Signcom lancerer nye 3D printere til overkommelige priser

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 1 April 2016
OPDATERET: 1 April

Det er ikke nyt for Signcom at håndtere 3D printere. Det har de gjort i mange år efterhånden. Men de har lige fået to nye brands i deres sortiment, der allerede dækker bredt, lige fra mindre plastikprintere til det store professionelle 3D-udstyr, der printer i metal.

De to nye brands er Polske Zortrax, hvor Signcom Gruppen fremover kan kalde sig Nordisk distributør og servicepartner samt østrigske Evotech, hvor Signcom gruppen er eksklusiv salgspartner.

Zortrax kommer i to modeller M200 og Inventure. Begge benytter LPD-teknik (Layer Plastic Deposition), og de printe med mange materialer og farver. Udstyret henvender sig specielt til førstegangskøbere, men de kan også benyttes til professionelt brug. Printerne ligger i den prisbillige ende af skalaen og Zortrax er de sidste to år blevet kåret af 3D hubs som bedste “Plug’n Play” printer.

Skærmbillede 2016-04-01 kl. 15.39.05Fra EvoTech kommer EVOlizer. som er en professionel 3D-printer til den helt rigtige pris. EVOlizer anvender filamenter, og der er rigtigt mange tekniske materialer, også nogle man normalt kun kan anvende med 3D-printere, der koster meget mere.

Som noget helt unikt tilbyder Evotech kunde tilpasset udvikling af nye print materialer, samt filamenter i enhver ønsket farve.

Prisniveauet for en EVOlizer ligger under 150.000. Tilsvarende udstyr koster normalt fem til seks gange så meget. Det tilsvarende gælder for produktionsomkostningerne, fortæller Martin Nielsen, der er nordisk 3D product manager hos Signcom.

Martin Nielsen, nordisk 3D product manager hos Signcom
Martin Nielsen, nordisk 3D product manager hos Signcom

Fælles for produkterne er at de gør op med det kunstige høje pris niveau som andre 3D print leverandøre har på deres printere og forbrugsmaterialer.

Martin Nielsen forventer et stort salg for de nye Zortrax printere, hvor kundesegmentet er virkelig bredt – lige fra den private forbruger til den professionelle erhvervsvirksomhed. EvoTech-udstyret har også er stort kundeunderlag specielt inden for industrielle virksomheder, der har behov for at kunne printe i metal.

Læs videre

Kan man lære noget af en 5-årig?

Skærmbillede 2020-11-09 kl. 10.45.15

Nye medlemmer i vikiallo-familien

Skærmbillede 2020-08-10 kl. 12.57.16

3D-print: Er det noget for skiltebranchen?

Skærmbillede 2017-08-15 kl. 16.13.42

Prototyper og produktudvikling står stadig for 50 % af 3D print

Skærmbillede 2016-08-16 kl. 09.38.00

De seneste nyheder

Dansk virksomhed vil vinde Packnorth Award med nyt emballageprodukt

Den danske virksomhed Grathwol oplyser, at de, som den første i verden, kan fremstille en PET-dåse med et låg af samme materiale.
Grathwol_01

Åbent hus hos Mark Andy og Pulse

Torsdag den 26. september 2024 kan du tage med til Mark Andy i Polen for at opdage, hvordan PureTones farvesæt og Monolox aniloxsystemet skaber nye muligheder på en moderne flexomaskine.
Heidi_Pulse

Hurtig omstilling på veje- og etiketteringslinje

Espera Nova er en serie af effektive veje- og etiketteringsmaskiner, som nu udvides med den nye  model Nova ES-E.
Espera_Linien

Gå ikke glip af Packnorth Award

Bidragene til årets Packnews Award kommer nu ind i en lind strøm. Det er fjerde gang, konkurrencen afholdes, og i år er prisoverrækkelsen tilbage på Scanpack-messen.
p-award_01