Markedets hurtigste laminatorer præsenteres på Fespa

PUBLICERET: 2 March 2016
OPDATERET: 2 March

Premiere på nye laminatorer
Der bliver en verdenspremiere på Neschens stand, hvor to helt ny laminatorer ser dagens lys. De hedder henholdsvis Hotlam og Coldlam 1650 og er, som navnene indikerer, beregnet til henholdvis varm og kold laminering. De er udviklet sammen med kunder med henblik på god driftøkonomi og optimal ergonomi. De fleste sliddele kan nemt udskiftes af operatøren selv. Hotlam og Coldlam 1650 kan laminere 12 meter i minuttet og er, ifølge Neschens egen oplysninger, suverænt markedets hurtigste.

– Neschen har været i laminatorbranchen siden 1974, så det er med en solid erfaring, at de har udviklet to nye brugervenlige laminatorer i høj kvalitet. Flere modeller er på vej, så det er der store forventninger til, udtaler Lars Nielsen, NIZE equipment, som forhandler laminatorerne i Skandinavien.

Ny Green Wall-tapetserie
Neschens viser også for første gang hele deres Green Wall-tapetserie på Fespa. De PVC-fri tapeter er beregnet til digital print og består af UV print wallpaper 170 samt Neschen performance wallpaper i standard, stucco og linen. Tapeterne fås i forskellige teksturer i helt op til 160 cm i bredden.

Easy Dot-sortimentet udvides
Neschen udvider sortimentet af deres mest populære selvklæbende folieserie Easy Dot. De originale Easy Dot-produkter Matt og Clear udvides nu med en Whiteout og en Transparent version. Folierne kan monteres uden risiko for bobler eller folder på grund af Neschen opfindelsen: adhesive dot coating. På grund af luftkanaler i folien kan den omplaceres uden risiko for bobler og folder eller fjernes fra de fleste overflader helt uden efterladenskaber. Derfor er Easy Dot særligt anvendelig ved kortvarende begivenheder som fx messer og kampagner. Easy Dot-folier kan påtrykkes med solventbaserede, UV- eller latex-farver.
Folierne forhandles i Danmark af Vink Plast.

Læs videre

Print og Medier går sammen med Sign&Print

Efter at have arbejdet tæt sammen i syv år har Print og Medier og selskabet bag Sign&Print, AGI Publishing House, besluttet at lægge sig sammen. Så fremover kommer nyhedsbrevet, hjemmesiden og magasinet Print og Medier til at hedde Sign Print & Pack.
po

Ricoh femdobler indsatsen på Sign Print & Pack-messen

Med overtagelsen af Quadient har Ricoh valgt at femdoble den standplads på Sign Print og Pack-messen i Odense, som ellers var reserveret til Quadient. Jan Brændholt fra Ricoh fortæller, at de med det nye set-up har så meget at vise, at de lige nu er i gang med begrænsningens kunst.
RDK_quadient

Tag med på Burning Man og hør om 10 typer af innovation

Sign&Print i Odense den 14. og 15. september er lig med ny viden, ny inspiration og masser af nyheder fra udstillerne. På seminarscenen kan du blandt andet få en helt unik mulighed for et levende indblik i udbyttet at 7 kreative dage i Nevadas ørken.
Skærmbillede 2022-06-29 kl. 10.21.58

Kodak tilbyder alternativ skilteløsning til detailhandelen

Skiltning er en fuldstændig uomgængelig del af detailhandelen – fra indkøbscentre, modebutikker, supermarkeder og dagligvarebutikker til boligforbedringsbutikker, fødevarebutikker og mange andre detailforretninger. Som en del af butiksmiljøet og ofte som en del af butikkens indretning, udfylder skiltene forskellige funktioner.
kodak_ascend

De seneste nyheder

Hexis udvider med ny salgskonsulent

Det er en erfaren konsulent, som bydes velkommen hos Hexis.
michael_dyg

Heidelberg fejrer ny printerserie med spritny DFE

Heidelberg benyttede deres ”Commercial Days” til at lancere tredje generation af Versafire tonerprinter-serien samt en helt ny digital front-end (DFE) overfor deres kunder.
Heidelberg_CD_01

Kodak styrker Prinergy i version 10

Kodak fortsætter med at forbedre ydeevnen, funktionaliteten og sikkerheden i deres workflowsoftware.
kodak prinergy

Nye produkter og ny direktør hos Horizon

Horizon Nordic havde ikke kun produktnyheder med på Sign&Print-messen, men også en ny administrerende direktør.
Horizon-01