Heidelberg skruer op for CtP-automatiseringen

PUBLICERET: 19 January 2016
OPDATERET: 19 January

Har du et stort gennemløb af CtP-plader og en Suprasetter fra Heidelberg, får du nu mulighed for at sætte den nye Auto Pallet Loader foran. Med Auto Pallet Loader kan du sikre en uafbrudt og betjeningfri produktion på op til 1.200 CtP-plader. Pallen med CtP-pladerne køres direkte ind i Auto Pallet Loader’en, som derefter automatisk kan føde CtP’en med 1.200 CtP-plader i 106 format eller 600 plader i de større formater.
Auto Pallet Loader kommer i to varianter til henholdsvis Suprasetter 106 og de større modeller 145/162/190CtP. De kan monteres på alle af førnævnte modeller, hvis de er fremstillet i 2013 eller senere. Auto Pallet Loader er endvidere integreret i Heidelbergs Remote Service Portfolio, hvilket betyder, at systemet kan overvåges, diagnosticeres og i mange tilfælde fejlrettes via Heidelbergs Remote Service.
Ferdinand Berger Junior fra Druckerei Berger i Østrig, som er blandt de første til at installere en Auto Pallet Loader, fortæller:
– Vores kunder forlanger kvalitet inden for stadigt kortere tidsrammer, og til en god pris. Det kan vi kun opnå ved at implementere industriautomation i værdikæden. En effektiv prepress-funktion er starten på et perfekt tryk. Ved at investere i Auto Pallet Loader til vores Suprasetter 106, gør vi tilgængeligheden i prepressafdelingen endnu bedre og kan styrke produktiviteten generelt, samtidigt med, at produktionsomkostningerne reduceres.

Læs videre

Print og Medier går sammen med Sign&Print

Efter at have arbejdet tæt sammen i syv år har Print og Medier og selskabet bag Sign&Print, AGI Publishing House, besluttet at lægge sig sammen. Så fremover kommer nyhedsbrevet, hjemmesiden og magasinet Print og Medier til at hedde Sign Print & Pack.
po

Ricoh femdobler indsatsen på Sign Print & Pack-messen

Med overtagelsen af Quadient har Ricoh valgt at femdoble den standplads på Sign Print og Pack-messen i Odense, som ellers var reserveret til Quadient. Jan Brændholt fra Ricoh fortæller, at de med det nye set-up har så meget at vise, at de lige nu er i gang med begrænsningens kunst.
RDK_quadient

Tag med på Burning Man og hør om 10 typer af innovation

Sign&Print i Odense den 14. og 15. september er lig med ny viden, ny inspiration og masser af nyheder fra udstillerne. På seminarscenen kan du blandt andet få en helt unik mulighed for et levende indblik i udbyttet at 7 kreative dage i Nevadas ørken.
Skærmbillede 2022-06-29 kl. 10.21.58

Kodak tilbyder alternativ skilteløsning til detailhandelen

Skiltning er en fuldstændig uomgængelig del af detailhandelen – fra indkøbscentre, modebutikker, supermarkeder og dagligvarebutikker til boligforbedringsbutikker, fødevarebutikker og mange andre detailforretninger. Som en del af butiksmiljøet og ofte som en del af butikkens indretning, udfylder skiltene forskellige funktioner.
kodak_ascend

De seneste nyheder

Hexis udvider med ny salgskonsulent

Det er en erfaren konsulent, som bydes velkommen hos Hexis.
michael_dyg

Heidelberg fejrer ny printerserie med spritny DFE

Heidelberg benyttede deres ”Commercial Days” til at lancere tredje generation af Versafire tonerprinter-serien samt en helt ny digital front-end (DFE) overfor deres kunder.
Heidelberg_CD_01

Kodak styrker Prinergy i version 10

Kodak fortsætter med at forbedre ydeevnen, funktionaliteten og sikkerheden i deres workflowsoftware.
kodak prinergy

Nye produkter og ny direktør hos Horizon

Horizon Nordic havde ikke kun produktnyheder med på Sign&Print-messen, men også en ny administrerende direktør.
Horizon-01