Jan Brændholt er skiftet til Konica Minolta

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 1 June 2016
OPDATERET: 1 June

Efter otte år hos Ricoh som Nordic Product Marketing Manager, har Jan Brændholt pr. 1. juni taget mod opfordringen om at komme til Konica Minolta som Produktchef for Production Print på den svenske og danske marked.

Vi mødte Jan Brændholt på Konica Minolta-standen på Drupa, og Jan fortalte, at han ser frem til at bidrage med at udbrede kendskabet til hele produktpakken rundt om production print inklusiv hele emballage og etiketmarkedet, hvor Konica Minolta bl.a. har  C71cf maskinen.

– Mit job hos Konica Minolta ligger mere på det organisatoriske og strategiske plan. Konica Minolta har nogle dygtige produktspecialister, som jeg skal arbejde sammen med, fortæller Jan Brændholt, som også ser frem til at lære hele Konica Minolta netværket at kende.

Læs videre

GRAKOM inviterede til KOMM-Dagen

Flere end 220 deltager havde tilmeldt sig det årlige arrangement, som i år havde ændret navn fra GRAKOM-Dagen til KOMM-Dagen.
Komm-dagen_05

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Johnsen Graphic Solution indgår partnerskab med Boostly

Johnsen Graphic Solutions og reklamebureaet Boostly har indgået et partnerskab med gensidige kompetenceløft for begge virksomheder.
johnsen_boostly_01

Macrodot går konkurs og genopstår i en version 2.0

Pr. 1. januar 2023 har et nyt selskab set dagens lys. Det er Macrodot 2.0 ApS som er et fællesejerskab mellem ejeren af det tidligere Macrodot A/S, Sean Jälpelt Holm, og Nordsign.
macrodot_01

De seneste nyheder

Hexis udvider med ny salgskonsulent

Det er en erfaren konsulent, som bydes velkommen hos Hexis.
michael_dyg

Heidelberg fejrer ny printerserie med spritny DFE

Heidelberg benyttede deres ”Commercial Days” til at lancere tredje generation af Versafire tonerprinter-serien samt en helt ny digital front-end (DFE) overfor deres kunder.
Heidelberg_CD_01

Kodak styrker Prinergy i version 10

Kodak fortsætter med at forbedre ydeevnen, funktionaliteten og sikkerheden i deres workflowsoftware.
kodak prinergy

Nye produkter og ny direktør hos Horizon

Horizon Nordic havde ikke kun produktnyheder med på Sign&Print-messen, men også en ny administrerende direktør.
Horizon-01