EWJ er med på DTF-bølgen

Foto: Søren Winsløw
PUBLICERET: 4 March 2024
OPDATERET: 4 March
EWJ og Lena Jakobsen har fundet en DTF-printerserie, som både fås som bordmodel og fuldt integreret industrimodel.

Hos storformat-leverandøren EWJ i Vejle kan de lide at gå stille og omhyggeligt frem.

De vil vide, hvad de har mellem hænderne og være dygtige til det selv, før de præsenterer det for kunderne.

EWJ har også mærket interessen for DTF-produktion (Direct-to-Film), som fx giver mulighed for at sælge transferfolier til påvarmning på en række forskellige tekstiler. Mange skilte- og tekstiltrykkerier ser en potentiel udvidelse af deres forretningsområde eller en besparelse på eksterne omkostninger, ved at gå ind i denne teknologi.

– Derfor har vi holdt udkig et stykke tid og synes nu, at vi har fundet en interessant partner. Det er den kroatiske printerleverandør Azon, som både leverer et solidt og konkurrencedygtigt produkt, men yderligere har den fordel, at det hele produceres i Europa. Det gør det enklere når vi taler forskellige miljømærkninger, det gør det enklere at få adgang til deres serviceteam og så er leveringssikkerheden langt større end hos mange af de asiatiske produkter, på grund af den geopolitiske situation, siger daglig leder af EWJ, Lena Jakobsen.

EWJ præsenterede Azon for første gang for et dansk publikum på et åbent hus-arrangement i efteråret. Modtagelsen var særdeles positiv, fortæller Lena. Azon har et bredt udvalg af printere fra rene bordmodeller til fuldt integrerede produktionsanlæg med en længde på 3,5 meter.

Med en lille sublimationsopsætning kan man hurtigt komme i gang med at producere reklamegaver.

En anden væsentlig årsag til, at EWJ har kastet deres kærlighed på Azons DTF-printere er, at der er mulighed for at printe med neon-farver. Det giver mulighed for et større farverum, bedre gengivelse af Pantone-farverne samt mulighed for at opnå en fluorescerende effekt.

– Det er de færreste DTF-printere der endnu tilbyder denne mulighed, så her er der virkelig mulighed for at få et produkt, der skiller sig ud, forklarer hun.

Tilsvarende interesse for gave- og reklameartikler

Interessen for at kunne producere gave- og reklameartikler er også stigende. Det gælder igen både skilte- og tekstiltrykkerier men også den meget store gruppe af in-house marketing-afdelinger, som ser en væsentlig mulighed for profilering ved hjælp af dette.

Derfor tilbyder EWJ også et komplet sublimationssæt til print og varmepåføring på fx kopper, kasketter, flasker, dåser og meget andet.

MC-markedet er i vækst og specialfolier er i fokus

Specialfolier til MC-markedet (Motocross) er et andet marked som Lena og EWJ ser et potentiale i. Hun fortæller, at de har indgået et samarbejde med den europæiske folieproducent A.P.A. S.p.A. om at kigge nærmere på dette marked i Danmark. APA har, ifølge Lena Jakobsen, et meget stort udvalg af indfarvede folier samt mange års erfaring inden dette krævende område, såvel som indenfor wrapfolier. Derfor tilbyder EWJ nu også et meget bredt sortiment indenfor bilindpakning.

Lena Jakobsen fortæller, at de bedst kan lide at gå stille frem og vinder meget på mund-til-mund-metoden.

Læs videre

HP vil fortsætte med at drive udviklingen

Nøgleordene for HP på Drupa-messen er automation, integration og bæredygtighed som vil de adressere med tre teknologier.
drupa24_hp

Huuray for en printer

Den danske virksomhed, Huuray, investerede i sommeren 2023 i en ny printer for at udvide sit udbud af personaliserede gavekort.
Huuray-PR-Billeder

Fujifilm viser deres styrkede B2-repertoire på Drupa

Sammen med en stor del af Fujifilms omfattende repertoire, vil et par nye B2-printere være udstillet på Fujifilms stand på Drupa.
drupa24_fujifilm

Ny high-end foto- og plakatprinter fra Epson

Epson lancerer ny storformatprinter til de professionelle foto-, kunst- og plakatmarkeder.
Epson_P20500Series

De seneste nyheder

Sign Service og College360 gør eleverne klar til Skills

For tredje år i træk er skilteteknikerne med til DM i Skills som konkurrencefag.
skills_05

– Vi må stå sammen om skiltetekniker-uddannelsen

Fredag den 12. april var der generalforsamling i Skilt- og Print Branchen, hvor der var stor fokus på at fastholde og udvikle skiltetekniker-uddannelsen.
claus-tvangso

HP vil fortsætte med at drive udviklingen

Nøgleordene for HP på Drupa-messen er automation, integration og bæredygtighed som vil de adressere med tre teknologier.
drupa24_hp

Huuray for en printer

Den danske virksomhed, Huuray, investerede i sommeren 2023 i en ny printer for at udvide sit udbud af personaliserede gavekort.
Huuray-PR-Billeder