C. P. Bourg lancerer inline skæreenhed til digitaltryk

PUBLICERET: 23 May 2016
OPDATERET: 23 May

På den nært forestående Drupamesse viser C. P. Bourg en ny inline skæreenhed kaldet Bourg Preparation Module (BPM). Den kan tage formater op til 600 x 370 mm og skære til mindre formater, helt ned til 139 x 120 mm (CD format).

BPM’en er tænkt som en inline skæreenhed til en række udvalgte digitale printere, men den kan også køre offline med en Bourg Sheet Feeder som input.
I den anden ende kan BPM’en lever skårne ark til en C.P. Bourg BB3202 Perfect Binder eller BM-e booklet maker.

Med BPM’en vil det være muligt, at anvende én papirstørrelse uanset hvilket slutformat man anvender. Man kan printe 2 eller 4-up på store ark og derved optimere klikafgiften. Yderligere kan BPM’en reducere mange tidskrævende processer , som fx forberedelse af forskellige mediestørrelser, manuel maskinopsætning og skæring af færdig jobs.

Med BPM’en etableres et fuldautomatisk digitalt workflow, hvor SRA3 ark fødes ind i printeren, arkene føres videre over i BPM’en hvor de skæres inden de lander i fx samlehæfteren. Resultatet er færdige bøger eller hæfter.

For at opnå størst mulig pålidelighed og integritet kan systemet udstyres med en stregkodelæser. For fuld automatisering anvendes JDF- og XML-workflow industristandarder.

BPM’en demonstreres på drupa 2016 på stand nummer C61, Hal 6
C.P.Bourg forhandles i Danmark af Neopost.

Læs videre

Print og Medier går sammen med Sign&Print

Efter at have arbejdet tæt sammen i syv år har Print og Medier og selskabet bag Sign&Print, AGI Publishing House, besluttet at lægge sig sammen. Så fremover kommer nyhedsbrevet, hjemmesiden og magasinet Print og Medier til at hedde Sign Print & Pack.
po

Ricoh femdobler indsatsen på Sign Print & Pack-messen

Med overtagelsen af Quadient har Ricoh valgt at femdoble den standplads på Sign Print og Pack-messen i Odense, som ellers var reserveret til Quadient. Jan Brændholt fra Ricoh fortæller, at de med det nye set-up har så meget at vise, at de lige nu er i gang med begrænsningens kunst.
RDK_quadient

Tag med på Burning Man og hør om 10 typer af innovation

Sign&Print i Odense den 14. og 15. september er lig med ny viden, ny inspiration og masser af nyheder fra udstillerne. På seminarscenen kan du blandt andet få en helt unik mulighed for et levende indblik i udbyttet at 7 kreative dage i Nevadas ørken.
Skærmbillede 2022-06-29 kl. 10.21.58

Kodak tilbyder alternativ skilteløsning til detailhandelen

Skiltning er en fuldstændig uomgængelig del af detailhandelen – fra indkøbscentre, modebutikker, supermarkeder og dagligvarebutikker til boligforbedringsbutikker, fødevarebutikker og mange andre detailforretninger. Som en del af butiksmiljøet og ofte som en del af butikkens indretning, udfylder skiltene forskellige funktioner.
kodak_ascend

De seneste nyheder

Scanpack stiller det store spørgsmål: Gik du glip af fremtiden?

Dette års seminarprogram har fire fokusområder, der afspejler nogle af de mest afgørende faktorer for industriens fremtid.
scanpack-seminar

Kreativ konkurrence for designspirer på Sign Print & Pack-messen

Fremtidens Receptioner: Grafisk konkurrence for designstuderende på Sign Print & Pack i Odense 18. - 19. september 2024
reception

Drupa tiltrak væsentligt færre gæster end forventet

Besøgstallene på årets Drupa-messe er offentliggjort, og de må være en skuffelse for Drupa og Messe Düsseldorf.
drupa-besøgende

600 samlede og limede papkasser i timen med fuldt farveprint på alle sider

På Drupa præsenterede EFI sammen med Packsize en løsning til personaliseret fuldfarveprint på bølgepapkasser.
efi_drupa_01