Robot øger produktiviteten på storformat

PUBLICERET: 11 April 2016
OPDATERET: 11 April

swissQprint annoncerer en håndteringsrobot, som vil blive vist for første gang på Drupa. swissQprint øger endvidere printopløsningen med 50 pct. for sine UV inkjet-printere.

Robotternes indtog
swissQprint annoncerer en robot til loade og unloade rigide medier på storformatprintere. Det eliminerer manuelt arbejde og gør uovervåget produktion mulig. Dette nyudviklede modul gør printeren mere effektiv. Den nye robot er tilgængelig på nye ordrer såvel som allerede eksisterende installationer. swissQprint kan dermed holde sit løfte om at gøre nyudviklede features tilgængelige for eksisterende brugere også.

50% højere opløsning
Drupa gæster har også en anden grund til at kigge forbi swissQprint på messen. De schweiziske maskiners allerede imponerende printkvalitet er netop øget med 50 pct.. Denne forbedring kommer ligeledes nuværende brugere til gavn, da eksisterende udstyr vil kunne opgraderes. Deres antal er steget markant det seneste år. I 2015 var swissQprint Vesteuropas bedst sælgende mærke i middel prisklassen, med modellen Nyala 2 på førstepladsen.

Flagskibet Nyala 2, robotten og de andre produkter i porteføljen vil være at se på swissQprints stand i Hal 9, Stand C04.
Forhandler i Danmark er NIZE equipment.

Læs videre

Print og Medier går sammen med Sign&Print

Efter at have arbejdet tæt sammen i syv år har Print og Medier og selskabet bag Sign&Print, AGI Publishing House, besluttet at lægge sig sammen. Så fremover kommer nyhedsbrevet, hjemmesiden og magasinet Print og Medier til at hedde Sign Print & Pack.
po

Ricoh femdobler indsatsen på Sign Print & Pack-messen

Med overtagelsen af Quadient har Ricoh valgt at femdoble den standplads på Sign Print og Pack-messen i Odense, som ellers var reserveret til Quadient. Jan Brændholt fra Ricoh fortæller, at de med det nye set-up har så meget at vise, at de lige nu er i gang med begrænsningens kunst.
RDK_quadient

Tag med på Burning Man og hør om 10 typer af innovation

Sign&Print i Odense den 14. og 15. september er lig med ny viden, ny inspiration og masser af nyheder fra udstillerne. På seminarscenen kan du blandt andet få en helt unik mulighed for et levende indblik i udbyttet at 7 kreative dage i Nevadas ørken.
Skærmbillede 2022-06-29 kl. 10.21.58

Kodak tilbyder alternativ skilteløsning til detailhandelen

Skiltning er en fuldstændig uomgængelig del af detailhandelen – fra indkøbscentre, modebutikker, supermarkeder og dagligvarebutikker til boligforbedringsbutikker, fødevarebutikker og mange andre detailforretninger. Som en del af butiksmiljøet og ofte som en del af butikkens indretning, udfylder skiltene forskellige funktioner.
kodak_ascend

De seneste nyheder

Scanpack stiller det store spørgsmål: Gik du glip af fremtiden?

Dette års seminarprogram har fire fokusområder, der afspejler nogle af de mest afgørende faktorer for industriens fremtid.
scanpack-seminar

Kreativ konkurrence for designspirer på Sign Print & Pack-messen

Fremtidens Receptioner: Grafisk konkurrence for designstuderende på Sign Print & Pack i Odense 18. - 19. september 2024
reception

Drupa tiltrak væsentligt færre gæster end forventet

Besøgstallene på årets Drupa-messe er offentliggjort, og de må være en skuffelse for Drupa og Messe Düsseldorf.
drupa-besøgende

600 samlede og limede papkasser i timen med fuldt farveprint på alle sider

På Drupa præsenterede EFI sammen med Packsize en løsning til personaliseret fuldfarveprint på bølgepapkasser.
efi_drupa_01