To nye storformatprintere fra Mutoh med certificeret solventfarve

PUBLICERET: 15 February 2016
OPDATERET: 15 February

Storformatprinter og skæreplotter producent Mutoh har lanceret to nye Sign & Display printere i ValueJet X-serien. Det er den nye single head 1,37 meter brede ValueJet 1324X og den 2,6 meter brede dual head printer ValueJet 2638X .

Micro Piezo Head giver stor dynamik
VJ1324X og VJ2638X er beggeudstyret med den integrerede Intelligent Interweaving (i2) og Dropmaster teknologi som sikre bløde overgange og stor farevedynamik. De to nye printere har Micro Piezo Head teknologi, som betyder, at printhovederne kan printe så småt som 3,5 picoliter og helt op til 35.2 picoliter. Hvert printhoved har 8 kanaler med 180 nozzles pr. kanal, der sikrer top kvalitetsprint ved høje hastigheder.

Miljøvenlige solvent-farver og nyt optage system
Begge printere kan benytte både Mutoh Eco Ultra og Universal Mild Solvent ink. Uanset om der printes på vinyl eller banner materiale leverer de ved 720×720 dpi i hastigheder op til henholdsvis 16.4 m2 (VJ1324X) og 39 m2 (VJ2638X) i timen. Universal Mild Solvent Ink har for nylig opnået et Pan European Indoor Air Comfort Certifikat. Det betyder at farven lever op til VOC-regulativer vedrørende indendørsbrug i alle EU-lande. Det er det første certifikat som udstedt til digitalt trykt selvklæbende film til indendørsbrug.
For at kunne klare de høje volumer er VJ2638X udstyret med det nyudviklede motoriserede take-up system til ruller på op til 100 kg. Og VJ1324X kan klare op til 30 kg.

Dropmaster forenkler printprocessen
Dropmaster er en intelligent printautomatiseringsteknik specielt designet til Mutohs ValueJet printere. Uanset tykkelsen på det medie du anvender, og uanset hvilken hastighed du printer med, vil Dropmaster dels sikre en nøjagtig placering af dråben i begge printretninger. Den udelukker også behovet for individuel justering af printhovedet for hvert medie og udregner og justerer automatisk afstanden mellem printhovedet og mediets overflade. Altså den afstand dråben droppes med ned på mediet. Ud over en tidsbesparelse giver det også en forøget billedskarphed og kvalitet.

Mutohs Valuejet X-serien forhandles i Danmark af NIZE equipment.

Læs videre

Print og Medier går sammen med Sign&Print

Efter at have arbejdet tæt sammen i syv år har Print og Medier og selskabet bag Sign&Print, AGI Publishing House, besluttet at lægge sig sammen. Så fremover kommer nyhedsbrevet, hjemmesiden og magasinet Print og Medier til at hedde Sign Print & Pack.
po

Ricoh femdobler indsatsen på Sign Print & Pack-messen

Med overtagelsen af Quadient har Ricoh valgt at femdoble den standplads på Sign Print og Pack-messen i Odense, som ellers var reserveret til Quadient. Jan Brændholt fra Ricoh fortæller, at de med det nye set-up har så meget at vise, at de lige nu er i gang med begrænsningens kunst.
RDK_quadient

Tag med på Burning Man og hør om 10 typer af innovation

Sign&Print i Odense den 14. og 15. september er lig med ny viden, ny inspiration og masser af nyheder fra udstillerne. På seminarscenen kan du blandt andet få en helt unik mulighed for et levende indblik i udbyttet at 7 kreative dage i Nevadas ørken.
Skærmbillede 2022-06-29 kl. 10.21.58

Kodak tilbyder alternativ skilteløsning til detailhandelen

Skiltning er en fuldstændig uomgængelig del af detailhandelen – fra indkøbscentre, modebutikker, supermarkeder og dagligvarebutikker til boligforbedringsbutikker, fødevarebutikker og mange andre detailforretninger. Som en del af butiksmiljøet og ofte som en del af butikkens indretning, udfylder skiltene forskellige funktioner.
kodak_ascend

De seneste nyheder

Sign Service og College360 gør eleverne klar til Skills

For tredje år i træk er skilteteknikerne med til DM i Skills som konkurrencefag.
skills_05

– Vi må stå sammen om skiltetekniker-uddannelsen

Fredag den 12. april var der generalforsamling i Skilt- og Print Branchen, hvor der var stor fokus på at fastholde og udvikle skiltetekniker-uddannelsen.
claus-tvangso

HP vil fortsætte med at drive udviklingen

Nøgleordene for HP på Drupa-messen er automation, integration og bæredygtighed som vil de adressere med tre teknologier.
drupa24_hp

Huuray for en printer

Den danske virksomhed, Huuray, investerede i sommeren 2023 i en ny printer for at udvide sit udbud af personaliserede gavekort.
Huuray-PR-Billeder