Grafisk netværk åbner for tilgang

Netværksgruppe 15 på besøg hos et lithografisk værksted.

Netværksgruppe 15 har eksisteret siden 1985 og er en gruppe af ejere og ledende medarbejdere fra virksomheder i, eller med tilknytning til, den grafiske branche.

Gruppens formål er at sikre medlemmerne inspirations- og erfaringsudveksling vedrørende forhold der berører deres hverdag.

Nu inviterer de nye medlemmer til at komme ind i gruppen. Det er med afsæt i, at GRAKOM nedlægger deres kredsforeninger for i stedet at oprette faglige interessegrupper. Det betyder, at sparring og inspiration på tværs af den snævre faglige interesse må finde nye veje.

Erik Krog glæder sig til at invitere nye medlemmer med i netværket.

Netværksgruppe15 er netop et netværk som eksisterer på tværs af de snævre faglige interesser. Det er ganske vist med afsæt i en tilknytning til branchen, men gruppen er princippet åben for alle, der kan se en interesse deri. Erik Krog er primus motor i netværksgruppens nuværende konstellation og han fortæller:

– Vi har et godt og frugtbart samarbejde med GRAKOM. Vi vil hinanden. Når nu kredsene bliver nedlagt, tilbyder vi, at medlemmerne kan fortsætte deres netværk hos os. Vi er en god sammentømret gruppe, som også kan trænge til noget nyt blod. Og skulle tilgangen blive større end forventet, så skal vi nok også finde en måde at håndtere det på.

Bredt fagligt fundament

Gruppen har i dag 33 medlemmer fra 28 forskellige virksomheder. Her i blandt er både små og store virksomheder og alt fra almindelige trykkerier, bogbinderier, emballage- og etiketvirksomheder til skilte- og visuelle kommunikationsvirksomheder samt papir-, maskin- og farveleverandører. Men ifølge Erik Krog er der absolut også plads til både fotografer, freelance grafikere og promotion-virksomheder.

Gruppen mødes otte gange om året og langt de fleste møder har et fagligt udviklende tema. Inden for det seneste år har de blandt andet haft specialister til at fortælle om neuro-marketing, støtte- og kompensationsordninger i forbindelse med Covid, hvorfor 70% af alle strategier og målsætninger mislykkes og fokus på bestyrelser og advisory boards. Derudover har de et par sociale arrangementer, i løbet af året.

Erik Krog fortæller, at der i gruppen er en høj grad af fortrolighed og loyalitet. Det betyder også, at medlemmerne kontakterne hinanden på kryds og tværs, når de har behov for at sparre eller hente information hos hinanden. Så udbyttet af at være med i gruppen, rækker langt ud over de enkelte møder.

Hvis du vil høre mere om Netværksgruppe 15 kan du kontakte Erik Krog på ebkr@stibo.com.

Publicerat av: 

Del artiklen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.