Grafisk MIS/ERP-løsning tilføjes ny funktionalitet

PUBLICERET: 26 November 2022
OPDATERET: 21 December
Foto: Pavel Danilyuk

På trods af hele 25 år på bagen ligger PrintVis ikke på den lade side, når det kommer til videreudvikling af deres softwareløsning. Produktet har to årlige opdateringer, hvor der løbende optimeres og tilføjes ny funktionalitet. Med den nyeste version – PrintVis 21 – lanceres flere forbedringer og nye funktioner.

Det danskudviklede MIS/ERP-system til den grafiske branche, PrintVis, er bygget direkte på Microsoft Dynamics 365 Business Central. Kombinationen af Business Central og PrintVis giver en komplet end-to-end-løsning for alle typer af grafiske virksomheder som arbejder inden for fx label, emballage, storformat og kommercielt tryk.

Tilpasset terminologi

I den netop frigivne version 21 beretter PrintVis om blandt andet PrintVis Industry Captions. Det er en funktionalitet som giver dig mulighed for at tilpasse terminologien i PrintVis baseret på din virksomheds specifikke niche, ordretype eller produktgruppe, såsom kommercielt tryk, emballage eller label. Det giver dig fleksibilitet til at konfigurere systemet med en passende virksomhedsterminologi og specifikke industristandarder.

Udvidede forsendelsesløsninger

Med EasyPost og nShift er der tilføjet nogle integrationsforbedringer, som bl.a. giver dig mulighed for samsending af flere ordre på én leverance. PrintVis integrerer nu også med det skandinaviske system til fragtstyring nShift. Ved at forbinde over 1.000 udbydere i hele Europa giver nShift virksomheder mulighed for at strømline processer, reducere omkostninger og forbedre kundeoplevelser.

Import og eksport af omkostningssteder

Derudover er der nye muligheder i forhold til omkostningssteder på Cost Center-listen, der fx muliggør eksport og import af et defineret omkostningssted. Det betyder, at du kan opsætte nyt udstyr i et test- eller sandkassemiljø for at sikre, at alt fungerer korrekt, og derefter nemt importere det til dit live produktionsmiljø.
Når du definerer et job i PrintVis, kan du vælge at skelne mellem trykte sider (sider med tryk) eller det samlede sider (antal sider i alt). Den valgmulighed, der vælges her, vil være standardindstillingen for en ny sag. Eksisterende sager vil ikke blive ændret.
PrintVis MIS er en SaaS (Software as a Service) løsning udviklet til at give trykkerier det fulde overblik fra estimering og tilbudsgivning over planlægning og produktion, til opgaven er leveret og faktureret til kunden inklusiv en komplet økonomipakke og Business Intelligence fra Microsoft.

Læs videre

Skær 90% af fremstillingstiden på stanseformene

Den tyske leverandør af efterbehandlingsudstyr, KAMA, introducerer det digitale positioneringssystem KAMA CPX 106 til hurtigere opsætning af klichéer til blindprægning og varmfoliering.
kama_02

Mercoprint flytter sydpå

Mercoprint valgte i 2022 at flytte deres hovedkontor fra Københavns omegn til Næstved. Det var en beslutning som blandt andet var baseret på en markant ændret kundeadfærd.
Mercoprint_01

Addbrand bliver distributør af Arctic Papers G-Serie

Fra januar 2023 bliver Addbrand ny distributør af papirserierne G-Print og G-Silk, der produceres på Arctic Papers papirværk i Grycksbo i Sverige.
Arctic Paper Grycksbo

Gop øger salget på det grafiske marked

Distributøren gop har indtaget det danske marked og har siden sin opstart tilbage i 2019 opnået en solid position i det grafiske segment.
gop_01

De seneste nyheder

Nordsign: Macrodot passer godt ind i vores set-up

– Partnerskabet med Macrodot var en pludselig opstået mulighed, som vi valgte at slå til på, siger CEO Michael Overgaard hos Nordsign A/S.
michael_overgaard

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Mercoprint og BEMRK går sammen

Pr. 1 februar samler Mercoprint og Bemrk kræfterne til én større og stærkere reklamevirksomhed med lokationer i Næstved og Glostrup.
mercoprint-bemrk

Læseevnen falder – bøger er løsningen

Børns evne til at optage viden er faldende. Professor Anne Mangen fra Stavanger har undersøgt hvorfor.
riksdagen