Gop bliver distributør af Swedboard

På billedet ses fra venstre salgs- og produktcheferne Jesper Nielsen, Ryan Pedersø og Henrik Færge. Stifter og CEO hos Swedboard International AB Kurt Aldén og Adm. Direktør i gop Danmark, Peter Ditlev.

Familievirksomheden gop erhverver distributionsrettighederne i Skandinavien til Swedboards produkter SB Fibre og SB Composite – der er papirbaserede premium-plader til den grafiske industri.

Siden april 2022 har Swedboard International AB været en del af 3A Composites – der er en global virksomhed med mange kendte varemærker af høj kvalitet som f.eks. Forex, Smart-X, Dispa og Dibond i porteføljen. Varemærker, som gop allerede er distributør af.

Distributionen af Swedboard betyder, at gop yderligere udvider sortimentet af stærke, velkendte brands og derigennem kan gop tilbyde sine kunder et bredere og mere bæredygtigt program.

– Vi er meget stolte af at komplementere vores produktsortiment med Swedboard. For os betyder det, at der lægges en stor og vigtig puslebrik, i vores arbejde for at fortsætte med at være den førende materialeleverandør inden for visuel kommunikation, siger gop’s produktchef Martin Gut som tilføjer:

– Swedboard, der produceres i Sverige, passer rigtig godt ind i vores ambition om at tilbyde flere bæredygtige og genanvendte materialer. Swedboard Fibre har en meget energieffektiv fremstillingsproces, er 100% genanvendelig og op til 30% af materialet er enten post-consumer eller post-industrielt.

Martin Carlshamre, COO Swedboard, fortæller:
– At gop bliver vores distributør på Swedboard betyder, at vi kan nå bredere ud med vores materialer end tidligere, fordi gop har en stærk position inden for den grafiske branche. At vi går til markedet via gop betyder også, at produkterne bliver lettere tilgængelige og får væsentligt kortere leveringstider, når gop har materialerne på lager. Man behøver heller ikke købe kvantiteter som tidligere, og det ser vi som en stor fordel for kunderne. På samme måde som gop stræber vi efter at finde innovative og bæredygtige materialer uden at gå på kompromis med kvaliteten og ser frem til at tage dette videre sammen.

Swedboards sortiment er tilgængeligt hos gop Sverige fra og med den 1. december. I Danmark og Norge kan produkterne leveres fra 9. januar 2023.

Publicerat av: 

Del artiklen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.