Nedtællingen til Sign, Print & Promotion-messen er begyndt

PUBLICERET: 17 January 2023
OPDATERET: 17 January
Nedtællingen til Sign, Print & Promotion-messen 8.- 9. februar, på X Meeting Point, er begyndt: Foto: Pressefoto

“På vej mod bæredygtighed” er temaet på Sign, Print & Promotion-messen, som afholdes i X Meeting Point* på Hellerudsletta uden for Oslo den 8.- 9. februar.

Det er stedet hvor alle, der arbejder med kommunikation og synlighed, kan orientere sig om udviklingen inden for software, maskiner og materialer.

Et stort antal udstillere vil være til stede for at fremvise deres seneste innovationer. Samtidig er messen en mulighed for at netværke, se muligheder og gøre forretninger med branchefolk, printproducenter, leverandører og kunder. Alt på ét sted.

Print og efterbehandling

De vigtigste leverandører vil være på stedet inden for digitalt produktionsprint, efterbehandling, forædlinmg og workflow-løsninger. Nye løsninger indenfor forskellige printteknologier til en stadig højere grad af automatisering. Og det uanset om det handler om at producere store eller små formater, tryk på papir, emballage, folier, tekstiler eller andre trykmaterialer.

Bæredygtighed – på alle niveauer

Det messebudskab, der præger messen i år, er “På vej mod bæredygtighed”. Efter pandemien er både aktiviteter og virksomheder startet igen. Det er derfor nødvendigt at genoptage og fortsætte arbejdet med at tænke bæredygtighed – så bæredygtigt som muligt på alle niveauer, lige fra valg af materialer og maskiner til reklamematerialer og brug.

Der er masser af forskellige typer skiltning på Sign, Print & Promotion-messen.
Skilte og udstillingsløsninger

Til skilteproduktion og visuel kommunikation vises løsninger til bannergrafik, mindre og større vægskilte, bilindpakning og oplyste led-skilte. På den voksende promotionside har besøgende mulighed for at se printløsninger til fremstilling af t-shirts, golfbolde og plastikflasker og andre kreative profilprodukter, der er vigtige for at skabe identitet på arbejdspladser og for at markedsføre sig selv eksternt som virksomhed.

En Wrap Master of Norway skal findes på messen uden for Oslo den 8.- 9. februar.
Norges bedste bilfoiler konkurrerer

En norsk mester i bilindpakning kåres også i løbet af messen. 36 deltagere i hård konkurrence møder hinanden i World Wrap Masters for at teste deres færdigheder i bilindpakning. Den, der kommer sejrrig ud af konkurrencen og bliver Wrap Master of Norway, vil kvalificere sig til den store finale i München, Tyskland, som finder sted den 25.- 26. maj 2023.

*) X Meeting Point, Hellerudsletta, ligger midt mellem Gardermoen Lufthavn og Oslos centrum.

Læs videre

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Mercoprint og BEMRK går sammen

Pr. 1 februar samler Mercoprint og Bemrk kræfterne til én større og stærkere reklamevirksomhed med lokationer i Næstved og Glostrup.
mercoprint-bemrk

NIZE equipment har mange planer for 2023

NIZE equipment kom løbende ind i 2023 efter en travl afslutning på sidste år. Det betyder, at der endnu ikke er sat kurs for alle planer i det nye år, men at der bliver travlt, det er sikkert.
nize_01

Macrodot går konkurs og genopstår i en version 2.0

Pr. 1. januar 2023 har et nyt selskab set dagens lys. Det er Macrodot 2.0 ApS som er et fællesejerskab mellem ejeren af det tidligere Macrodot A/S, Sean Jälpelt Holm, og Nordsign.
macrodot_01

De seneste nyheder

Nordsign: Macrodot passer godt ind i vores set-up

– Partnerskabet med Macrodot var en pludselig opstået mulighed, som vi valgte at slå til på, siger CEO Michael Overgaard hos Nordsign A/S.
michael_overgaard

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Mercoprint og BEMRK går sammen

Pr. 1 februar samler Mercoprint og Bemrk kræfterne til én større og stærkere reklamevirksomhed med lokationer i Næstved og Glostrup.
mercoprint-bemrk

Læseevnen falder – bøger er løsningen

Børns evne til at optage viden er faldende. Professor Anne Mangen fra Stavanger har undersøgt hvorfor.
riksdagen