Trojanlabel åbner nye muligheder i etiket- og emballagemarkedet

PUBLICERET: 25 May 2016
OPDATERET: 25 May

Den danske producent af digitale etikettrykmaskiner, Trojanlabel, har udviklet en ”printboks”, som kan monteres på en lang række af forskellige emballage- og etiketmaskiner, og derved gøre fx et transportbånd eller stansemaskine til en 4-farve digital trykmaskine. Den har fået navnet Trojan3 og er baseret på teknologien fra den populære etikettrykmaskinen Trojan2.

– Med Trojan3 kan leverandørerne af etiket- og emballageudstyr forøge værdien af deres udstyr, og tilføre deres kunder nye forretningsmuligheder til en særdeles overkommelig pris, fortæller administrerende direktør Mikkel Wichmann.

Trojan3 kan printe på alt absorberende materiale, som fx ubestrøget papir, pap og karton, samt alle materialer, som er forberedt til vandbaseret inkjet.
Opløsningen er på 1.600 dpi og al kontrol- og styringssystemer er udviklet af Trojanlabel selv.

På Drupa vil Trojan3 blive vist i fire forskellige konfigurationer. I tre forskellige applikatorløsninger vises Trojan3 trykke på kuverter, træ og papkasser i forskellige størrelser. Den fjerde løsninger er et konverteringssystem fra en anden dansk leverandør, som viser, hvordan et etiketkonverteringssystem bliver til en fuldt integreret digital trykpresse.

Du kan se en video af Trojan3 her

Trojanlabel udstiller i hall 3 på stand B31 på Drupa.

Læs videre

Print og Medier går sammen med Sign&Print

Efter at have arbejdet tæt sammen i syv år har Print og Medier og selskabet bag Sign&Print, AGI Publishing House, besluttet at lægge sig sammen. Så fremover kommer nyhedsbrevet, hjemmesiden og magasinet Print og Medier til at hedde Sign Print & Pack.
po

Ricoh femdobler indsatsen på Sign Print & Pack-messen

Med overtagelsen af Quadient har Ricoh valgt at femdoble den standplads på Sign Print og Pack-messen i Odense, som ellers var reserveret til Quadient. Jan Brændholt fra Ricoh fortæller, at de med det nye set-up har så meget at vise, at de lige nu er i gang med begrænsningens kunst.
RDK_quadient

Tag med på Burning Man og hør om 10 typer af innovation

Sign&Print i Odense den 14. og 15. september er lig med ny viden, ny inspiration og masser af nyheder fra udstillerne. På seminarscenen kan du blandt andet få en helt unik mulighed for et levende indblik i udbyttet at 7 kreative dage i Nevadas ørken.
Skærmbillede 2022-06-29 kl. 10.21.58

Kodak tilbyder alternativ skilteløsning til detailhandelen

Skiltning er en fuldstændig uomgængelig del af detailhandelen – fra indkøbscentre, modebutikker, supermarkeder og dagligvarebutikker til boligforbedringsbutikker, fødevarebutikker og mange andre detailforretninger. Som en del af butiksmiljøet og ofte som en del af butikkens indretning, udfylder skiltene forskellige funktioner.
kodak_ascend

De seneste nyheder

Scanpack stiller det store spørgsmål: Gik du glip af fremtiden?

Dette års seminarprogram har fire fokusområder, der afspejler nogle af de mest afgørende faktorer for industriens fremtid.
scanpack-seminar

Kreativ konkurrence for designspirer på Sign Print & Pack-messen

Fremtidens Receptioner: Grafisk konkurrence for designstuderende på Sign Print & Pack i Odense 18. - 19. september 2024
reception

Drupa tiltrak væsentligt færre gæster end forventet

Besøgstallene på årets Drupa-messe er offentliggjort, og de må være en skuffelse for Drupa og Messe Düsseldorf.
drupa-besøgende

600 samlede og limede papkasser i timen med fuldt farveprint på alle sider

På Drupa præsenterede EFI sammen med Packsize en løsning til personaliseret fuldfarveprint på bølgepapkasser.
efi_drupa_01