Avery Dennison overtager Mactac Europe

PUBLICERET: 3 May 2016
OPDATERET: 3 May

Amerikanske Avery Dennison overtager den europæiske afdeling af Mactac, der er mest kendt for deres selvklæbende film- og folier til etiket-, dekorations- og skilteformål. Avery Dennison har selv deres største kompetencer inden for etiket- og emballageområdet, hvor de er markedsførende på en lang række materialer og teknologier.

– Med overtagelsen af Mactac Europe kommer vi til at forbedre vores konkurrenceevne markant inden for det high end grafiske område, hvor vi i forvejen har fastholdt en vækst over gennemsnittet de seneste år, siger Dean Scarborough, CEO for Avery Dennison.
– Mactac komplementere vores nuværende forretning med et stærkt varemærke og en loyal kundebase, som giver os mulighed for at øge vores udbud, kompetencer og distributionsnetværk.

Avery Dennison overtager Mactacs produktionsfaciliteter i Belgien, samt lagrer og slagskontorer i Europa og Asien med samlet omkring 470 ansatte. Mactac omsætter for omkring 147 mio. Euro om året.

Avery Dennison planlægger at bevare varemærke Mactac for de grafiske film, da det er funderet på meget stærke kundepræferencer.

Læs videre

Print og Medier går sammen med Sign&Print

Efter at have arbejdet tæt sammen i syv år har Print og Medier og selskabet bag Sign&Print, AGI Publishing House, besluttet at lægge sig sammen. Så fremover kommer nyhedsbrevet, hjemmesiden og magasinet Print og Medier til at hedde Sign Print & Pack.
po

Ricoh femdobler indsatsen på Sign Print & Pack-messen

Med overtagelsen af Quadient har Ricoh valgt at femdoble den standplads på Sign Print og Pack-messen i Odense, som ellers var reserveret til Quadient. Jan Brændholt fra Ricoh fortæller, at de med det nye set-up har så meget at vise, at de lige nu er i gang med begrænsningens kunst.
RDK_quadient

Tag med på Burning Man og hør om 10 typer af innovation

Sign&Print i Odense den 14. og 15. september er lig med ny viden, ny inspiration og masser af nyheder fra udstillerne. På seminarscenen kan du blandt andet få en helt unik mulighed for et levende indblik i udbyttet at 7 kreative dage i Nevadas ørken.
Skærmbillede 2022-06-29 kl. 10.21.58

Kodak tilbyder alternativ skilteløsning til detailhandelen

Skiltning er en fuldstændig uomgængelig del af detailhandelen – fra indkøbscentre, modebutikker, supermarkeder og dagligvarebutikker til boligforbedringsbutikker, fødevarebutikker og mange andre detailforretninger. Som en del af butiksmiljøet og ofte som en del af butikkens indretning, udfylder skiltene forskellige funktioner.
kodak_ascend

De seneste nyheder

Hexis udvider med ny salgskonsulent

Det er en erfaren konsulent, som bydes velkommen hos Hexis.
michael_dyg

Heidelberg fejrer ny printerserie med spritny DFE

Heidelberg benyttede deres ”Commercial Days” til at lancere tredje generation af Versafire tonerprinter-serien samt en helt ny digital front-end (DFE) overfor deres kunder.
Heidelberg_CD_01

Kodak styrker Prinergy i version 10

Kodak fortsætter med at forbedre ydeevnen, funktionaliteten og sikkerheden i deres workflowsoftware.
kodak prinergy

Nye produkter og ny direktør hos Horizon

Horizon Nordic havde ikke kun produktnyheder med på Sign&Print-messen, men også en ny administrerende direktør.
Horizon-01