X&CO bliver Ricoh-forhandler

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 4 January 2016
OPDATERET: 4 January

X&CO logo      Ricoh logo
Med virkning fra 4. januar byder den kendte jyske forhandler, der tidligere har arbejdet mest med Xerox-produkter året velkommen som forhandler af Ricoh-produkter og serviceydelser.

Jan Larsen X&CO
Jan Larsen, adm. direktør i X&CO

I forbindelse med den nye aftale udtaler Jan Larsen, adm. direktør i X&CO, som er en markedets store private forhandlere med 32 medarbejder:
– Det er et stort og godt skridt for X&CO. Vi mener, at det nu er tidspunktet for os som seriøs leverandør at rykke videre for at blive mere konkurrencedygtige. Markedet og teknologien ændrer sig i en fart, som ikke tidligere er set. Det har været medvirkende til, at vi har valgt at gå nye veje, således vi fortsat kan inspirere, rådgive og tilbyde vores kunder flere muligheder.
– Vores kunder får stor fordel af skiftet, hvad enten de har brug for printservices, løsninger til produktionsprint eller kontor. I samarbejdet med Ricoh Danmark har vi fået en partner, der forstår kundernes behov, fortsætter Jan Larsen.
Søren Krogh-Nielsen Ricoh
Søren Krogh-Nielsen, adm. direktør i Ricoh Danmark

Med den nye forhandleraftale styrker Ricoh sin salgskanal, og de er stolte over, at X&CO vil være deres nye partner.
– X&CO er kendte for deres store kompetence, for deres gode renommé hos kunderne og for deres omfattende serviceforretning. X&CO har altid fungeret som branchens fyrtårn, så vi er glade for og ydmyge over, at de fremover vil være med til at sælge Ricohs produkter og services, siger en begejstret Søren Krogh-Nielsen, adm. direktør i Ricoh Danmark.
X&CO version 2
X&CO, der har afdelinger i Aalborg, Herning og Kolding, betegner den nye forhandleraftale som ”X&CO version 2”.
– Vi tager forretningsudvikling lige så alvorligt som printere og printløsninger. Derfor var det naturligt for os at forpligte os med den bedst mulige partner for at sikre X&CO fremover, siger Jan Larsen.
Farvel til Xerox – men overholder alle serviceaftaler
Selv om X&CO i kraft af samarbejdsaftalen med Ricoh Danmark siger farvel til et samarbejde med Xerox, der har eksisteret lige så længe som X&CO, siges der ikke farvel til kundeforpligtelser.
– Vi garanterer, at vi lever op til de serviceaftaler, vi har med kunderne, så ingen kommer i klemme, men tværtimod får endnu bedre muligheder,” slutter Jan Larsen.

Læs videre

Fortsat vækst i etiket- og emballagemarkedet

Det er opmuntrende at se, at digitale etiketter, emballage og udsmykning er i fortsat vækst, skriver Konica Minoltas Sacha-Vittorio Paolucci i en kommentar til markedsudviklingen.
KM_01

GRAKOM inviterede til KOMM-Dagen

Flere end 220 deltager havde tilmeldt sig det årlige arrangement, som i år havde ændret navn fra GRAKOM-Dagen til KOMM-Dagen.
Komm-dagen_05

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Johnsen Graphic Solution indgår partnerskab med Boostly

Johnsen Graphic Solutions og reklamebureaet Boostly har indgået et partnerskab med gensidige kompetenceløft for begge virksomheder.
johnsen_boostly_01

De seneste nyheder

Dansk virksomhed vil vinde Packnorth Award med nyt emballageprodukt

Den danske virksomhed Grathwol oplyser, at de, som den første i verden, kan fremstille en PET-dåse med et låg af samme materiale.
Grathwol_01

Åbent hus hos Mark Andy og Pulse

Torsdag den 26. september 2024 kan du tage med til Mark Andy i Polen for at opdage, hvordan PureTones farvesæt og Monolox aniloxsystemet skaber nye muligheder på en moderne flexomaskine.
Heidi_Pulse

Hurtig omstilling på veje- og etiketteringslinje

Espera Nova er en serie af effektive veje- og etiketteringsmaskiner, som nu udvides med den nye  model Nova ES-E.
Espera_Linien

Gå ikke glip af Packnorth Award

Bidragene til årets Packnews Award kommer nu ind i en lind strøm. Det er fjerde gang, konkurrencen afholdes, og i år er prisoverrækkelsen tilbage på Scanpack-messen.
p-award_01