Zünd fordobler produktiviteten

PUBLICERET: 18 April 2016
OPDATERET: 18 April

Under temaet ”Double your productivity” vil Zünd, på den kommende Drupa messe, vise en række nye højt ydende færdiggørelsesløsninger.

Højdepunktet på Zünd’s stand vil være et nyudviklede skæresystem, som fordobler produktiviteten i sammenligning med den nuværende topmodel G3. Det revolutionerende nye skæresystem fra Zünd er baseret på stigende efterspørgsel fra emballage- og print virksomheder. Det fordobler mængden af færdigskårede emner, der kan køres gennem systemet, uden at gå på kompromis med skærekvaliteten. Det nye skæresystem indeholder desuden en række nye tekniske innovationer samt super fleksibel håndtering af mange forskellige materialer. Navnet er endnu ikke offentliggjort.

– Med det nye Zünd skæresystem øger vi produktiviteten og effektiviteten hos vores kunder, og styrker dermed deres forretning, hvilket gør dette til en sikker investering, siger Jacob Hansen, Direktør, Zünd Skandinavien. Hastighedsforøgelsen er ikke bagud kompatibel.

Zünd viser det nye skæresystem i kombination med det imponerende Board Handling System (BHS) for fuldautomatisk loading og unloading af ark/plader. Med denne konfiguration kan besøgende på Drupa se et skæresystem med det ultimative niveau af automatisering og produktivitet.

Et andet system der demonstreres på Drupa er et Zünd S3 system med automatisk Sheet Feeder. S3 systemet, som også er udstyret med en robot for automatisk unloading, er et eksempel på et komplet automatiseret produktionssystem. Dette system, med markant øget produktivitet, hjælper kunderne med at blive mere konkurrencedygtige.

Læs videre

Print og Medier går sammen med Sign&Print

Efter at have arbejdet tæt sammen i syv år har Print og Medier og selskabet bag Sign&Print, AGI Publishing House, besluttet at lægge sig sammen. Så fremover kommer nyhedsbrevet, hjemmesiden og magasinet Print og Medier til at hedde Sign Print & Pack.
po

Ricoh femdobler indsatsen på Sign Print & Pack-messen

Med overtagelsen af Quadient har Ricoh valgt at femdoble den standplads på Sign Print og Pack-messen i Odense, som ellers var reserveret til Quadient. Jan Brændholt fra Ricoh fortæller, at de med det nye set-up har så meget at vise, at de lige nu er i gang med begrænsningens kunst.
RDK_quadient

Tag med på Burning Man og hør om 10 typer af innovation

Sign&Print i Odense den 14. og 15. september er lig med ny viden, ny inspiration og masser af nyheder fra udstillerne. På seminarscenen kan du blandt andet få en helt unik mulighed for et levende indblik i udbyttet at 7 kreative dage i Nevadas ørken.
Skærmbillede 2022-06-29 kl. 10.21.58

Kodak tilbyder alternativ skilteløsning til detailhandelen

Skiltning er en fuldstændig uomgængelig del af detailhandelen – fra indkøbscentre, modebutikker, supermarkeder og dagligvarebutikker til boligforbedringsbutikker, fødevarebutikker og mange andre detailforretninger. Som en del af butiksmiljøet og ofte som en del af butikkens indretning, udfylder skiltene forskellige funktioner.
kodak_ascend

De seneste nyheder

Dansk virksomhed vil vinde Packnorth Award med nyt emballageprodukt

Den danske virksomhed Grathwol oplyser, at de, som den første i verden, kan fremstille en PET-dåse med et låg af samme materiale.
Grathwol_01

Åbent hus hos Mark Andy og Pulse

Torsdag den 26. september 2024 kan du tage med til Mark Andy i Polen for at opdage, hvordan PureTones farvesæt og Monolox aniloxsystemet skaber nye muligheder på en moderne flexomaskine.
Heidi_Pulse

Hurtig omstilling på veje- og etiketteringslinje

Espera Nova er en serie af effektive veje- og etiketteringsmaskiner, som nu udvides med den nye  model Nova ES-E.
Espera_Linien

Gå ikke glip af Packnorth Award

Bidragene til årets Packnews Award kommer nu ind i en lind strøm. Det er fjerde gang, konkurrencen afholdes, og i år er prisoverrækkelsen tilbage på Scanpack-messen.
p-award_01