blev Benny Landa ”beamet” ind på scenen, og præsenteret som noget nær vor tids Gutenberg.

Benny Landa
Benny Landa

Selvom der ikke blev sagt så meget, som ikke allerede var fortalt, så var det en imponerende stand, hvor de nye maskiner faktisk stod og kørte. Mange skeptikere har påpeget, at der endnu ikke er solgt så meget som en skrue fra dette Landa projekt, men så kom der en pressemeddelelse i går (onsdag den 1. juni), hvor de annoncerede, at Cimpress vil købe op til 20 Landa S10P-trykpresser, såfremt den forestående betatest forløber godt. Cimpress er en kæde af web-to-print service providers med base lidt uden for Boston i USA.
Yderligere et par betatestere er klar til installering, her i blandt svenske koncern Elanders, som får installeret en Landa S10P hos deres afdeling i Waiblingen i Tyskland.

Læs videre

Print og Medier går sammen med Sign&Print

Efter at have arbejdet tæt sammen i syv år har Print og Medier og selskabet bag Sign&Print, AGI Publishing House, besluttet at lægge sig sammen. Så fremover kommer nyhedsbrevet, hjemmesiden og magasinet Print og Medier til at hedde Sign Print & Pack.
po

Ricoh femdobler indsatsen på Sign Print & Pack-messen

Med overtagelsen af Quadient har Ricoh valgt at femdoble den standplads på Sign Print og Pack-messen i Odense, som ellers var reserveret til Quadient. Jan Brændholt fra Ricoh fortæller, at de med det nye set-up har så meget at vise, at de lige nu er i gang med begrænsningens kunst.
RDK_quadient

Tag med på Burning Man og hør om 10 typer af innovation

Sign&Print i Odense den 14. og 15. september er lig med ny viden, ny inspiration og masser af nyheder fra udstillerne. På seminarscenen kan du blandt andet få en helt unik mulighed for et levende indblik i udbyttet at 7 kreative dage i Nevadas ørken.
Skærmbillede 2022-06-29 kl. 10.21.58

Kodak tilbyder alternativ skilteløsning til detailhandelen

Skiltning er en fuldstændig uomgængelig del af detailhandelen – fra indkøbscentre, modebutikker, supermarkeder og dagligvarebutikker til boligforbedringsbutikker, fødevarebutikker og mange andre detailforretninger. Som en del af butiksmiljøet og ofte som en del af butikkens indretning, udfylder skiltene forskellige funktioner.
kodak_ascend

De seneste nyheder

Hexis udvider med ny salgskonsulent

Det er en erfaren konsulent, som bydes velkommen hos Hexis.
michael_dyg

Heidelberg fejrer ny printerserie med spritny DFE

Heidelberg benyttede deres ”Commercial Days” til at lancere tredje generation af Versafire tonerprinter-serien samt en helt ny digital front-end (DFE) overfor deres kunder.
Heidelberg_CD_01

Kodak styrker Prinergy i version 10

Kodak fortsætter med at forbedre ydeevnen, funktionaliteten og sikkerheden i deres workflowsoftware.
kodak prinergy

Nye produkter og ny direktør hos Horizon

Horizon Nordic havde ikke kun produktnyheder med på Sign&Print-messen, men også en ny administrerende direktør.
Horizon-01