Nye Xerox-maskiner

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 8 March 2016
OPDATERET: 8 March

Det første produkt, der stammer fra samarbejdet mellem Xerox og det franske datterselskab Impika er nu klar til præsentation. Det er Xerox Brenva HD Production Inkjet Press. En vandbaseret blækprinter til arkproduktion. Den er udviklet specielt til transaktionsprint, direct mails og bøger. Printeren skal køre på ubestrøget eller forbehandlet papir. Brenva HD Production Inkjet Press kan køre sort i et ”black-only”-mode. Hastigheden er 197 A4 farvesider per minut. Månedlig volumen er beregnet til mellem en og to millioner.

Prisen for Brenva HD Production Inkjet Press kommer til at ligge et sted omkring 4.5 mio. kr. og den forventes at være på markedet klar til salg senere i år. Ja, og de første installationer skulle allerede være aftalt.

Udover Brenva maskinen har Xerox også annonceret, at de er klar med en ny rolle inkjet, som har fået navnet Trivor 2400. Den kan produere 168 m per minut i farver og 200 m i sort. Printserveren, Xerox IJ, er udviklet i samarbejde med EFI. Pris og tilgængelighed bliver meldt ud på årets drupa-messe ultimo maj måned i år

Læs videre

Servicevirksomhed i stabil udvikling

– En serviceaftale er billigere end et nødudkald og så medvirker den til færre produktionsstop samt længere levetid på dit udstyr, fortæller Lars Notlev.
grafiskrep_01

Rizon 10-robotten vinder Red Dot designpris

"Adaptive robotter!" Hvad er nu det? Det er intelligente robotter, som anvender kunstig intelligens (AI) og andre nye Industri 4.0 teknologier til både at se og føle omgivelserne og på basis af opsamlede input træffe de rigtige beslutninger.
Den adaptive Rizon 10 robot skriver med et konstant tryk på en touchscreen, som løbende bevæges

Print og Medier går sammen med Sign&Print

Efter at have arbejdet tæt sammen i syv år har Print og Medier og selskabet bag Sign&Print, AGI Publishing House, besluttet at lægge sig sammen. Så fremover kommer nyhedsbrevet, hjemmesiden og magasinet Print og Medier til at hedde Sign Print & Pack.
po

Beckhoff Automation viser ny modulær cobot på Automatica 2022

På Automatica 2022 i München i sidste uge tog Beckhoff det ret utraditionelle skridt at vise sin egen cobot - Beckhoff Atro - stadig på et prototype stadium. Det interessante ved Atro er, at det er en modulært opbygget cobot, så brugeren vælger selv - naturligvis afhængig af applikationen - om man vil anvende en 4-, 5-, 6- eller 7-akset robot og om man vil have længere eller kortere arme i hvert led. Det er virkelig noget nyt.
Beckhoffs nye modulære Atro cobot, vist som prototype på Automatica 2022

De seneste nyheder

Hexis udvider med ny salgskonsulent

Det er en erfaren konsulent, som bydes velkommen hos Hexis.
michael_dyg

Heidelberg fejrer ny printerserie med spritny DFE

Heidelberg benyttede deres ”Commercial Days” til at lancere tredje generation af Versafire tonerprinter-serien samt en helt ny digital front-end (DFE) overfor deres kunder.
Heidelberg_CD_01

Kodak styrker Prinergy i version 10

Kodak fortsætter med at forbedre ydeevnen, funktionaliteten og sikkerheden i deres workflowsoftware.
kodak prinergy

Nye produkter og ny direktør hos Horizon

Horizon Nordic havde ikke kun produktnyheder med på Sign&Print-messen, men også en ny administrerende direktør.
Horizon-01